• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

evet kızlaaaaaaar bende cok begendım aldım surdum sımdı yarına hazırlk yapıyorum dershane cıkısı dogum gunune gecıcem ama hareketlı olmuyckms sanrm dogum gunu özsüt var orda toplanıcakmışız arkdsn erkek arkdsıyla problemı var ondan saklı yapıyorlar karısık iş anlıycns:S

anaam gizemli gizemli diyosuunn, hımm doğum gününün gizemli ruhuna da uygun bir renk olmuş çağlam o zaman :9:

hahha ben de şuanda o resme bakıyodum bir blogdan :9:
güzel, biraz pastel biraz mat tatlı bir renkmiş :114:

hahha ben ve düğün :52:
kızlar ben arada düğün müğün diyorum ama klasik anlamda düğünüm olmaz heralde benim yaa
yani davul zurna kesinlikle olmaz, düşünemiyorum bile:20:
ama müzik eşliğinde oynamaktı halay çekmekti ne bileyim, böyle bir düğün istiyor muyum çok emin değilim :26:
yaparsak fonda müzik yemekli bir düğün olacak (zaten nişanım öyleydi) ama oynama meselesinden de hiç emin değilim :26:
yani karar veremedik nasıl olacağına :50:

deme yaaaa tabıkı oyanamdan dugun olmazzzzzzzzz ben coşacam o bıcım atcm streslerı ustumden :1: sonraaaa da zıngır zıngır tıtreyecem :60:

gasom yaaa nasıl oyunlu olmaz düğünün yaaa,onca yıl bekle kocişe kavuştum diye oynama olur mu hiçççç:30::37:

ay ne bilem kıızz, ben hiç alışık değilim öyle düğünlereee :26:
benimkiyle dans etmeyi istiyorum aslında düğünde
oynamak dersen, son birkaç aydır sanki böyle bi hevesleniyorum gibi ama ne bileyim, bilemedim bizde de pek yok ya, ondan emin olamıyorum :37:

aaaa ne korkcam kıııııızzzz, o korksun benden, 12 yıldır bekliyorum kızıımmm, yeter daaa :23::23::23:

ay ne bilem kıızz, ben hiç alışık değilim öyle düğünlereee :26:
benimkiyle dans etmeyi istiyorum aslında düğünde
oynamak dersen, son birkaç aydır sanki böyle bi hevesleniyorum gibi ama ne bileyim, bilemedim bizde de pek yok ya, ondan emin olamıyorum :37:
oynamalı olsun seninki değişik olsun işte sizin ailede bir ilk ol:9:
hahahhahahahhaha :1: :1:
önce dershneye gtcm ya ck suslenmıyeyım hatun
öle diosan hatunum peki:34:

şaka bi tarafa, bu adamla ten uyumun var mı yok mu biliyosun, adamı seviyosun, adam da seni seviyo, seni incitecek türde bir davranışın içine girmez merak etme sen, rahat ol, cool ol kıızzzzz :51:
gel yavrum de, gel de :52:

oynamalı olsun seninki değişik olsun işte sizin ailede bir ilk ol:9:

öle diosan hatunum peki:34:

diyosuunn, e görcez bakalım, ya bana kalsa ben nikah sarayında bi nikah istiyorum sadece ama aşkım ailenin tek erkek çocuğu
o yüzden onların isteklerine de önem veririm, bakalım şu 1 ay içinde belli olur benim sonumun ne zaman ve nasıl olacağı :9::9::9:

aaaa ne korkcam kıııııızzzz, o korksun benden, 12 yıldır bekliyorum kızıımmm, yeter daaa :23::23::23:

hiiiç amaaa hiiiççç korkmuyoruummmmmmm:41::41::41::41::41:

şaka bi tarafa, bu adamla ten uyumun var mı yok mu biliyosun, adamı seviyosun, adam da seni seviyo, seni incitecek türde bir davranışın içine girmez merak etme sen, rahat ol, cool ol kıızzzzz :51:
gel yavrum de, gel de :52:

hehehhee valla süpersiniz kızlar...

ten uyumu müthiş yaa Allahıma bin şükür:23: ama iştee ne bileyim başı güsel olurda,sonu nasıl olur ona korkuom:9:

canına tak etdı kızın al işte :60: :60:
yiter dımı gasom beeeeeeeeen napıyom hııııııııııııııııııııııııııııııııııııı 14 bucuk aydır:1: elini tutamıyorum, öpücük veremıyorum :1: :1:

Son düzenleme:
diyosuunn, e görcez bakalım, ya bana kalsa ben nikah sarayında bi nikah istiyorum sadece ama aşkım ailenin tek erkek çocuğu
o yüzden onların isteklerine de önem veririm, bakalım şu 1 ay içinde belli olur benim sonumun ne zaman ve nasıl olacağı :9::9::9:

inşallah hayırlısı oluuuur:9:

Back
X