• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

yok canım yaa, o kadar insan kullanıyo, o anlamda bir rahatsızlığı olacağını sanmıyorum da ben sadece arada s veriyosun ya o sebepten ikinci plana atıyorum ben onu ama evde illaki bulundururum ben :114:

inşallah canıımmm amiinn

arada s vermek ne gasom kafam karıstı:1: :1:

biz zaten korunmayı düşünmüyoruz hmen çocuk düşündüğümüz için nasipse,sonrada eskilerin taktiklerini uygularız ninemiz dedemiz kondomla hap mı kullanıyordu,takvim tutcan gerçi çekilecek erkekte oldu bitti:9::9:

valla kaç tane bilmiyorum canım yarın alışverişe çıkıcam mrketten bakarım unutmazsam:1:
heeeeeeeeeee tamam kuzummm banada haber et evde depomu yapcaz :1: :1:
Kizlar bilmiyorum ya ben hala igne yada hap diye düsünüyorum...

Bu arada hayat devam ediyor dizisini izleyenler var mi aramizda?

Ben hic dizi izlemem hic birini de takip etmem. Ama bu dizinin fragmanlari o kadar etkiledi ki beni.. Simdi izliycem bastan sona. Yani nereye kadar dayanabilirsem. Malum bende cok duygusal ve sulu göz biriyim :)

canım arastırsan bır cok ınsan dilimi hap ve iğneden dolayı bebek sorunu yasıyor bana kalırsa bı kez daha dusun. Bu arada nevresım takımını gulerek kulllan cnm.

biz zaten korunmayı düşünmüyoruz hmen çocuk düşündüğümüz için nasipse,sonrada eskilerin taktiklerini uygularız ninemiz dedemiz kondomla hap mı kullanıyordu,takvim tutcan gerçi çekilecek erkekte oldu bitti:9::9:
hadi bakım sedoşum :23::23::23: Gerı cekılme bı korunma yöntemi degılmış cnm
Hehe orayi bende anlamamistim :1:

hahahahhaha:1:

Kızlar ıster ıstemez endişeye dusuyormusunuz stres yapıyormusunuz bebek konusunda?

kuşum şimdi netden baktım 2olisi ve 1olusu varms sanrm :1:
bı cok özelkkklerı var abowwwwwwwwwwwwwww :1: koptum :60: yok şöylesi,yok böylesi .

Bu aralar akşam ne konuştuysam rüyama giriyo,sabaha kadar dallas gibi şerepsizim :60:
Bu gece konuşulanlar girmesin rüyama Allahım nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:1:
:9::9::9::9:

arada s vermek ne gasom kafam karıstı:1: :1:
:9::9::9:

benimki karşı kondoma,çiçeğin kokusunu paketle alamazsın ki diyor:9::9::9:

gasom arada es veririz dinleniriz diyor galiba hahahha:9:

kız hani tam iş üstündeyken, aa dur aşkım ben bi takiyim dicek adam, aç çekmeceyi al paketi, aç paketi tak takkeyi, oooooo :9::9::9:

işin ortasında paketi açacağıa önceden hazırlık yapsın ayol :1:
evet çok şeçitleri var ben çaktırmadan bakıyorum hep:1:
tırtıklı filan:1:
hissset var :1:

kuşum şimdi netden baktım 2olisi ve 1olusu varms sanrm :1:
bı cok özelkkklerı var abowwwwwwwwwwwwwww :1: koptum :60: yok şöylesi,yok böylesi .

yaa biz taksimde bir cafe bara gidiyorduk bi ara arkadaşlarla,wcsinde prezervatif kutusu vardı,kola kutuları oluyor ya onun gibi para atıon alıosun:9: tırtıklısı,çileklisi zartlısı zurtlusu falan vardı her wcye gidişimde okuyordum yeni çeşitleri gelmiş mi diye:9::9:

Back
X