Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selamlar, dondurulmuş embriyoları ile tüp bebek denemesi yapanlar veya yapacak olanlar gelin burada gelişmeleri ve sonuçlarımızı paylaşalım, bizim gibi deneme yapacak olanlara umut olsun...
meraba ben aranıza yeni katıldım eylül ayında dondurulmuş emriyo tedavisine başlıyacağım 3.gün emriyolarım donduruldu sizce tutma şansı var mı dondurulmuş emriyo tedavisine ne zaman gidiliyo hangi ilaçlar kullanılıyor fazla soru sordum ama cevap verirsen sevinirim benim pek bilgim yok![]()
Merhaba canım
3. gün veya 5. gün fark etmez. Eğer tutacaksa her türlü tutar. Ben dondurulmuşlarla ikinci denemeyi yaptım ve şu anda Allah ıma çok şükür 7 haftalık hamileyim. Kısmetse cuma günü kalp atışlarını duymaya gideceğim. Dondurulmuşlarla deneme çok daha kolay ve ucuz. Üstelik rahim dinlenmiş olduğu için tutma şansı çok daha yüksek. Hangi ilaçları içeceğini fazla kafana takma, doktorun senin durumuna göre en uygun ilaçları verecektir. Dondurulmuşlarla yaptığında, yumurta olgunlaştırma, hormon iğneleri, yumurta toplama gibi hiç bir işlem yok. Çok kolay. Yapman gereken tek şey, olacağına inan, sabret, dua et. Rabbim hakkında hayırlısını nasip eder inşallah. Hadi bir an önce tedavin başlası güzel bn, burada paylaşırsın yaşadıklarını ve mutlu sonunu inşallah.[/QUOT öncelikle senin adına çok mutlu oldum İNŞAALLAH tedaviden olumlu sonuç aldığımda paylaşıcağım Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. beni umutlandırdın İNŞAALLAH Rabbim bana da nasip eder o kadar çok istiyorum ki bebeğimin olmasını ama dondurulmuş emriyo tutmaz denildiği için pek umudum yoktu ama artık var :) ahunisa peki transfer işleminden sonra kaç gün yattın yoksa normal hayatına devam mı ettin
Merhaba canım
3. gün veya 5. gün fark etmez. Eğer tutacaksa her türlü tutar. Ben dondurulmuşlarla ikinci denemeyi yaptım ve şu anda Allah ıma çok şükür 7 haftalık hamileyim. Kısmetse cuma günü kalp atışlarını duymaya gideceğim. Dondurulmuşlarla deneme çok daha kolay ve ucuz. Üstelik rahim dinlenmiş olduğu için tutma şansı çok daha yüksek. Hangi ilaçları içeceğini fazla kafana takma, doktorun senin durumuna göre en uygun ilaçları verecektir. Dondurulmuşlarla yaptığında, yumurta olgunlaştırma, hormon iğneleri, yumurta toplama gibi hiç bir işlem yok. Çok kolay. Yapman gereken tek şey, olacağına inan, sabret, dua et. Rabbim hakkında hayırlısını nasip eder inşallah. Hadi bir an önce tedavin başlası güzel bn, burada paylaşırsın yaşadıklarını ve mutlu sonunu inşallah.[/QUOT öncelikle senin adına çok mutlu oldum İNŞAALLAH tedaviden olumlu sonuç aldığımda paylaşıcağım Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. beni umutlandırdın İNŞAALLAH Rabbim bana da nasip eder o kadar çok istiyorum ki bebeğimin olmasını ama dondurulmuş emriyo tutmaz denildiği için pek umudum yoktu ama artık var :) ahunisa peki transfer işleminden sonra kaç gün yattın yoksa normal hayatına devam mı ettin
Canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim,, Allah razı olsun. Umarım en kısa zamanda sende bu duyguyu yaşarsın. Merak etme Allah ın izniyle er yada geç sende anne olacaksın ama herşeyin zamanı var. Bende çok istiyordum, inan bu sorunu yaşayan herkes çok istiyor. Rabbim doğru zaman için bekletiyor bizi.
Dondurulmuşlarla yapılan transferden sonra 14 gün bekliyorsun. 14. gün test yaptırıyorsun. Çok zor geçen 14 günn. Bu 14 gün içinde bebişi düşünmemek için, sabırlı davranmak için sürekli yanıma birileri gelsin istedim, namaz kıldım, dua ettim, kuran okudum, tesbih çektim sanada bunları tavsiye ederim yoksa çok zor ve sabırsız geçer. Tabi ben 9. gün bir hata yaptım ve gittim idrar testi alıp idrarda görmek istedim. Tabi yine tek çizgi ile başbaşa kaldım ve o gün hiç durmadan hüngür hüngür ağladım. Eşim çok kızdı daha vaktimiz vardı niye yaptın dedi. Bende dayanamamıştım. Keşke yapmasaymışım, boşu boşuna kendimi üzmüşüm meğer hamileymişim ama erken olduğu için idrarda çıkmamış. Test günü bile kanda pozitif çıkıyor, idrarda çıkmıyor sen sen ol sakın idrar testi yapma. Kan tahliline kadar sabırlı ol.
Ben birinci transferden sonra 13 gün annemlerde bebekler gibi bir bakımla yattım. Yerimden sadece tuvalet ve namaz için kalktım. Çok titizlendim. Tutmadı. Dondurulmuşlarla yapılan transferden sonra evime geçtim, ilk 2 gün biraz dikkat ettim ama hiç yatmadım. Hatta sürekli iftara misafir ağırladım. Yemeğimi yaptım, ütümü yaptım, banyomu yıkadım ve tuttu bebeğim beni bırakmadı. Fakat ağır işlerden, uzanmaktan kaçtım. kendimi yormadan yaptım bunları.