• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

ayy daha şafağımız 55 ama içimde bir heyecan sormayın...sanki ilk buluşmamız olacakmış gibi:69::69:
Allahım sen bi daha ayırma bizi,tez vakitte kavuştur inşallaaaaah:69::69::69:

ayy daha şafağımız 55 ama içimde bir heyecan sormayın...sanki ilk buluşmamız olacakmış gibi:69::69:

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canımmmm :16::16::16:

Gasomm bi face msjına baksanaa...

şaka maka seninki de eridi gitti kuzum yaa, bak çağlamın zaten bişeyi kalmadı :114:
amin canıım amin ne mutlu size, yepyeni bir kavuşma yepyeni bir heyecan, Rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallaaahh :70:

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canımmmm :16::16::16:

Gasomm bi face msjına baksanaa...
canım bakıyorum hemen muck

şaka maka seninki de eridi gitti kuzum yaa, bak çağlamın zaten bişeyi kalmadı :114:
amin canıım amin ne mutlu size, yepyeni bir kavuşma yepyeni bir heyecan, Rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallaaahh :70:

valla gitgide yaklaşıyor,Allah'ın izniyle...:nazar:
amiiin canım yaaa,hepimizi inşallah:nazar:

nasılsınız.keyifler tıkırında umarım..:46:

selam canım,iyiyiz çok şükür sen nasılsın?

inşş gasom yaa kendi sağLığı için uğraşıorum ya bizim evde kimse içmio şükür o da bırakırsa cok mutLu oLucam
tabi canım kokusu vs kötü tabi de sağlığı hepsinden önemli, zararın neresinden dönse kardır, bırakır inşallah :112:

nasılsınız.keyifler tıkırında umarım..:46:
ojjgeldin şeker :112:
iyi diyelim iyi olalım, senin keyfin ahvalin ne durumda?

:1::1: Canımm benim kocişde sürekLi çıkıo o programda yaa artık herkes aLıştı bugun senınkı var mıydı dıoLar :1: GeneLde onLarın mağazasından aLıo kadınLar ayakkabıyı bende tv de görüorum kocişi :1:

:1::1::1::1::1::1:

SeLam kızLarr...
Kociş sigarayı bıraksın diye ona şu meşhur tozdan sipariş vermiştim bugun geLdi benimki zaten ne zaman geLiceksın fLn dıodu gitmem için de bahane oLdu =) Tozdan aLdı agzına yuttu 5 dka snra bi sigara içim bakim nası oLuo dedı yarısını içemedi attı :1: EtkiLi bişeymiş demek ki.. az önce konuştuk bugun hiç sigara içmedim aşkım paketi de arkadasıma verdım dedı tozdan yıyodu yine =) Allah'ım inşşş bırakır yaa bu sayede baya kafasındada bitirmiş gibiydi sigara oLayını..
Bu arada bana karşı da baya İlgiLiydi ağzından baL damLıodu konuşurken :1::1: :nazar::nazar::nazar::nazar: diLimii ısıriim nazar edicem şimdi :1:

En kısa zamanda bırakır inşallah canımmm :21:

konu yok henüz kuzucummm:9:

dün bundan sipariş ettim çeyizim için,altı çok hoşuma gitti tam pijama:8:

$1CAUANGIS.webp

üzerimde pijalarım,ayağımda terliklerim,elimde sıcak çikolatam,yanımda sevdiceğim,tvde sevdiğim dizi ve sıcacık yuvamız :69: ahh işte bunun hayali ile yaşıyoruuuuum:52:

Eki Görüntüle 294350

üzerimde pijalarım,ayağımda terliklerim,elimde sıcak çikolatam,yanımda sevdiceğim,tvde sevdiğim dizi ve sıcacık yuvamız :69: ahh işte bunun hayali ile yaşıyoruuuuum:52:

Ayyyyyyy çok canımmm çektiii :43:

hımmm hangi konuda dağıtalım da toparlayamayalım diyosun yaniii :9:

bilemedim ki :26:

Aynen öle dıyorum kuzumm :23::23::23:

Eki Görüntüle 294350

Sedoşum öyle bi anlattın ki yaaa offff offff kederlendim bak yineee :14::14::14:

Back
X