• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

konu yok henüz kuzucummm:9:

dün bundan sipariş ettim çeyizim için,altı çok hoşuma gitti tam pijama:8:

Eki Görüntüle 294350

üzerimde pijalarım,ayağımda terliklerim,elimde sıcak çikolatam,yanımda sevdiceğim,tvde sevdiğim dizi ve sıcacık yuvamız :69: ahh işte bunun hayali ile yaşıyoruuuuum:52:

ay ben de istiyorum sedoşum yaa, yani pijaman da çok güzel de o anlattığın var yaa, o paha biçilemez iştee... :16::16:

(bu arada güle güle kullan kuşum gerçekten güzel, tam benlikmiş:6:)

ben geldımmmmmmmmmmm selamlar kızlar aksm kayınvalıdemlerdeydık yenı geldıkkkkkkkk nasılsınız bakem:52:

Sedoşum öyle bi anlattın ki yaaa offff offff kederlendim bak yineee :14::14::14:
inşallah Allahım o günleri nasip edecek hepimizeeee :69:
ay ben de istiyorum sedoşum yaa, yani pijaman da çok güzel de o anlattığın var yaa, o paha biçilemez iştee... :16::16:

(bu arada güle güle kullan kuşum gerçekten güzel, tam benlikmiş:6:)
sağol canım benim...

bende istiyorum o şeyden anlattığım herşeyden:9:

annenin sana aldığı pijama altlarını çok beğenmiştim gasom yaaa...sizin pazara gelecem bulacam onlardaaaan:9:

ben geldımmmmmmmmmmm selamlar kızlar aksm kayınvalıdemlerdeydık yenı geldıkkkkkkkk nasılsınız bakem:52:
ojjjgeldiiiiiinnnnnnn yavyuuuuuuu :3:

inşallah Allahım o günleri nasip edecek hepimizeeee :69:

sağol canım benim...

bende istiyorum o şeyden anlattığım herşeyden:9:

annenin sana aldığı pijama altlarını çok beğenmiştim gasom yaaa...sizin pazara gelecem bulacam onlardaaaan:9:
gönderiyim sana sedoşum yaaa, aşkol, sen gel yine tabi de bulamazsan da gönderirim valla
pijama altları köpeğeen olsun kıızzz :1:

Bende bunu nette görmüştüm çok hoşuma gitti bende aLıcam böLeee pijamaaa :21:

$c5qow.webp

Bende bunu nette görmüştüm çok hoşuma gitti bende aLıcam böLeee pijamaaa :21:

Eki Görüntüle 294362

oysho da bunların çok güzelleri var yaa, yazlıkları kışlıkları var, tek tek var, takım olarak var
var da accuk fiyatlı, indirim yakalamam lazım, yakaladığım an alıcam inşallah :31:

oysho da bunların çok güzelleri var yaa, yazlıkları kışlıkları var, tek tek var, takım olarak var
var da accuk fiyatlı, indirim yakalamam lazım, yakaladığım an alıcam inşallah :31:

yaaa o mağaza cıvıl cıvıl bayılıyorum çok tatlı içerdeki herşeeeeey:52:

Back
X