• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

hazır teflondan açılmışken konu..ben pilav için kullanırım makarna için kullanırım teflonu yemek için çelikleri kullanırım yani aklıma gelmiyor teflonu başka için ne yapmak için kullanırım bizim evde teflon çok eskiden vardı attık.

ben teflonda süt helvası yaparım, çelikte böyle güzel olmuyor, teflon şart gibi:34:

cnm güzel ama kapaktaki kulplarından dolayı sanki daha fazla yer kaplıcakmış gibi geldi..hani üst üstte tencereleri koyamıcakmısın gibi geldi..2 kişi içinde eğer varsa bencede ihtaiyaç halinde alısın ama 1 çelik 1 taflon şart ama sen 2 çelik almışıın çok mu olur bilemiyorum tatlım..

Elifcim fazlalık olmaz bence, şahsen ben normal tenreden çok teflon kullanıyorum,bir tane büyük alcan mecbur misafir falan olur pilavı yaparsın büyükte,küçüğü de bir şeyler ısıtmak için kullanırsın zaten 2 ediyo takımı daha cazipse alıver üçünü :1:

Lavantacım haklısın en çokta ondan korkuyorum evim küçük olurda ya ben bunları sığdıramazsam karacanın takımını aldım aile boyu tenceresi bile var bide düdüklüsü çok büyük ayriyetten küçük bi tane almam lazım artı schaferın takımını aldım çok güzeller teflonda şart dediğin gibi uff ya nebilm ..

Gece kuşum hakılısnda işte alıcam mecbur belki böle üçlü değilde 2 pilav tenceresi bide saplı olabilir gerçi bu takım hisarın fiyatıda 175 TL sanki iyi geldi ama ..

Ayy kızlar bende tencere manyaklığı var galiba annem engelemeseydi kaç takımım olurdu şimdi nereye koyucaksm hepsini :1::1:

olsun canım yine de misafir gelince fln tencere lazım oluyor, fazla tencere göz çıkartmaz:34::1:

ahahaha :60: ben o yönden düşünmemiştim :1:
ama bizim başka planlarımız var, o yüzden kestirmem ben saçımı:60::60:

Ohh sende gaza getir yavrum beni karşında tencere manyağı bi hatun var dikkatini çekerim :52::52:
Duyanda beni çok yemek yapıyo sanacak hee :60: :60:

Kızlarr ben de bir liste yaptım a dan zye valla geçen gün sabah 6.30 a kadar yazdım :1:
tencere benim de çok aynen kirada olcaz, en nasıl olcak bilmiyorum bile, zaten anneme söyledim her şeyimi götürürüm,sığdıramadığımı geri getiririm diye:1:
ben yavaştan kaçsam iyi olcak, duş alıyım süsleniyim,kapatıcımı kaşlarıma boca ediyim :1: kuaföre gidiyim...Gelirken de birkaç yerden katalog alıyım 2012ler varsa, ayy daha ben yemek takımı almadım yaaaaa offff

Kızlarr ben de bir liste yaptım a dan zye valla geçen gün sabah 6.30 a kadar yazdım :1:
tencere benim de çok aynen kirada olcaz, en nasıl olcak bilmiyorum bile, zaten anneme söyledim her şeyimi götürürüm,sığdıramadığımı geri getiririm diye:1:
ben yavaştan kaçsam iyi olcak, duş alıyım süsleniyim,kapatıcımı kaşlarıma boca ediyim :1: kuaföre gidiyim...Gelirken de birkaç yerden katalog alıyım 2012ler varsa, ayy daha ben yemek takımı almadım yaaaaa offff

Boşuna niken gece kuşu değil sabah 6.30 a kadar zorun ne canımcım eniştemiş yaşadı walla evlenice :52: :52:

Ohh sende gaza getir yavrum beni karşında tencere manyağı bi hatun var dikkatini çekerim :52::52:
Duyanda beni çok yemek yapıyo sanacak hee :60: :60:
:60: :60:

güle güle canımmm...
ben de çıkıyorum, sonra görüşürüz kızlarrrr:10::54:

ben teflonda süt helvası yaparım, çelikte böyle güzel olmuyor, teflon şart gibi:34:

aa helva faln için demi alışmıış evde çeliğe teflon bazen düşünüyorum yemek yaparmıyım diye elbette yaparım da işte uzun süre kullanmayınca unuttum...:1:

elifcim bak ben cem marka enerji serisinden almıştım 150 tl idi resimde ekliyorum tabanı falan kalın petekli güzeldi $energyset-22.webp $aker2.gif
çelikkerimde böyle kulpları plastik kullunuşsız

aa helva faln için demi alışmıış evde çeliğe teflon bazen düşünüyorum yemek yaparmıyım diye elbette yaparım da işte uzun süre kullanmayınca unuttum...:1:

elifcim bak ben cem marka enerji serisinden almıştım 150 tl idi resimde ekliyorum tabanı falan kalın petekli güzeldi Eki Görüntüle 298555 Eki Görüntüle 298556
çelikkerimde böyle kulpları plastik kullunuşsız

