Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ne demekayyy sağol gasom yaaa amin inşallaah.... çok teşekkür ederiiiimmmmm![]()
hahhaha alçak köfteeeeoh canıma değsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn![]()
sedooşş yaptın dimi bu espriyi, ben yanlış görmüyorumyumurtalı maskeden yap kuzum akşam gerdiydi o seni![]()
ah o küçücük masum üpcükler bile ne tatlı yaa, bu nişanlılık dönemi çok keyiflidir derler ya, kimse açık açık söylememişti ama bunlar yüzünden galibayuk kıyamam
hadı keyfın bol olsun yavru ıyı sohbetler
masummmmmmmmm öpücük![]()
canım ne demek![]()
hahhaha alçak köfteeee![]()
sedooşş yaptın dimi bu espriyi, ben yanlış görmüyorum![]()
ah o küçücük masum üpcükler bile ne tatlı yaa, bu nişanlılık dönemi çok keyiflidir derler ya, kimse açık açık söylememişti ama bunlar yüzünden galiba![]()
canım ne demek![]()
hahhaha alçak köfteeee![]()
sedooşş yaptın dimi bu espriyi, ben yanlış görmüyorum![]()
ah o küçücük masum üpcükler bile ne tatlı yaa, bu nişanlılık dönemi çok keyiflidir derler ya, kimse açık açık söylememişti ama bunlar yüzünden galiba![]()
yalnız bakar mısınız halimize, hormonlarımız ne hale geldiyse artık, rosamın anlattığı o eniştenin barış için uzattığı ayağından nerelere geldik ayol bi ayak'tan![]()
yalnız bakar mısınız halimize, hormonlarımız ne hale geldiyse artık, rosamın anlattığı o eniştenin barış için uzattığı ayağından nerelere geldik ayol bi ayak'tan![]()
ooyy deme yaa, canım bol yağlı salçalı makarna çekti beniimmm yanında buz gibi colayla ooyyygece gece spaghetti yapasım tutdu ablacımla yıycezzzzzzzz bı evlenelım daha cok yaparız kızlar![]()
sende öpüldüm kuzumöpüldünüüüzzzzzzzzz![]()
ayy gasom valla yaaayalnız bakar mısınız halimize, hormonlarımız ne hale geldiyse artık, rosamın anlattığı o eniştenin barış için uzattığı ayağından nerelere geldik ayol bi ayak'tan![]()
ben yapmadım valla sıcak çikolata tuttum kendimi,önceden içtiklerime saydımgece gece spaghetti yapasım tutdu ablacımla yıycezzzzzzzz bı evlenelım daha cok yaparız kızlar![]()
meraba kızlar fikrinize ihtiyacım var 1 ay once nişanlandım düğün tarihim belli değil nişanlımın ailesi beni hiç sevmiyolardı yani başkasıyla evlenmesini istiyolardı hep bastan beri baya bı sorun yasadım hatta nişanlanmadan once erkek arkadasım babamla tanısıcak dıye evlerınde cok buyuk sorun cıkartmıslar evi terketmişti beni istemıyolardı yanı sımdı de annesine o yaptıklarından dolayı ısınamıyorum bi turlu hep laf cakıyo bana durduk yerde yada ben mi öyle anlıyorum sizce napmalıyım
sende öpüldüm kuzumhadi bakalım güsel haberlerini bekliyoruz
ayy gasom valla yaaa
rahmetli anneannemin bi lafı vardı,bi kız 20sini geçince çok tutmucan evde,ver gitsinbiz 2.ye okeye döncez gasommm hahahahaha
ben yapmadım valla sıcak çikolata tuttum kendimi,önceden içtiklerime saydım![]()
müthiş kuzumhahahahha evet yaptım gasoooom çok müthişim di miiii
evet yaa herkes der nişanlılık dönemi tatlı diye hiç açıklamazlar gerçekten neden tatlı diye,bak şimdi düştü bende de jeton![]()
sen yine de saygını koru, sevmeye çalış olmuyosa da olmuyodur ama asla senden büyük insanlara saygısızlık yapma derim ben, gider gelirsin gerektiğinde, ellerini öper halini hatrını sorarsın, yalapyapış olmak zorunda değil herkes neticedemeraba kızlar fikrinize ihtiyacım var 1 ay once nişanlandım düğün tarihim belli değil nişanlımın ailesi beni hiç sevmiyolardı yani başkasıyla evlenmesini istiyolardı hep bastan beri baya bı sorun yasadım hatta nişanlanmadan once erkek arkadasım babamla tanısıcak dıye evlerınde cok buyuk sorun cıkartmıslar evi terketmişti beni istemıyolardı yanı sımdı de annesine o yaptıklarından dolayı ısınamıyorum bi turlu hep laf cakıyo bana durduk yerde yada ben mi öyle anlıyorum sizce napmalıyım
al al, gözaltı süresini de uzun tutarsın oohhhaynen kuşummmmmmm![]()
ama ben nişanlımı göremıomkı
gelınce ıfadesını alırım![]()
sormaa, bünyenin dili olsa da konuşsaKonu ne olursa olsun biz çok güzel çekiyoruz buraya nede olsa artık bünye kaldırmıyo istiyo![]()
vay geldı halımıze gasom![]()
cnm neden ıstemıyorlar hıc sıkma canını cok fazla sık sık görşmessn olur bter nasılsa sevdcegn senı ıstems![]()
meraba kızlar fikrinize ihtiyacım var 1 ay once nişanlandım düğün tarihim belli değil nişanlımın ailesi beni hiç sevmiyolardı yani başkasıyla evlenmesini istiyolardı hep bastan beri baya bı sorun yasadım hatta nişanlanmadan once erkek arkadasım babamla tanısıcak dıye evlerınde cok buyuk sorun cıkartmıslar evi terketmişti beni istemıyolardı yanı sımdı de annesine o yaptıklarından dolayı ısınamıyorum bi turlu hep laf cakıyo bana durduk yerde yada ben mi öyle anlıyorum sizce napmalıyım