slm kızlar bişey sorucam size düğünüm temmuzda dış çekim için anlaştık tanıdık bir yerle çekim düğünden 1 hafta öncesinde olucak kuaförden başlıcak işte saçım makyajım falan yapılırken çekilcek sonra çekimin yapılacağı otantik bir yere gidilcek orada çekim yapılcak sonra stüdyoda da çekim yapılcak 1 adet büyük boy poster 3 adet albüm (1 bize 2 adette ailelere verilmek için) sonra 1adet cd. 1 adet cep albümü 750tl nasıl ?
Düğün sürecinin sonunda elimizde kalan en önemli şeyin fotoğraflar olduğu konusunda herkes hem fikir sanırım. Ben de detaylı bir fotoğrafçı arayışına girdim geçtiğimiz günlerder. Kişi, paket, fiyat bilgisine edindiğim bilgileri özet halinde paylaşmak istedim:
Sinem Gülgün
Tüm gün çekim 1.250 TL ; dış çekim 1.000 TL
Tuncay Dersinlioglu (dugunmasali)
Tüm gün çekim 1.700 TL ; dış çekim 1.350 TL
Hande Karayaka
Tam paket 2.200 TL ; yarım paket 1.800 TL
Gökçe Pehlivanoglu
Tüm gün 2.800 TL ; dış mekan 1.200 TL
Nilay Yücenur
Tüm gün 750 TL ; dış mekan 500 TL
Nilnes Fotograf
750 TL'den 4.000 TL'ye kadar 6 farklı paketi var
Senem Sinem
Tüm gün 2.250 TL ; dış mekan 1.100 TL
Burcu Çalışkan
Düğün Hikayesi 1.700 TL ; dış mekan 600 TL
Burçin Çobanoğlu
Tüm gün 2.000 TL ; dış mekan 900 TL
Oktay Bingöl
Tüm gün 1.250 TL
Paketlerin içerikleri genelde aynı.
Ben sadece dış mekan çekimi istiyordum. Ama genelde düğünlerin yoğun olduğu zamanlarda genelde dış mekan çekimini çok tercih etmiyor fotoğrafçılar haklı olarak. Neyse ki ben şanslıydım. Umarım siz de fotoğrafçınızı en kısa sürede bulursunuz :)
canım sen kiminle anlaştın. ben nilayu hanım ile anlaşıcam hem uygun hemde çok sempatik bir bayan aslında burcu çalışkanda aklımda kalmadı değil. nilay hanım tüm gün albümlü 950 ye çekiyor. bilmiyorum kafam karışık ama:18:
.Mutlu AN. 2012 Fiyatlarımız aşağıdaki gibidir.
Kadınlar kulübündeki ilk müşterimize en uygun fiyat uygulanacaktır
Yarım paket 600 TL
Tam paket 750 TL
2. müşteriye indirm var mı .ilk müşteri olmak için kapışabilirdimilk müşteriniz olabilirim :)) en son ne olur :))))
ilk müşteriniz olabilirim :)) en son ne olur :))))
2. müşteriye indirm var mı .ilk müşteri olmak için kapışabilirdimama henüz evlenemiyorum
Arkadaşlar aylardır uzun uğraşlar sonucunda edindiğim bilgiye göre dış mekan da cekim yaptırmak maliyetlı oluyormuş ama bakırköyde ist cad bi fotoğrafcı buldum nişanlımla beraber dıs mekan cekimlerini cok güsel tasarlamıs ve cok uygun fiyata yapıo diyebilirim agustos da evlenıorum :))) ve bi an önce bu işleri halletmem gerekıo anlastıgımız paketi söliim sizlere
-Panoramik albüm 20 poz
-Ailelere albüm
-cep albümü (yelpaze gibi acılan)
-Duvara asılmalık orta boy büyüklükte cerceve ve foto
-200 adet foto cekıo dvd yapıo
fiyat:550 cok ii geldi bana..Allah herkese bu dönemde kolaylıklar versin mutluluklar:))))
:) hayırlı olsun canım tarih tam belli mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?