• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

:9:
koy kızz nolcak, giyip koymican ya, çok mu ayıp şeyler kız yoksaaa
fantazi cicileri mi aldın yoksa, hizmetçi veya liseli kız kostümü falaannn hıııı :23::23::23:

ay bak aklıma ne geldi, geçen gün yengemle çarşıya gittik, bi dükkanın önünde bi gecelik asılı dantelden
gasoo bu ne oluyo dedi, hizmetçi kız fantazisi için dedim :23::23:
ooo dedi, bu arada tamamen dantelden transparan yapmışlar önlüğü, siyah böyle
neyse dedi ki ne yapıyosan şimdi yap kız dedi, al bundan da diyo, çocuklardan sonra yapamıyosun diyo
biri uyumuyo öbürü bişe istiyo diğeri uyanıyo gecenin bi yarısı diyo :9::9::9:

Yok öle kimsenin kostümü değil :9::9: fantazi ciciler aldım minicikler ama çok güzeller ayyy :52::52:
Demek ki hemen öle çocuk çıkartmamak lasım :52::52:

Evet gasocumda yaptı sagolsn acıklama baktım bende simdi kayınvaldende kayınpederinde genc ve iyi insanlara benziyorlar allah bozmasın sedosummm buaradaaa cok güzel bende begendim masaj dediniz miiiii işte ozamn eriyip bitiyorummm hayatta hayır diyemeyecegim seylerin en basında geliyor evlenince kavga edelim bi masaj yapsın hemen unutuveririm walla herseyiiiiiii:34::34::34:
sağol canım benim amin inşallah...
hehehe masaj en seksü bişi...
:9:
koy kızz nolcak, giyip koymican ya, çok mu ayıp şeyler kız yoksaaa
fantazi cicileri mi aldın yoksa, hizmetçi veya liseli kız kostümü falaannn hıııı :23::23::23:

ay bak aklıma ne geldi, geçen gün yengemle çarşıya gittik, bi dükkanın önünde bi gecelik asılı dantelden
gasoo bu ne oluyo dedi, hizmetçi kız fantazisi için dedim :23::23:
ooo dedi, bu arada tamamen dantelden transparan yapmışlar önlüğü, siyah böyle
neyse dedi ki ne yapıyosan şimdi yap kız dedi, al bundan da diyo, çocuklardan sonra yapamıyosun diyo
biri uyumuyo öbürü bişe istiyo diğeri uyanıyo gecenin bi yarısı diyo :9::9::9:
hahahahaha doğru demiş yengeeeen süpeer yaaa:9:
Sedoş sedoşumm bir ki bir iki ses hehehe :52:
kuzuuummmm:52::52:

evet canım benziyo zaten, ince kadife havlular var ya onların da kumaşına benziyo
ay bakim çok beğendim ben de :1:

bizim kavgamız büyük ihtimalle şu yüzden olucak,
dün gece ben yaptım sana hadi sıra sen de, hadiiiiiiiiii diye :9::9::9:

ben bayılırım mıncıklanmaya yaaa :27::27:

ben mıncıklanmayı sevmiorum mıncıklamayı seviyorum hahahah:9: elim ayağım rahat durmaz benim:9: ben yumuşak okşamaları seviorum parmak ucuyla falan:23::23: ama mıncıklamaya bayılıyoruuum hele aşkımııı muhahahahhaha:23::9::9:

ben mıncıklanmayı sevmiorum mıncıklamayı seviyorum hahahah:9: elim ayağım rahat durmaz benim:9: ben yumuşak okşamaları seviorum parmak ucuyla falan:23::23: ama mıncıklamaya bayılıyoruuum hele aşkımııı muhahahahhaha:23::9::9:

sedoşumm gülmekten yarılcam şimdi sen bir gasomm iki heheh :52::52:

gasocumm fantazide sınır yokk gelsin renkli gecelerrr ben eminimki seneye bu aksam ne yapsam muahbbetleri döncek buaralardaa:17::17::17:

gasocumm fantazide sınır yokk gelsin renkli gecelerrr ben eminimki seneye bu aksam ne yapsam muahbbetleri döncek buaralardaa:17::17::17:

Seneye sanırım herkes evli olacak
ve akşama ne yemek yapsak ve ne giysek muhabbetleri kesin dönecektir nyu cum :1::1::1:

