Kizlar tam net bilgilere sahip degilim. Nisanliminda morali cok bozuldu. Irsi bisey sey olamaz diyor ama ya onda da ayni sorun olursa? Elimde ki bilgiler sadece 700 olmasi gereken bir deger 400müs (sperm hücreleri heralde) birde %20 islev gören spermler. Cocukken kaynim menecit hastaligi gecirmis cok fazla igne vurulmus kaynanam acaba bu yüzden mi diye üzülüyormus. InsaAllah bir yolu bulunur kizlar. Evet tip cok ilerledi ve %20 sperm islevi de bir umut demektir dimi kizlar. Hic islev görmiyor da olabilirdi. Of.. Allahim insaAllah ona baba olmayi nasip eder. Görseniz o kadar cana yakin o kadar samimi o kadar iyi bir insan ki. :26: Nisanlima internetten arastiricam dedim ama kendimi toparlayamiyorum nerden baslamali nereye bakmali kime sormali bilmiyorum. Nisanlima tembihledim abine destek ol ona moral ver dedim. Bi kac doktora hastanelere gidin dedim. Bi taneyle kalmayin dedim. InsaAllah tez zamanda iyi haberlerini alirim.
canım bizim bir tanıdığın kocasında da aynı durum vardı,hatta sıfırdı sperm sayısı.
keçiboynuzu kaynatıp içirdi hep kocasına,şimdi çok tatlı bir erkek bebişleri var. keçiboynuzu kürü işe yarıyor canım ben söyleyeyim onu araştır söyle bence denesinler,dün Türkiye'de alternatif tıbbı kabul ettiler düşün yani ve bazen insanlar gerçekten faydalanıyor bundan,müthiş birşey.inşallah onlarda da işe yarar,hayırlısıyla bebişleri olur
bu arada selamlar kızlaaaar