• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

kızlar nyu cum yok kaç gündür yada biz mi denk gelemedik göremiyorum kaç gündür?

Canım dıkkat et kendıne annm sgkda yardm edlck bse vrsa yrdmcı olur telle . Öpyrm cnm senı çok.
canım benim çookk sağol, bugün gittim ankaraya postayla göndermemi istediler evrakları, ben de gönderdim, bir iki gün daha bekliyim, o zaman belki danışabilirm, çok tenk yu :54::54:

günaydın kızlar...

nasılsınız bakalım

dün akşam eve gittim annem benim çeyizleri dökmüş dikilcekleri dikicek yıkancakları yıkıcak ütüleme ve poşetleme işide var dün patikleri falan ayırdım 30 ad patikim var yarısı hediyelik yarısı kendime evde giyerim yaşlanınca falan diye seçtim içlerinde kardeşimede bıraktık falan sonra çemberleri yani yazmaları ütülücez buakşam ben geceliklerimi falan bi koliye topladım elimde olanların listesini yaptım ki unutulursa ne var ne yok bilinir diye.mutfak için almışım bikaç bişey anneme ev hediyesi gelenlerden borcam salata kasesi kase fln ayırdım kendime öyle abartılı çeyizim yok ki zaten çeyiz serme olmucak bizde istanbuldada yapmıcaz heralde kayınvalidem birşey dermi bilmiyorum ama annem bayağı içlendi üzülüyor canm ya efkarlandı bayağı

buarada salonda tutuldu şimdi sizinle fotoları paylaşıcam..nişanlımlada aram çok iyi eskisi gibi arada kavga edelim adrenalin olsun aşkımı daha fazla hissediyorum diyor deli yaa:52::52:

Eki Görüntüle 293623 Eki Görüntüle 293624 Eki Görüntüle 293625 Eki Görüntüle 293626
salondan pek anlamam canım ama gelin masasının olduğu bölüm çok şık göründü gözüme, sen de salonu beğendiysen süper olmuş işte ne güzel bak herşey güzel gidiyo senin için :nazar::nazar:

16 Temmuz 2012'de evleniyorum kısmetse, kır düğünü istiyorum, Ankarada yaşayanlar belki bilir şehr-i sima diye bi yerde olucak düğünüm, Allah utandırmasın zor işler yaa
hoşgeldin şeker :3: hayırlı olsun şimdiden tebrikler :70:

Gelincklerrr sizce bu gelinlikk nasılll ?? ayy arşivde bir sürü gelinlik modeli oldu nasıl karar vericem ben yaaa :50::50:
elifcim eklediğin iki gelinlik arasından ilkini ben çok beğendim, daha şık daha zarif, ikincisi sanki daha böyle gelinlik olsun diye işlenmiş pullanmış bişeye benziyo sanki
ama bir de tabi giydiğinde hangisinin üzerinde nasıl duracağı en önemlisi
o yüzden şimdiden birşey karar vermek için çok fazla telaşlanma canım :112:
ama ilkini ben sana yakıştırırım sanırım, hani seni gördüğüm kadarıyla :114:

canım link vermek yasak, resim ekle istersen :112:

Herkese merhabalarrrr ben cok hastayım dünden beri kızsal durumlardan ötürü fenayım anlıcagınızz hiç keyfim yk dün biara okuyayım dedim kacırdıgım sayfaları okuyamadan kapattım yine bugünde aralarda fırsat buldukca okuyayaım bari baya birikmiş yine bende inş. biran önce toparlarım kendimide yine katılırım aranıza kuzularımm kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi:16::16::16:

kuzum hasta mı oldun sen çook geçmiş olsunn :94: dikkat et kendine,bende nezle olucak gibiyim habire hapşırık burun akıntısı var inşallah olmam :31:

Dün akşam konuştuk kızlar daha iyimiş enişteyle gezceklerdi :16:

Nasılsınız kızlarrr :3::3:
Börek içi hazırlamıştım gidim sariiimm gelimm :10:

iyiyim canım sen nasılsın,ya ben hiçbişey bilmiyorum yemektir börektir,ne yapıcam ben yaa,öğrenmem lazım artık kociş ister ..çok zor geliyo yaa

kızlar ya şimdi nikah için baktım nikah topiğine ben düğüne memur gelsin isterim ama fiyatları okuduğum kadarı ile çook uçuk yaa 400-500 tl diyorlar öyle yazmışlar 100 tl ve hiç ödemedik diyen çok az gözüm korktuyaa:18::18::18:

kızlar ya şimdi nikah için baktım nikah topiğine ben düğüne memur gelsin isterim ama fiyatları okuduğum kadarı ile çook uçuk yaa 400-500 tl diyorlar öyle yazmışlar 100 tl ve hiç ödemedik diyen çok az gözüm korktuyaa:18::18::18:

400-500 tl olduğunu zannetmiyorum o kadar değildir canım araştırmak lazım....

canım benim salondada nikah anı için baya şey yapılmış ama biz salondan 300 milyon as vermek için yapmadımız şey kalmazken bide memura o kada vermek hiç istemiyorum 1hafta önce nikahım olcak benim..kayınbabam nikahtan sonra o parayla arkadaşlarınızla eglenceye gidin dedi:12::12::12:

Back
X