• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

Benim uyku düzenim(!) ço değişik normal değil yani :1: saat 8 gibi uykum geldi ama yatarsam akşama kadar kalkamam biliyorum haliyle gece de uyuyamam bu kısır döngü böylee gitmesin diye yatmamaya karar verdim :1: kuaföre gitcem kaşlarım alnımı kapladı nerdeyse:1:

Benim uyku düzenim(!) ço değişik normal değil yani :1: saat 8 gibi uykum geldi ama yatarsam akşama kadar kalkamam biliyorum haliyle gece de uyuyamam bu kısır döngü böylee gitmesin diye yatmamaya karar verdim :1: kuaföre gitcem kaşlarım alnımı kapladı nerdeyse:1:

:60::60::60::60: deli :60:

Allah neşeni bozmasın tatlım sanada günaydın :9:
Aminnn tatlım, cümlemizin:34::1:

kuaförde uyuyup kalma sakın :60:

kizlar ben daha yeni evlendim ama keske evlenmeden once kesfetseymisim bu siteyi. ne guzel ayni heyecani, sorunlari yasayan insanlar bir aradasiniz. ben tek basima cok sorun yasamistim hazirliklarda. siz birbirinizle yardimlasabiliyorsunuz. hepinize mutluluklar simdiden.. yeni tecrubeli olarak yardimci olabilecegim bir sey varsa buradayim..

elifcim anlaşılan gecekuşu sinirden uyuyamamış:60::60:

Deyawcım doğru söylüyon galiba kıyamam ya :1::1:
Heheh ayy aslında bende gelsem iyi olurdu hani gece kuşum bi alemsin kız :60:

kuşum relaaaxx herkesin tarzı başkadıırrr :112: :32::32::32:

kizlar ben daha yeni evlendim ama keske evlenmeden once kesfetseymisim bu siteyi. ne guzel ayni heyecani, sorunlari yasayan insanlar bir aradasiniz. ben tek basima cok sorun yasamistim hazirliklarda. siz birbirinizle yardimlasabiliyorsunuz. hepinize mutluluklar simdiden.. yeni tecrubeli olarak yardimci olabilecegim bir sey varsa buradayim..

Canım hoşgeldin hayırlı olsun bu arada nasıl bi duygu yeni evli olmak :1:
Ayy evet bende diyorum iyiki keşfetmişim burayı kızlar çok iyiler burda hepimiz aynı heyecanı yaşıyoruz ne güzel :16::16:

Canım hoşgeldin hayırlı olsun bu arada nasıl bi duygu yeni evli olmak :1:
Ayy evet bende diyorum iyiki keşfetmişim burayı kızlar çok iyiler burda hepimiz aynı heyecanı yaşıyoruz ne güzel :16::16:

Evli olmak muhtesem ama ben biraz ev isleri konusuna aliskin olmadigim icin is cikislarinda mumkun oldugunca disarida yiyelim suraya bakariz ay ordan suraya geceriz gibi bahaneler uyduruyorum ama bu bahanelere esimin ne kadar sesi cikmayacak merak ediyorum acikcasi :S her gece ayni evde olmak ve ayni yatakta uyumak gibisi yok =)))

sonra kaçma ama bir yere, uğra arada :112:

Günaydın kızlarrrr :3::3::3:

Bu arada kızlarr kafanıza tokadan başka bişi takmayınnn :1::1::1:

Bi günaydın diyorum ve şimdilik kaçıyorum misafirlerimiz var bügün hazırlık yapıyoruz annemle :56:

Günaydın canım sorma açtık tükkanı bugünde :9:
Ayy canım seni çok iyi anlıyorum benimde yirmilik dişim çıkıyo başımın ağrısına duramıyorum kaç gündr bnde gitti ağrı kesici flan verdi yirmiliğin ağrısı heryere vuruyo tatlım umarum yirmilik değildir çok kötü ya bebekler boşuna ağlamıyolar ..

benim yürmilikler çıkt cnm ağrısız sızısız ben yirmiliklerden çekmedim ama en sonda bi et intihapanmış dedi ama anlamdım yani ben dolgudandır dedim ama şimdi geçti hapmı etki etti tuzlu sumu bilemedim..tekrar özele gidicem artık devlet ilgilenmiyor hiç.:19:

Back
X