• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

inşallah sende çok mutlu olursun cnm. evlilik hazırlığı çok büyülü hele o düğünn :)) hayatının en özel anı... sizin için çok heycanlandım şimdi aklıma düğün alanına girişimiz geldi :)) aaaah ahhh... cnm ben de özellikle beyaz istedim. koltuklarım hariç. mobilyada sadece ayrıntılarda koyu kahve vae o kadar. temizliği inaanılmaz rahatt. iyiki beyaz almışım. evi de daha b igeniş gösterdi.

sağol canım ya inşallah amiiin:16:
güsel telaşlar gerçekten...
bende koltuklarımı beyaz istemiyorum canım sen ne renk aldın?
kuzenimin koltukları beyaz şimdi çok pişman...

inşallah sende çok mutlu olursun cnm. evlilik hazırlığı çok büyülü hele o düğünn :)) hayatının en özel anı... sizin için çok heycanlandım şimdi aklıma düğün alanına girişimiz geldi :)) aaaah ahhh... cnm ben de özellikle beyaz istedim. koltuklarım hariç. mobilyada sadece ayrıntılarda koyu kahve vae o kadar. temizliği inaanılmaz rahatt. iyiki beyaz almışım. evi de daha b igeniş gösterdi.

canım merhaba:3: geçmişi okudum ama gözümden kaçmış herhalde kullandığın,memnun kaldığın mobilyalarının markası ne canım

Selam kızlar :3::3:
Bakıyorum kara bulutlar gitmiş :32::32::32::32::32:

HoşgeLdin canımmm =) Kara buLutLarı kovduk =) Bende senın bayram kınası aLbümüne bakıodum ama yıkadıktan snra resım yok merak ettım canım =) Bii deee tv de snn kekten yaptıLar dün anneme dıorumm aaa pınarın kekiiii :1::1:

sağol canım ya inşallah amiiin:16:
güsel telaşlar gerçekten...
bende koltuklarımı beyaz istemiyorum canım sen ne renk aldın?
kuzenimin koltukları beyaz şimdi çok pişman...

cnm mobilyalar beyaz temizliği kolay, koltuk için olay tam tersi. mistik serisinin koltukları da var. böyle tatlı bi kahve kendi serisiyle çok uyumlu bi rengi var. kumaşıda leke tutumuyor , hemen temizleniyor. ancak çok geniş koltuklar. eğer odan çok büyük diilse mistik yerine enzio serisi var koltklar için. onun da kırık kahveye yakın süper bi ton var. deve tüyüydü sanırım . süper bişi. yani renk olarak beyaza çok uygun netten bak istersen tatlım bende bu arada albüme evimin hazırlık aşamasındaki fotodan koymaya çalışıcam :) 100 msjı geçemedim çünküü

cnm mobilyalar beyaz temizliği kolay, koltuk için olay tam tersi. mistik serisinin koltukları da var. böyle tatlı bi kahve kendi serisiyle çok uyumlu bi rengi var. kumaşıda leke tutumuyor , hemen temizleniyor. ancak çok geniş koltuklar. eğer odan çok büyük diilse mistik yerine enzio serisi var koltklar için. onun da kırık kahveye yakın süper bi ton var. deve tüyüydü sanırım . süper bişi. yani renk olarak beyaza çok uygun netten bak istersen tatlım bende bu arada albüme evimin hazırlık aşamasındaki fotodan koymaya çalışıcam :) 100 msjı geçemedim çünküü

canım tamam şimdi bakıcam bakalım sitelerine...
ayy evet yeni gelin albümü görelim,evim güsel evim topicine eklersin canım 100 mesajı geçince.:16:

töbe töbe canım tabi şaka dediiim:9:

selam pınarım hoşgeldiiiin:16:

Hoşbuldum canım :16:

HoşgeLdin canımmm =) Kara buLutLarı kovduk =) Bende senın bayram kınası aLbümüne bakıodum ama yıkadıktan snra resım yok merak ettım canım =) Bii deee tv de snn kekten yaptıLar dün anneme dıorumm aaa pınarın kekiiii :1::1:

Hoşbuldum canmm :16:
Yok fotosu canım yaa bu bayramda yaktırmadım o ilk bayram diye heves etmişlerdi. Çiçek deseni çıkmıştı :21:
Benim kek ünlü mü oldu :1::1:

canım baktım şimdi gerçekten hoş bir takım mystic ama biraz tuzlu bizim bütçeye göre sırf dolap 3.600 küsür:52:
güle güle kullan tatlım kaliteli duruyor,havalı...
koltuk takımları da hoşmuş...

