• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

Napiyim, hasret başımı döndürdü:23::60:
hayırlı olsun canım, foto var mı peki?
Gerçi ben şimdi çıkmak zorundayım ama yarın bakarım:34:

koydum canım fotolarını bugün daha öncede bi kaç kez ama istediğin zmaan koyarım yine :9:

Buarada topuklu ayakkabı olmadıgından öyle boyum kısacık göründü onuda göz önüne alınızz

birde istediğim ön kısmı ve arka modelinide ekledim kızlar nasıl olur böyle bir degişiklik bu gelinlikte??

ön kısmı hoş cnm

oyyy canııımmm, ben gerçekten çok beğendim:69:
somon çiçeklisi de güzel olabilir ama görmek lazım tabi...
maalesef foto çektirmiyorlar, model çalınması die..
:50:

tatlımmm nasılsınnn?
hazırlıklar tamam mı:1:

kuzucummmmmmm hazırlıklar tamam degıllllllllllllll dha kuafre flan gtcemmm mum işleri tamam:1:

Sen en güzel gelin olmuşun öle canım benimmm :16:
SAGOL KUZUMMMM

ön kısmı hoş cnm
B sekildeki halimi canımmm

nyucum tekrardan inceledim şöyle eteklerdeki detaylar çok güzel ama bitarafında yoğun bence hertarafında yoğun olsa daha güzel olur hatta sana oyuncu gökça bahadırın gelinliğini ekliyim detayları benziyor diye ekliyorum aklını karıştırmak için değil ama ben beğendim yani taşlı tuşlu gelinlikleri çok sevdiğim halde pamuk şekeri gibi geldi bana Eki Görüntüle 297194 hani bu gelinlikteki gibi eteğin herçevresinde olsa nasıl olur..

Bu gelinliğe bu sekilde daha iyi gitmiş gibi geldi lavantacım sankimmm

selam tatlım walla dört gözle mesaimin dolmasını bekliyorum yirmilik dişim çıkıyo felaket ağrı yapıyo eve gitmek istiyorum artıkkk :43::43::43:

ayy canım çok acıyo bilirim,,aspirn çiğne üstünde ağrıyı alıyo bak,bende paydosu bekliyorum inşallah verilcek bu sene :50:

Buarada topuklu ayakkabı olmadıgından öyle boyum kısacık göründü onuda göz önüne alınızz

birde istediğim ön kısmı ve arka modelinide ekledim kızlar nasıl olur böyle bir degişiklik bu gelinlikte??

canım sırt modeli çok hoş ön straplezde sankı bıraz orta fazla derın gb geldı bana ama guzel alt ben bu sekılde dusunmuyorum daha düz gelsin istiyorum

ayy canım çok acıyo bilirim,,aspirn çiğne üstünde ağrıyı alıyo bak,bende paydosu bekliyorum inşallah verilcek bu sene :50:

Canım ben ağrı kesici fazla içemiyorum doktorun veriğini alsamda nafile beynim zonkluyo resmen :43:

nyucummm maşallah çook güzel geliblik uçuş uçuş :) gelinlik hafif mi ,tülü nasıl ince mi?ben daha hiç denemedim gelinlik çok heyecanlı bi durum yaa :16::16:

kızlar gecen gün sehpa koymustum falan onlar ındırıme gırmş yanılmıyosam 14o tl 3lü

Back
X