• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

Çift sayılarda son gunumuz geri sayım başlar çok şükür ALLAHIM.
ŞAFAK NE ATLET NE DON SADECE 1O :1::1::1::1:

Çift sayılarda son gunumuz geri sayım başlar çok şükür ALLAHIM.
ŞAFAK NE ATLET NE DON SADECE 1O :1::1::1::1:

aa çağlaaam çift sayılar değil,iki basamaklı sayılar...lütfen kpss de soru çıkar falan:52:
bu arada bitti kız hayırlısıylaa maşallah maşalllaaaaah:nazar:

vaaaaaaaaaaaaaaaaay süpeeer
:16: :16:
aa çağlaaam çift sayılar değil,iki basamaklı sayılar...lütfen kpss de soru çıkar falan:52:
bu arada bitti kız hayırlısıylaa maşallah maşalllaaaaah:nazar:

ayyyyyyyyyyyyy çift derken iki basamak şeyettıydım cunku askerıyede çiftlere dusmek denıyor kuzucum 99da ve benm şafak 10 sedoşum resmen şoktayım :1:

selam kızlar nasılsınızz kaç gündür giremedim bir türlü....

Geçmişi okudum da alıntı yapamadım,bazı şeylerden çok rahatsız oluyorum ben,sürekli kendini öven,prenses havasında olan insanlara tahammülüm yok,her şeyi onlar bilir,kusursuzlardır,vs vs.... neyse ben susuyorum:47:

makara arasında övünürüz güler geçeriz ama her seferinde kendini muhteşem göstermeye kelimeleri yetmeyen oluyor ya onlara deli oluyorum...Şunu bilir şunu söylerim ki bir insan kendini ne kadar çok övüyorsa o kadar kusuru vardır,anlattıığı kendisi değil hayal ettiğidir!!!!neyse ben susuyorum:47:Can sıkmak istemem ama bunu söylemezsem çatlıcaktım kusuruma bakmayın lütfen...

kızlaaar kim istiyordu unuttum ama şu kareli,ekoseli,rahat,bol pijama altlarından isteyen birileri vardı aramızda...
morhipo.com'da pamujama markasının kampanyası var,haber vereyim dedim..çok tatlı modeller var bir bakın isterseniz...:52:

Ayy bende sormuştum sedoşummm sen varryaa sen bitanesinnn :16:
Ama buraya üye olmak ücretlimi acaba işyerindeyim şu anda ona göre bakıcimm :26:

Bu arada günaydınnnn kızancıklarrr bugün ayın otuzu nişanlanalı tam bir ay oldu :9::9::9:

makara arasında övünürüz güler geçeriz ama her seferinde kendini muhteşem göstermeye kelimeleri yetmeyen oluyor ya onlara deli oluyorum...Şunu bilir şunu söylerim ki bir insan kendini ne kadar çok övüyorsa o kadar kusuru vardır,anlattıığı kendisi değil hayal ettiğidir!!!!neyse ben susuyorum:47:Can sıkmak istemem ama bunu söylemezsem çatlıcaktım kusuruma bakmayın lütfen...

Canım kime kızdın böle kendi adıma söyliyeyim surçi lisan ettimse sizlere karşı bilmeden affola :26:

günaydın elifcim açmışın tükkanı...

nbr tatlım..

dişim ağrıyor ya dr. gittim geçen hafta antibiyotik verdi, geçti nasıl iş anlamadım artık mesleklerini yapmaktan bıkmışlar resmen geçiştiriyorlar insanları..ben şimdi tekrar izin alıp nasıl gideyim yaa birde anlasam nerden ağrı geliyor bi bilsem dişetimdenmi dolgudanmı 20 lik mi çözemiyorum ki anam ..

gece kuşunun sinirleri hoplamış..bende azıcık şöyle bi geçmişe bakınca anladım:21::21:

günaydın elifcim açmışın tükkanı...

nbr tatlım..

dişim ağrıyor ya dr. gittim geçen hafta antibiyotik verdi, geçti nasıl iş anlamadım artık mesleklerini yapmaktan bıkmışlar resmen geçiştiriyorlar insanları..ben şimdi tekrar izin alıp nasıl gideyim yaa birde anlasam nerden ağrı geliyor bi bilsem dişetimdenmi dolgudanmı 20 lik mi çözemiyorum ki anam ..

gece kuşunun sinirleri hoplamış..bende azıcık şöyle bi geçmişe bakınca anladım:21::21:

Günaydın canım sorma açtık tükkanı bugünde :9:
Ayy canım seni çok iyi anlıyorum benimde yirmilik dişim çıkıyo başımın ağrısına duramıyorum kaç gündr bnde gitti ağrı kesici flan verdi yirmiliğin ağrısı heryere vuruyo tatlım umarum yirmilik değildir çok kötü ya bebekler boşuna ağlamıyolar ..

Günaydın hatunlarımmm:38:
Bi geldim estim gürledim kusuruma bakmayın lütfen,elifcim üstüne alınma kuzum :38:
Lavantamm günaydın
herkese günaydın

Lavantacım haklıymışın :1:
Tamam gecekuşum hoşgeldin nasılsın bakem nasıl gidiyo :9:

Nihayet günaydın kızlarrr...:60:
okumaktan cewzp yazamadım sizlere, nasılsınız bakalım:34:
gecekuşum relax relax:119:

teşekkür ederim canım sen nasılsın?

kk da ben kadar nickinin hakkını veren var mı onu düşünüyorum şu an,ben daha hiç yatmadım :1:

Şükür tatlım bende iyim..
Ay inanmıyorum bu saate kadar uykusuz uykusuz durulurmu kız aşkınmı depreşti :1::1:

Back
X