Yengen Doğru söylemiş :D:1:
bence deee :9:

Yok öle kimsenin kostümü değil :9::9: fantazi ciciler aldım minicikler ama çok güzeller ayyy :52::52:
Demek ki hemen öle çocuk çıkartmamak lasım :52::52:
yok kıızz hemen çocuk mu yapılır
(gerçi sedoşum yapıcak inşallah ama o çocukla da becerir :23::23:)
canım benim yaşım izin verse en az 2 sene yapmazdım heralde ama maalesef 1 seneden fazla bekleyemem :25:
koy koyyy akşam kooy:23:

ben mıncıklamayı çok severim o ayrııı, benim benden illallah ediyo zaten :9:
sen şuana dua et diyorum, sen bir de benim elimin altında olacağın günleri düşün diyorum, :52::52::52: böyle yapıyo :9:
ben de bana yumuşak masaj yapılmasını severim yani onu mıncıkladığım gibi mıncıklamasın beni, böylee tatlı tatlı yumuşak yumuşak :9:

sedoşumm gülmekten yarılcam şimdi sen bir gasomm iki heheh :52::52:
:60::60::60:

evet yaaa...
düşünsene birimiz anlatırmışız bişey,öteki dermiş ki yok kız ben onu geçen gece yaptım:23::23: hahahahah ne komikk... ay inşallah o günler gelsin de..gerçi anlatılmaz yaşanır:23::23::9::9:

ya şu ORA bayrampaşada diyor ya neresi o ORA,efsaneler ORAdaymış gitmek istiom ben:9::9:

ben söyliyim hem nolucağınııı
şöyle ki;
"kızlaaaaaaarrrrr :52::52::52: yarın 1. aydönümümüz, yarın evliliğimizin tam 1 ayı dolucak napsam acabaa, ne giysem ne pişirsem, mumlarla banyoyu mu süslesem yatak odasını mı "
:9::9:
2.ay 3.ay arada doğum günleri vs, veya arada sırf sürpriz olsun diye yapılacak organizasyonlar ooooo neler neler :52::52:

Benim kociş sacınla oynanmasına hasta oluyor al onu dizine yatır oyna sacını kedi gibi oluyooo bende masaj hep anlasma yapıoz zaten ben sac sen masaj die hehehehe:9::9::9::9:

selam kızlar arada size de uğrayalım dimi.

2012 az kaldı hadi bakalım hazırlıklara devam :12::12::12::12:

bence deee :9:

yok kıızz hemen çocuk mu yapılır
(gerçi sedoşum yapıcak inşallah ama o çocukla da becerir :23::23:)
canım benim yaşım izin verse en az 2 sene yapmazdım heralde ama maalesef 1 seneden fazla bekleyemem :25:
koy koyyy akşam kooy:23:

ben mıncıklamayı çok severim o ayrııı, benim benden illallah ediyo zaten :9:
sen şuana dua et diyorum, sen bir de benim elimin altında olacağın günleri düşün diyorum, :52::52::52: böyle yapıyo :9:
ben de bana yumuşak masaj yapılmasını severim yani onu mıncıkladığım gibi mıncıklamasın beni, böylee tatlı tatlı yumuşak yumuşak :9:

:60::60::60:

evet sağlık durumlardan ötürü hemen denemeye koyulacağız çocuk ama geri durmam bende bişicikten:23::23:
çocuk da yaparım fantezi de:9::23: ayy inşallaaah hahahhaha....

çıldırtıcan adamı kııızzz:9: neyse bekledi o kadar,mest olmalı eniştecim de:9::9:hakkıdır...:9::9:

evet yaaa...
düşünsene birimiz anlatırmışız bişey,öteki dermiş ki yok kız ben onu geçen gece yaptım:23::23: hahahahah ne komikk... ay inşallah o günler gelsin de..gerçi anlatılmaz yaşanır:23::23::9::9:

ya şu ORA bayrampaşada diyor ya neresi o ORA,efsaneler ORAdaymış gitmek istiom ben:9::9:

canım tem in yanında, hal kavşağınıın dibinde, otogara falan çok yakın
ben çalışıyoken yapılıyordu orası, yanından her geçtiğimizde :53::53::53:böyle bakıyodum oraya çünkü inşaat alanı çok manyaktı oranın hakkaten :53::53:

Back
X