2012 Dondurulmuş embriyo ile tüp bebek denemesi yapacaklar

ahunisa

Guru
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2009
480
6
316
İstanbul
Selamlar, dondurulmuş embriyoları ile tüp bebek denemesi yapanlar veya yapacak olanlar gelin burada gelişmeleri ve sonuçlarımızı paylaşalım, bizim gibi deneme yapacak olanlara umut olsun...

Bugün kontrolüm vardı. e2 düşük çıktı. Çarşamba tekrar kontrol var eğer iyi çıkarsa pazartesi transferrrrrr.

Selamlar, dondurulmuş embriyoları ile tüp bebek denemesi yapanlar veya yapacak olanlar gelin burada gelişmeleri ve sonuçlarımızı paylaşalım, bizim gibi deneme yapacak olanlara umut olsun...

meraba ben aranıza yeni katıldım eylül ayında dondurulmuş emriyo tedavisine başlıyacağım 3.gün emriyolarım donduruldu sizce tutma şansı var mı dondurulmuş emriyo tedavisine ne zaman gidiliyo hangi ilaçlar kullanılıyor fazla soru sordum ama cevap verirsen sevinirim benim pek bilgim yok

Merhaba canım

3. gün veya 5. gün fark etmez. Eğer tutacaksa her türlü tutar. Ben dondurulmuşlarla ikinci denemeyi yaptım ve şu anda Allah ıma çok şükür 7 haftalık hamileyim. Kısmetse cuma günü kalp atışlarını duymaya gideceğim. Dondurulmuşlarla deneme çok daha kolay ve ucuz. Üstelik rahim dinlenmiş olduğu için tutma şansı çok daha yüksek. Hangi ilaçları içeceğini fazla kafana takma, doktorun senin durumuna göre en uygun ilaçları verecektir. Dondurulmuşlarla yaptığında, yumurta olgunlaştırma, hormon iğneleri, yumurta toplama gibi hiç bir işlem yok. Çok kolay. Yapman gereken tek şey, olacağına inan, sabret, dua et. Rabbim hakkında hayırlısını nasip eder inşallah. Hadi bir an önce tedavin başlasın, burada paylaşırsın yaşadıklarını ve mutlu sonunu inşallah.

İNŞAALLAH hayırlı sağlıklı bir evladın olur. İnanır mısın msjlarını okuduğumda rahatladım kim bilir ne güzel bir duygulur annelik eylül ayı gelsin diye heyecanla bekliyorum söylediklerini dikkate alıcam ilk tüp bebek denememde olur zannettim kendime dikkat etmedim ALLAH'ım herşeyin hayırlısını nasip etsin vardır bunda da bir hayır biliyorum.

evet arkadaslar aranızda yenıyım ve ılk tup bebek denememden sonra dondurulmus transferı yapılacak ..ılk tup bebek denemsınde de e ye baktılarmı sızde ?dondurlmus bırden fazla koydurabılen varmı ...rabbım hepımıze en kısa vakıtte nasıp etsın ıns

öncelikle hoşgeldin aramıza zannedersem tek emriyo transfer edilyor benim de ilk tüpbebek denemem başarısız geçti şimdi dondurulmuş emriyo tedavisini deniyeceğim hayırlısı ALLAH tan ne zaman başlıyorsun tedaviye acaba.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…