Canım çok uyguna almışsın çok güzelmiş güle güle kullan ..
Bende bi takımı lila aldım fotoda daha koyu duruyo ama diğeride schaferın takımı gerçi bu modelmi pek emin değilim :26:

Eklentiler

• $BKaraca-Sedef-22_269.webp
    $BKaraca-Sedef-22_269.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 27
  • $metal-plus-tencere1.webp
    $metal-plus-tencere1.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 24
Canım çok uyguna almışsın çok güzelmiş güle güle kullan ..
Bende bi takımı lila aldım fotoda daha koyu duruyo ama diğeride schaferın takımı gerçi bu modelmi pek emin değilim :26:

çok güzeller cnm en alttakiler dahada güzel platik kulp almış bulunduktan snr dank etti sıcakta eriri plastik kopar gibi geldi çeliklerimin kulupları birde leylek gibi ya onlar kenarda düğmeleri var basıyorsun kapanyor değişik diye almıştım 700 küsürdü şimdiolsa böyle almam ama işte iyikide almışım şimdi olsa parassızlıktan alamam:9::9::9:cümlemde bi tuaf oldu senimkinşer ç.ok güzelmiş çaydanlık hele ne şirin

çok güzeller cnm en alttakiler dahada güzel platik kulp almış bulunduktan snr dank etti sıcakta eriri plastik kopar gibi geldi çeliklerimin kulupları birde leylek gibi ya onlar kenarda düğmeleri var basıyorsun kapanyor değişik diye almıştım 700 küsürdü şimdiolsa böyle almam ama işte iyikide almışım şimdi olsa parassızlıktan alamam:9::9::9:cümlemde bi tuaf oldu senimkinşer ç.ok güzelmiş çaydanlık hele ne şirin

Canım biz evde plastik saplı kullanıyoruz bişey olmadı senelrdir olmaz heralde ya korkma ..
Bende diyorum iyikide almışım şimdi hangisini alıcaktım die keşke daha çok eksik alsaymışım annem sölüyodu hepte zamanı gelince alırız diyodum :9: :9:
Bende seninkileri beğendim canım çok güzeller :16: :16:

Hadisenin elbisesini görmedim ama dikkat edeyim merak ettim lavantacımm

gasocum mersi bebeğimmmm

deryacım şimdi şölee kiiiiiiiiiii:1: yeni evlenince misler gibi banyo yapıyoruzz saçlarımız kurumadan yada kuruyor hemen arkasından ya daa günde 2 3 posta mutluluktan çok havalra uçtuğuumuzdan sağlık konusunda ıslak saç sakıncalı olupp kestirmekte fayda var:1:
Senin tarifini severim ben yaaa delii, mutluluktan havalara uctugumuzdaymiss :60:

olsun canım yine de misafir gelince fln tencere lazım oluyor, fazla tencere göz çıkartmaz:34::1:

ahahaha :60: ben o yönden düşünmemiştim :1:
ama bizim başka planlarımız var, o yüzden kestirmem ben saçımı:60::60:
Anacim hepimizin icinden birer fantazi canavari cikmaya hazir bekliyomus yaa, napcan kiz saclarla, benim aklimda biseyler var ama :23:

:60::60:

Eee niye kimse yok yaa, hadi bizde ceyiz dikimhanesine dondu ev de siz nerdesiniz, zaten bilg. acamiyorum telden yaziyorum

Huuuuuu

Bu arada günaydınnnn kızancıklarrr bugün ayın otuzu nişanlanalı tam bir ay oldu :9::9::9:
Nice mutlu aylara yıllara inş cnm
günaydın elifcim açmışın tükkanı...

nbr tatlım..

dişim ağrıyor ya dr. gittim geçen hafta antibiyotik verdi, geçti nasıl iş anlamadım artık mesleklerini yapmaktan bıkmışlar resmen geçiştiriyorlar insanları..ben şimdi tekrar izin alıp nasıl gideyim yaa birde anlasam nerden ağrı geliyor bi bilsem dişetimdenmi dolgudanmı 20 lik mi çözemiyorum ki anam ..

gece kuşunun sinirleri hoplamış..bende azıcık şöyle bi geçmişe bakınca anladım:21::21:
Canım benım 2olık apse almıstı tum dıslere yayılmıştı çok çektım önlemını almalısın tekrrdan gecms olsn
kizlar ben daha yeni evlendim ama keske evlenmeden once kesfetseymisim bu siteyi. ne guzel ayni heyecani, sorunlari yasayan insanlar bir aradasiniz. ben tek basima cok sorun yasamistim hazirliklarda. siz birbirinizle yardimlasabiliyorsunuz. hepinize mutluluklar simdiden.. yeni tecrubeli olarak yardimci olabilecegim bir sey varsa buradayim..
Mutluluklar dılerız cnm
Günaydın Canlarım:54:

balım coktandır görusemıyozzzzzzzzzzz nerelerdsn?

Back
X