• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

kızlaaaar bi kayboldum muhabbet tavan yapmış libidom yükseldi:9::9::9:
benimkile bende muhakkak temas halinde olmalıyıs başka duramıyos elimi bıraksa koluma giriyo kolumdan çıksa sarılıyo her an alnımdan...öper:23::23:
elimi bırakmak zorunda kaldığında hele sinirleri bozuluyo kuzumun...bi mahalle girdiğimde elini tutmuyom ne var çekiincek diye kapris yapıyo:38:

hoşgeldin kuzuuum...:16:
muhabbet aldı yürüdü:9::9:

sedoşumun,tüm öğretmen ve öğretmen adaylarının öğretmenler gününü kutlarım.

Çok özledimmmmm :14::14::14::14::14::14::14::14:
ben deeee :16::16:

özledim be gasooom...

böle nasıl tatlı uyuyor,bi de bizde kalınca bazen ondan erken kalkıorum onun uyuduğu odaya geliorum onu izliorum..aaaah poğaça yanaklı sevdiceğim benim.ne tarafına yatsa o tarafında kalkıo yaa nasıl bebiş gibi:69: bende bir deli yatarım evlenince aynı yatakta çekecek benden balım yaa:9:

kızlar sizde aynı yatakta 2 kişi yatma sorunu var mı ben yatamıyorum yaa off napıcam bilmiorum...
annemle kuzenimle falan uyudum daha önce bi kaç kere daha doğrusu uyuyamadım,sabahı sabah ettim:9::9: ten tene değmeyecek agaaa:9::9:
ben de özledim be kuzumm :16:

ben aynı yatakta değil iki kişi 4 kişi bile yatarım, çok alışkınım canım, bizim aile sülale çok kalabalık ve biz çok iç içe yaşarız
kuzenlerimle falan çok birlikte uyuruz biz, 50cm lik yerde bile rahat rahat uyurum
ayda bir, iki ayda bir teyzemde toplanırız, yemekler yer müzik dinler cümleten onda kalırız, o yüzden de çok alışkınım :114:

benimkiyle nasıl mı uyurum, neyse o konuda diyeceklerim var da demiyim şimdi burda ama şu kadarını söyliyim, onunla dipdibe uyurum ben, dokunarak elini tutarak, et ete değecek agaaa :9::9:

ben aynı yatakta değil iki kişi 4 kişi bile yatarım, çok alışkınım canım, bizim aile sülale çok kalabalık ve biz çok iç içe yaşarız
kuzenlerimle falan çok birlikte uyuruz biz, 50cm lik yerde bile rahat rahat uyurum
ayda bir, iki ayda bir teyzemde toplanırız, yemekler yer müzik dinler cümleten onda kalırız, o yüzden de çok alışkınım :114:

benimkiyle nasıl mı uyurum, neyse o konuda diyeceklerim var da demiyim şimdi burda ama şu kadarını söyliyim, onunla dipdibe uyurum ben, dokunarak elini tutarak, et ete değecek agaaa :9::9:

vayyyyyyyyyyyyyyyy ağa:23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23:
deşme yaramıııııııııııı şimdi :1:

sedoşumun,tüm öğretmen ve öğretmen adaylarının öğretmenler gününü kutlarım.

bak şimdi benden önce davrandın ama seen, bugün hep aklımdaydı, hatta en son saate baktım 23:55 ti
hadi dedim bekliyim accuk daha tam ayın24 ü olsun sonra tebrik ediyim dedim ama geçti bu sefer de unuttum
sen hatırlattın çağlam :16:

sedoşuumm, bir de kuşumdu galiba örtmen olan..

öğretmenler gününüz kutlu olsun bacılaarr :16:
sedoşum bu da son öğrencisiz örtmenler günün olsun kuzumm :70:

o mutfaklar yokmu o mutfaklar ah ahhhhhhhhhhhhhh :60: :60: :60:
ağızları dilleri olsa konuşacaklaaaar:9::9:

biz otelde kaldık aşkıcımla 2 kere,toplamda 3 gece-4 gün... :9: ama görceksiniz ben yatağın bi ucunda o yatağın bi ucunda:9::9: sıkıntı basıyor öff ya ne bileyim...iki sarılsam sonra aşkım ya ben uca gidiyorum diyordum hahahhaha çok komikti yaaa...tamam daha özele girmiim hahhahaha:9::9::9:

ettt eteee ten teeneeee ne var ne yokk değecekkkkk agaaaaaaa:23::23: diorum ve gidiorumm hatunlarr:10:paşa msj atmış bi konuşalım seninle die..bi konuşalım bakalımm:9::9:ayyy çoktaa keyfim yerinde ya biras gergin olarak konuşsam iyi olurduu gerinn bakam beniii :9::9:

bak şimdi benden önce davrandın ama seen, bugün hep aklımdaydı, hatta en son saate baktım 23:55 ti
hadi dedim bekliyim accuk daha tam ayın24 ü olsun sonra tebrik ediyim dedim ama geçti bu sefer de unuttum

ayyy sağol gasom yaaa amin inşallaah.... çok teşekkür ederiiiimmmmm:16:

oh canıma değsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:27::27::27::27::27:

ağızları dilleri olsa konuşacaklaaaar:9::9:

biz otelde kaldık aşkıcımla 2 kere,toplamda 3 gece-4 gün... :9: ama görceksiniz ben yatağın bi ucunda o yatağın bi ucunda:9::9: sıkıntı basıyor öff ya ne bileyim...iki sarılsam sonra aşkım ya ben uca gidiyorum diyordum hahahhaha çok komikti yaaa...tamam daha özele girmiim hahhahaha:9::9::9:
hahhha hadi girme bakalım, kısmet olur da bir gün görüşürsek o zaman anlatırsın, ben de o vakit anlatırım, şşşş çaktırmayın şimdi :1::1:

Ne filmler dönüyo o mutfaklarda :23::23::23::23:
action action pınarıımmm :9:

ettt eteee ten teeneeee ne var ne yokk değecekkkkk agaaaaaaa:23::23: diorum ve gidiorumm hatunlarr:10:paşa msj atmış bi konuşalım seninle die..bi konuşalım bakalımm:9::9:ayyy çoktaa keyfim yerinde ya biras gergin olarak konuşsam iyi olurduu gerinn bakam beniii :9::9:

yumurtalı maskeden yap kuzum akşam gerdiydi o seni:9::9:

yuk kıyamam :1:
hadı keyfın bol olsun yavru ıyı sohbetler
aahh ah kuzum hepimiz yaralıyızzz :37:

yok öyle ama mama falan, anladım ben senii :9::9:

masummmmmmmmm öpücük:1:

ayneeenn herbişey değecek agaaaa :9::9:

gerilme kız, git tatlı tatlı konuş bakim sen dee :54::54:

Back
X