• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

hehehhe yaparız inşallaah yaaa,ayy hayal gibi..inşallah gerçek oluur:52:

olacak olacak az kaldı şeker

Amiinnnnn ya rebbimm :21::21: yalnız ben çocuk konusundan korkuyorum hemen oraya geçmesek hihihi :emir_bebek::emir_bebek: :1::1:

valla biz istiyoruz canım. siz bilirsiniz tabki. benim zaten zor olacak gbi görünüyo. o yüzden hiç korunma olayımız olmayacak:33: inşallah hemen olur ve inşallah ikizim olur

kızlaaar kim istiyordu unuttum ama şu kareli,ekoseli,rahat,bol pijama altlarından isteyen birileri vardı aramızda...
morhipo.com'da pamujama markasının kampanyası var,haber vereyim dedim..çok tatlı modeller var bir bakın isterseniz...:52:

kızlaaar kim istiyordu unuttum ama şu kareli,ekoseli,rahat,bol pijama altlarından isteyen birileri vardı aramızda...
morhipo.com'da pamujama markasının kampanyası var,haber vereyim dedim..çok tatlı modeller var bir bakın isterseniz...:52:

aaaaa ben değiliiiiiiiim:52: ben genelde daha seksi takılırım:9::9::9:

kız seksilikte bir yere kadar,misafir gelince ne giyeceksin mesela:9:
bi de akşamları sıcak çikolata,dizi ve kanepe fantezisinde bu pijamalar ve pofidik terlikler revaçta:9::9:

anneeem benim saten pijamalarım var. ipek pijamalarım var. renk renk desen desen yaniiiiii. çok da şıklar. seksi dediysek ille öyle açık saçık demedik şeker

aaayyy beeeennn :52:
oysho dan da bahsetmiştik ya geçen günn
hatta haftasonu arkadaşımla marmara forumdayken bakmıştım yine oysho yaa,
ay bayılazaaammm :30: çok güzel şeyler vardı yineee :52:
ama pahalıydı accuk :53:

dur hemen bakim morhipoya sedoşşuumm

kız seksilikte bir yere kadar,misafir gelince ne giyeceksin mesela:9:
bi de akşamları sıcak çikolata,dizi ve kanepe fantezisinde bu pijamalar ve pofidik terlikler revaçta:9::9:

aayy sen ne diyosuuoooonnnn :52:
hemi de nasıl :23:

aaayyy beeeennn :52:
oysho dan da bahsetmiştik ya geçen günn
hatta haftasonu arkadaşımla marmara forumdayken bakmıştım yine oysho yaa,
ay bayılazaaammm :30: çok güzel şeyler vardı yineee :52:
ama pahalıydı accuk :53:

dur hemen bakim morhipoya sedoşşuumm
bak gasooom.... galiba lilamla elifimde istiyordu hatırladığım kadarıyla:52:
ama aşkım beni böyle beğeniyo yaaaaa. ben böyle mutluyum. saten yada ipek pijama giyip saçımı da dağınık şekilde tepeden toplayınca hasta oluyo bana:23::32:
maşallah maşallah Allah bozmasın canım:nazar:

Son düzenleme:
az önce kociş aradı. almış bağlamayı yine eline bana niğde bağlarını söyledi keyifli keyifli. göbek attım ben de:9:
hayırdır ne bu keyif bu saatte nerden esti dedim. düğüne hazırlık yapıyorum bitanem senden reaksiyon alıyorum bakıyorum hangi söylediğime oynuyosun ona göre hazırlık yapıyorum diyo:32:

az önce kociş aradı. almış bağlamayı yine eline bana niğde bağlarını söyledi keyifli keyifli. göbek attım ben de:9:
hayırdır ne bu keyif bu saatte nerden esti dedim. düğüne hazırlık yapıyorum bitanem senden reaksiyon alıyorum bakıyorum hangi söylediğime oynuyosun ona göre hazırlık yapıyorum diyo:32:

hehehe iyi taktik:9:

hehehe iyi taktik:9:

yok canım yaaa derdi beni eğlendirmek. ben o ne söylese beğenirimki. biz konservatuarı birlikte okuduk çünkü biliyoruz zaten müzikte neyi sevip sevmediğimizi. maksat beni güldürmekti. düşünceli çok bebişim benim

bak gasooom.... galiba lilamla elifimde istiyordu hatırladığım kadarıyla:52:

maşallah maşallah Allah bozmasın canım:nazar:

evet evet kızlar da bunları istediklerini, beğendiklerini söylüyorlardı :114:
anacım sevilmeyecek gibi mi yaa :112:

yok canım yaaa derdi beni eğlendirmek. ben o ne söylese beğenirimki. biz konservatuarı birlikte okuduk çünkü biliyoruz zaten müzikte neyi sevip sevmediğimizi. maksat beni güldürmekti. düşünceli çok bebişim benim
maşallaaah diyorum yinee...:nazar::nazar:
evet evet kızlar da bunları istediklerini, beğendiklerini söylüyorlardı :114:
anacım sevilmeyecek gibi mi yaa :112:
valla ya çok şirinleeer:8::8:

kızlar bu morhipodaki çoğu elbise bende var yaaaa:9: mesela arzu kaprolun o mavi elbise bende var

Back
X