• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

havin ben görmedim seni haksızlık en çok seni ben merak etmiştim...bananee :14::14::14::14:bende görcemmmm:14::14::14::14:

pinkim ben buralardayım ama yoğundum arkadaşlar falan geldi girip okuyamadım...şimdide çıkıcam başım şişiti pc ye bak face bak telefonla konuş derken nette kopup duruyor zaten..yarında aşkım gelicek heyecanda var karışığım yani öpüyorum hepinizi iyi akşamlar yarın burası boş olur sanıyorumm görüşemezsek pazartesi görüşürüz öpüyorum byee

Canımm iyi eğlenceler hjoş vakitler geçirirsinz umarım hiç bişeyi takma kafana tadını çıkar görüşürüz..

Niyumm firat bi karikatur kahramani veled :))

Haviinn bak seni asil gormek isteyen hakkaten lavantaydi, koy da bi daha kiz gorsun valla yaa :)

oooo şeniz gene :1:

Ey güzel allahım yalakaları ,yüzsüzleri, ,yalancıları yanına alır gibi yap,uzay boşluğuna bırak... :)) çok güldüm bu lafa yaaaa :)

şeyi okudunmu canım gasomda bahsetti inneatayna okuyo aklına deli deli şeyler geliyo veledin :52:
haha hele şeye çok güldüm adamın g*tü b*k yemiş töbee allam çok töbee diyo deli yaa :52::52:

bende temmuzun 1 de evleneceğim kısmetse hala düğün mekanı araştırması içindeyin yardımlarınız bekliyorum

bende temmuzun 1 de evleneceğim kısmetse hala düğün mekanı araştırması içindeyim yardımlarınızı bekliyorum

doğal kızıl mı seninki :53:

evet bebişim doğal kızıl ve yeşil gözlüyüm

havincim sen benim arkadas lismtemde yokmusun ekledim smdi seni merak edenlerdenimmmm:34::34:

havin ben görmedim seni haksızlık en çok seni ben merak etmiştim...bananee :14::14::14::14:bende görcemmmm:14::14::14::14:

pinkim ben buralardayım ama yoğundum arkadaşlar falan geldi girip okuyamadım...şimdide çıkıcam başım şişiti pc ye bak face bak telefonla konuş derken nette kopup duruyor zaten..yarında aşkım gelicek heyecanda var karışığım yani öpüyorum hepinizi iyi akşamlar yarın burası boş olur sanıyorumm görüşemezsek pazartesi görüşürüz öpüyorum byee

havinnnnnnnn nereye gittinnnn bi daha bi daha bi dahaaa :9::9::9::9:

kızlar siz varken bidaha koycam o zaman görürsünüz

bende temmuzun 1 de evleneceğim kısmetse hala düğün mekanı araştırması içindeyin yardımlarınız bekliyorum

hayırlı olsun canım. nerde olacak düğün nasıl bi yer düşünüyosun. onları söylersen yardımcı olmaya çalışırız

Merhabaa benim düğünümde 23 haziran 2012 heyecan şimdiden sardı vallahi..Burdan öğreneceğim çok şey var şimdidenn teşekkürler :)

Fıratla yatar fıratla kalkarım ben valla:1: en sevdiğim karikatür veledimin buralarda konu olması çok mutlu ediyo beniiii:69:

anammmmm havin foto koymuş ama ben kaçırmışımm olmaz ama yaaaaaaaa:43:

bende temmuzun 1 de evleneceğim kısmetse hala düğün mekanı araştırması içindeyim yardımlarınızı bekliyorum

Merhabaa benim düğünümde 23 haziran 2012 heyecan şimdiden sardı vallahi..Burdan öğreneceğim çok şey var şimdidenn teşekkürler :)

ikinize de hayırlı olsun dileklerimi iletir, hoşgeldiniz demeyi kendime görev addederim kuzularr :3::3::3:

kızlaaaar konuyu tesadüfen buldum benim de 7 temmuzda düğünüm var
herkese şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyorum :)

evet bebişim doğal kızıl ve yeşil gözlüyüm

kızlar siz varken bidaha koycam o zaman görürsünüz

hayırlı olsun canım. nerde olacak düğün nasıl bi yer düşünüyosun. onları söylersen yardımcı olmaya çalışırız
havincim bari siyah beyaz koyma bu seferkini ya, görelim o kızılı yeşili :114:

Back
X