Mrb kızlar

Direksiyon sınavından geldim
vermiş olduğunuz güven duygusundan dolayı ve destek olduğunuz için tşk ederimmm :16:
Sınavım güzel geçti sonu biraz fenaydı ama hocaya sordum kötüydüm galiba diye
Aslında o kadar da kötü degildin dedi.
Yani bu düşük puanla da olsa geçebileceğime işarettt :17:
oo sevindiimm pinkciimm tebriklerr :46:

iyiyim canımcım sen nasılsın? nasıl geçti günün?

ben bugün doğtaştan beğendiğim yatak odasına bakmaya gittim tam hüsran...içi çok kullanışsız dolabın bi de annemle babamda beğenmedi,çok ucuz duruyor dediler:50::52:
ay demee, işte ben de fonksiyonel olması konusunda çok hassasım yaa
ama istediğim dolap içleri şöyle, beğendiğim takımın dolap içi bunlara yakın olursa çok mutlu olucam
$ider demeter yatak odası.webp $ider demeter yatak odasıı.webp $ider kyra dolap.webp $ider sedra dolap.webp $ider venessa.webp

tabiii şöyle bir giyinme odasına hayır demem ama :1:
$62636478.webp

kızlaaaarrr selam hepınızeeee
gecmısı okuyamadım bısey konusurken araya dalmıs gıbı oldum ama bugun gzedım gezdım gezdımmm..mutfak dolabı baktık ve bıtane begendık hafta ıcı cızım ıcn gelıcekler.hemen eklıyorum burayada asa yukarı böle bısıy olucak

Eki Görüntüle 296049
vaaayy böyle full camlı bişey mi olucak? valla çok şık :114:

çookk iyiyimm sedoşumm,malum dün gece ondan yoktum paşaylaydık bulutları gönderip güneş açtırdık:23::23:bugünde sürüş sınavım vardııı geçtimmm artık ehliyetimii alabiliicemm:46::46:
oy oy oy her türlü tebrik ederim yavrum seniii :16::16:

güle güle kullan şeker, güzel tercih :114:

Gasooooommm geLmişşşşş hoşgeLmiiişşşşşş :16:
amanın lilam da burdaymııışşş :52:

vee cümleten merabayın hatunlaarr :3::3:
ben bugün arkadaşlarımla marmara forumdaydım, hem çenem hem ayaklarım hepbirlikte yorulduk geldik :9:

canım tamam şimdi bakıcam bakalım sitelerine...
ayy evet yeni gelin albümü görelim,evim güsel evim topicine eklersin canım 100 mesajı geçince.:16:

cnm sana fikir olsun diye albüme salonumun fotosunu kydum. ama daha perdler süs püs yokkenki hali.. şimdi eşimle rusyadayı bi süre. dönünce tam halini de yollarım :))) ahh ah evimin keyfini süremeden ayrıldım ondan :(((

ay demee, işte ben de fonksiyonel olması konusunda çok hassasım yaa
ama istediğim dolap içleri şöyle, beğendiğim takımın dolap içi bunlara yakın olursa çok mutlu olucam
Eki Görüntüle 296058 Eki Görüntüle 296059 Eki Görüntüle 296060 Eki Görüntüle 296061 Eki Görüntüle 296062

tabiii şöyle bir giyinme odasına hayır demem ama :1:
Eki Görüntüle 296063

vee cümleten merabayın hatunlaarr :3::3:
ben bugün arkadaşlarımla marmara forumdaydım, hem çenem hem ayaklarım hepbirlikte yorulduk geldik :9:

merhabalar gasom...
ohh gasomda gezmiş gelmiş...
ayy giyinme odası hayalimiiiiz:31::52:

Back
X