• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

Yeterince duyguslaa bağladım ben bugün hatta bu aralar sürekli ağlayasım geliyo herşeye alınıyorum özelliklede aşkımın her dediğine alınıyorum ne dese suç oluyo kendime şaşırıyorum iyice kızlarrrr noluyo bana :43::43::43::43:

hadi yaaaaaaaa. iyiki aşkım öyle değil. hiç çekemem vallaaa. bizde herşey karşılıklı. benziyoruz birbirimize çok şükür

negüzel canım Allah bozmasın.. :nazar::nazar:
benimkine birileri akıl vericekte öyle gelicek aklına bazen çok kızıyorum ama çaba gösterdiğini görünce geçiyo kızgınlığım..

Yeterince duyguslaa bağladım ben bugün hatta bu aralar sürekli ağlayasım geliyo herşeye alınıyorum özelliklede aşkımın her dediğine alınıyorum ne dese suç oluyo kendime şaşırıyorum iyice kızlarrrr noluyo bana :43::43::43::43:

olur zaman zaman. düğün hazırlıkları yeni bi hayat falan aileler herşeyin içinde. hassas dönemlerdeyiz canım ondandır. sakin olmaya ve kafana bişey takmamaya çalış. güzel şeyler düşün. geçecektir merak etme dönemsel bi durum muhtemelen

Kızlar facede baş harfı N son harfi Y ile bıten arkdş kim benı eklemste tanıyamadım

negüzel canım Allah bozmasın.. :nazar::nazar:
benimkine birileri akıl vericekte öyle gelicek aklına bazen çok kızıyorum ama çaba gösterdiğini görünce geçiyo kızgınlığım..

onun da huyu öyle demekki canım. alışır alışır söyle sen arada. aşkım bana bişey al. aşkım bi çiçek almıyosun yaaa falan diye emrivaki yap azıcık alışır o da:9::9:

olur zaman zaman. düğün hazırlıkları yeni bi hayat falan aileler herşeyin içinde. hassas dönemlerdeyiz canım ondandır. sakin olmaya ve kafana bişey takmamaya çalış. güzel şeyler düşün. geçecektir merak etme dönemsel bi durum muhtemelen

muhtemelen canım çünkü hiç bukadar alıngan değildim ben durduk yere ağlıyorum sinirleniyorum gerçi bizim ailelerimizde öyle herşeyimize karışmıyolar ama anlamadım eşyalarımızı bile ikmiz gidip karar verdik aileler karışmadı hiç ..
Ne dese alınıyorum şaka yapıyo artık ona bile gelemiyorum bu aralar anlamıyorumm niye böyle oldumm :50::50:

onun da huyu öyle demekki canım. alışır alışır söyle sen arada. aşkım bana bişey al. aşkım bi çiçek almıyosun yaaa falan diye emrivaki yap azıcık alışır o da:9::9:

canım hakkını yiyemem gecelerde işyerime çok güzel kırmızı güller göndermişti diyorum ya çabalıyo diye alışcak zamanla artık napalım :9:

muhtemelen canım çünkü hiç bukadar alıngan değildim ben durduk yere ağlıyorum sinirleniyorum gerçi bizim ailelerimizde öyle herşeyimize karışmıyolar ama anlamadım eşyalarımızı bile ikmiz gidip karar verdik aileler karışmadı hiç ..
Ne dese alınıyorum şaka yapıyo artık ona bile gelemiyorum bu aralar anlamıyorumm niye böyle oldumm :50::50:

normaldir tatlım. ne kadar iyi gitse de zor zamanlar zor işler. yeni bir hayat kurmak hiç kolay değil. sen içini ferah tut. enişteye de söyle ben alınganım bu ara bi gerginlik var üzerimde yanlış anlama de. o da anlayışla karşılayacaktır zaten. çok sıkıldığında falan çık hava al yada evde spor yap yoga reiki falan yap rahatlatır. melisa çayı papatya çayı da iç o da sakinleştirir canım

Haklısın havincim çok saol ..Koocamannn öpüldünüz kızlar sizlerde olmasanız :54::54:

ben çıkıyorum kızlar yemekten sonra kayınvalıdemgıle gidicez öpyorm sizi

Öncelikle merhabalar hatunlaaaar...:16:
Sonracımaaa hemen konulara geçiyorum:52:

Allah zihin açıklığı versin sedoşum..
amin Zeynepcimm:16:
kızlar...sanırım ayrılıcaz...o da bende böyle devam edemiyoruz artık...
canım yaa niye ki,ayrılmazsınız yaa.. hayırlısı olsun hakkınızda... üzüldüm tatlım,inşallah herşey hallolur:31:
Yaa ben yine leyla oldum bugün kusuruma bakmayın :30::30:
Bu arada gelinliğin üstüne bayıldımm mükemmel olmuş kolları işlemesi flan ama eteği daha kabarık ve sade yada etek uçlarında abartısız beden işlemelerinden olabilirdi diye düşünüyorum ... Sanırım çok şey istiyorum :9:

Bu arada canımcım gecen nişan fotolarımı face koydum ama çekemeyenler var sanırım :43: artık face giremiyorum nişanlımda bende kapatmak zorunda kaldık delinin biri bizimle uğraşıp duruyo yalan yanlış şeyler yazıp mesaj atmış bizi ayırmak için bizde en iyisi kapatalım kimse uğraşamasın dedik :25::25:
canım ya ne kadar saçma insanlar var,ne isterler insanların ilişkisinden.çekemeyenlar çatlasııın...neyse tatlım zararınıza olacağına kapalı olsun facebookunuz...biz her türlü haberleşiriz yalnız burdan çıkma olur mu:34::16:
Merhaba :) aranıza yeni katıldım, bu da forumdaki ilk mesajım :)

inşallah 2012 haziranında ben de evleneceğim :9:
hoşgeldin hayırlısı olsun canım:16:
şekerler nişan kıyafetimi koyuyorum işte buydu. aşkım almıştı bunu benim haberim bile yoktu. bi resim de ben koyayım dedim kıyafet olarak kendi zevkimden. aynen tarzım da budur yani kociş tam biliyor zevkimi

Eki Görüntüle 298234
vayy güselmiş canım,enişte zevkli valla:34:
Kızlar facede baş harfı N son harfi Y ile bıten arkdş kim benı eklemste tanıyamadım
N.Y=yosun777 arkadaşımız kuzuumm

Öncelikle merhabalar hatunlaaaar...:16:
Sonracımaaa hemen konulara geçiyorum:52:

amin Zeynepcimm:16:

canım yaa niye ki,ayrılmazsınız yaa.. hayırlısı olsun hakkınızda... üzüldüm tatlım,inşallah herşey hallolur:31:

canım ya ne kadar saçma insanlar var,ne isterler insanların ilişkisinden.çekemeyenlar çatlasııın...neyse tatlım zararınıza olacağına kapalı olsun facebookunuz...biz her türlü haberleşiriz yalnız burdan çıkma olur mu:34::16:

hoşgeldin hayırlısı olsun canım:16:

vayy güselmiş canım,enişte zevkli valla:34:

N.Y=yosun777 arkadaşımız kuzuumm

selam kızlarr aşkitoma mail atmıştım beğendiğim yatak odalarını cevap yazmış aradı mailine bak diye hazır açmışken neti buraya bakmadan olurmu dimi :9::9: yok canımcım inşallah evlendikten sonrada burda sizlerle hoş sohbetlerimiz olur ayy negüzell gelsin ogünlerr :9::9:

selam kızlarr aşkitoma mail atmıştım beğendiğim yatak odalarını cevap yazmış aradı mailine bak diye hazır açmışken neti buraya bakmadan olurmu dimi :9::9: yok canımcım inşallah evlendikten sonrada burda sizlerle hoş sohbetlerimiz olur ayy negüzell gelsin ogünlerr :9::9:

olur olur canım. seneye evlilik muhabbeti yapcaz sonra çocuk muhabbeti yapcaz çok hoş olacak

inşallaaah canımm:16:
öyle valla canım altına da mor ayakkabı almışt
:46::46:
olur olur canım. seneye evlilik muhabbeti yapcaz sonra çocuk muhabbeti yapcaz çok hoş olacak
inşallaaah yaaa:16:

Back
X