• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

ah cnm ya sorma nişanlım benle tanısmadan bı kızla görusmus ayrılmıs aıle dostlarıymıs kız onunla ıstıyolarmıs evet bende gorusmek ıstemıyorum ama 1 hafta once gıttım nısanlımın yanına heryere benımle gelmek ıstıyo kaynanam bız sınemaya falan gıttık geldık suratı bes karıs boyle nısanlım umursamıyo ben takıyorum ama malesef

ne işi var sureklı sızın yanınzda ne dıye huzuruna kacırıyor nişanln guzel bı dıllle soylesın cnm aaa ne öyle hayret edılcek bı durum

selam gelicikleriiimmmmmm:38:
geçmişe gitmeliyim lakin çokkk sayfa var gözüm korktu:1:

sende öpüldüm kuzum:16:hadi bakalım güsel haberlerini bekliyoruz:9:

ayy gasom valla yaaa:9::9:
rahmetli anneannemin bi lafı vardı,bi kız 20sini geçince çok tutmucan evde,ver gitsin:9::9: biz 2.ye okeye döncez gasommm hahahahaha:9::9:

ben yapmadım valla sıcak çikolata tuttum kendimi,önceden içtiklerime saydım:9::9:
ben 2.okeye dönüyorum canım zateenn , artık bu turda bittim bittim, bitemedim vay bu bünyenin haline, buna benzerim valla :27::27::27:

ben hıc sevmıyorum neysekı sıcak cıkolatayı yavyummm ama makarna bayılıyorum ıste
ay ikisini de çok seviyorum ama tutuyorum kendimi :114:
çünkü ayıptır söylemesi, özellikle 2 gündür yediğim pastanın çikolatanın trüfün tatlının abur cuburun haddi hesabı yok :50:

kızlar bugun tam olrak ınceledım bu arzumun el supurgesını ama kablosu falan vardıya benım aklım karıstıkı bu sarjlı degılmı elektrklmı orasını yne çözemedım acaba sarj ıcınmı kablo aklım almadı fakat benım ıstedgım ayaklıda olsun yerdede kullanablyım ıkı turlu olsn kesnlkle elktrklı olmsn elktrklı olrsa neye yarar pratıklk neresınde kalır yani.
tabi canım şarjlı olmalı ki dediğin gibi pratik olsun, kablosunu takacak yer arayıp bi yandan da süpürmeye çalışacaksam ne anlamı kalır :114:

zor bir durum canım...
sevdiğinin ailesi onlarda,sevmesende saygı göstermelisin,tabi seni de üzmelerine izin vermeden...o nedenle en iyisi evini yuvanı kurunca çok fazla içli dışlı olmaman,bayramda seyranda el öper evine gelirsin...bilmiyorum ki ne diyeyim canım,Allah yardımcın olsun...

amin canım hepimizin evet nişanlımın annesi sonucta ıllakı gorusucem ama heryere benımle gelmek ıstıyo yada pesıme bırını takıyo rahatsız oluyorum bende mesela kuafore gıdıcektım bende gelıyım dedı e bende agdaya gırıcektım o gelırse utanır gıremzdım neyse guzellıkle sız yemek yıyın ben hemen gıder gelırım dedım bu sefer nısanlımın kardesıne sen bırak gel dedı bu gıbı seyler Allah yardımcım olsun valla

ne işi var sureklı sızın yanınzda ne dıye huzuruna kacırıyor nişanln guzel bı dıllle soylesın cnm aaa ne öyle hayret edılcek bı durum

bende bılmıyorum bızde nısanlım sınemaya gıttık geldık suratını astı kalktı gıttı hemen evet en ıyısı ben nısanlıma soylıyım bunu guzel bı dılle:) yanlıs anlar dıye bıraz korkuyorum

hani sedoşumla birlikte örtmenler gününü kutlamıştım senin de, acaba yanlış mı yaptım diye düşündüm emin olamadım da tam :1:

edit : doğruymuş, okey :)

Son düzenleme:
selam gelicikleriiimmmmmm:38:
geçmişe gitmeliyim lakin çokkk sayfa var gözüm korktu:1:
cnm hg örtmenler gununu kutlrm muc
ben 2.okeye dönüyorum canım zateenn , artık bu turda bittim bittim, bitemedim vay bu bünyenin haline, buna benzerim valla :27::27::27:

ay ikisini de çok seviyorum ama tutuyorum kendimi :114:
çünkü ayıptır söylemesi, özellikle 2 gündür yediğim pastanın çikolatanın trüfün tatlının abur cuburun haddi hesabı yok :50:

tabi canım şarjlı olmalı ki dediğin gibi pratik olsun, kablosunu takacak yer arayıp bi yandan da süpürmeye çalışacaksam ne anlamı kalır :114:

netden baktım gasom of elktrıklıymıs guya arkdsm alck dıye hesaplı olsn dedım . Fakirinkide baya tuzlu zaten ıstedgım 2 sekıl olsun ve sarjlı olsn onlrda fazla yada ben tamamlıycm ustune olede olmaz kmseyı mahcup duruma dusurmek ıstemem

netden baktım gasom of elktrıklıymıs guya arkdsm alck dıye hesaplı olsn dedım . Fakirinkide baya tuzlu zaten ıstedgım 2 sekıl olsun ve sarjlı olsn onlrda fazla yada ben tamamlıycm ustune olede olmaz kmseyı mahcup duruma dusurmek ıstemem

hımm zor bir durum olmuş canım ama illa bişey yapmak istiyosa 1 gr lık altın alsa hani 101tl gibi bişey ama bu da nasıl söylenir ki?:26:

canım o zaman ihtiyacın olan başka birşey iste ya da dün akşamda dediğim gibi altın ya da para taksın arkadaşın:34:

bende bılmıyorum bızde nısanlım sınemaya gıttık geldık suratını astı kalktı gıttı hemen evet en ıyısı ben nısanlıma soylıyım bunu guzel bı dılle:) yanlıs anlar dıye bıraz korkuyorum

yanlş anlyck bse yok cnm nişanlı cıftlern yanında neden kayınvalıde gezsın gezcek zamanda var sncta

canım o zaman ihtiyacın olan başka birşey iste ya da dün akşamda dediğim gibi altın ya da para taksın arkadaşın:34:

yavrum valla agzıyla soyledı yanı fıyat aralıgını sordum edemedım dha dıyokı bısey begen bana soyle hemen dıyor bende dedım ufak bse olsn o da fıyat aralıgını verms :34:

p11309958sqac1rwnx.jpg
[/url][/IMG]

buyrun kızlarrrrrrr bize gelin haydeeeee:38: şimdi fırına vercemm sıcağıyla kaşarları da tarım üstüne,o arada çayı koyuyum sabahlayalım:1:

yavrum valla agzıyla soyledı yanı fıyat aralıgını sordum edemedım dha dıyokı bısey begen bana soyle hemen dıyor bende dedım ufak bse olsn o da fıyat aralıgını verms :34:

anladım belki eşya tarzında birşey alırsa taksitle falan alır zorlamaz onu da ondan eşya gibi birşey demiştir. eksik başka birşeyin var mı mikser,çay makines,türk kahvesi makinesi falan gibi genelde bunların fiyatları daha uygun:34:

p11309958sqac1rwnx.jpg
[/url][/IMG]

buyrun kızlarrrrrrr bize gelin haydeeeee:38: şimdi fırına vercemm sıcağıyla kaşarları da tarım üstüne,o arada çayı koyuyum sabahlayalım:1:

Ama bu yapılmaz ki yaaaa :14:
Çok güzel görünüyo canım ellerine sağlıkk

Öğretmenler günümüzü kutlayan herkese teşekkürler kızlar geçmişe gidemedim bir türlü...:38:

Afiyet olsuuuunnnnnnnn:1:

Back
X