- 20 Şubat 2009
- 1.634
- 5
- 116
- Konu Sahibi felisimfelis
-
oradan bakmakla olmaaaaaz, kızını da al gel sevelim.
Kızlar 17 Mayıs 2012 Perşembe günü Saat 13'de Bakırköy San Marcos Cafe'de buluşmaya ne dersiniz. San Marco | Mekanlar | Sehir.ekolay.net San Marco | Mekanlar | Sehir.ekolay.net Daha erken bir tarihe de alabiliriz, ama herkesin cinsiyetler ve bebişlerin sağlık durumları kesinleşmiş olur diye düşündüm, Capacity, Carousel ve Bakırköy Meydanına çok yakın olduğu için alışverişi gönül rahatlığıyla yapabiliriz böylece. Bahsettiğim kafe hafta içi çok da kalabalık olmuyor yani göbeklerimizle göz önünde olmaz rahat sohbet ederiz ha? Capacitynin İstanbul Caddesindeki kapısına (Pelit Pastanesi Kapısı) sırtını verince karşındaki sokağa gir, o sokağın bitiminde sola dönünce sağ tarafta göreceğiniz büyük kafe. Masumiyet'çim genel katılımı da göz önünde bulundurarak Capacity'deki Midpoint, Kitchenette vs. mekanları önermek istemedim. Bu dediğim yer de sadece bir arka paralelinde yer alıyor, çok yakın ama, çok daha hesaplı ve nezih bir italyan cafesi.
Kızlar 17 Mayıs 2012 Perşembe günü Saat 13'de Bakırköy San Marcos Cafe'de buluşmaya ne dersiniz. San Marco | Mekanlar | Sehir.ekolay.net San Marco | Mekanlar | Sehir.ekolay.net Daha erken bir tarihe de alabiliriz, ama herkesin cinsiyetler ve bebişlerin sağlık durumları kesinleşmiş olur diye düşündüm, Capacity, Carousel ve Bakırköy Meydanına çok yakın olduğu için alışverişi gönül rahatlığıyla yapabiliriz böylece. Bahsettiğim kafe hafta içi çok da kalabalık olmuyor yani göbeklerimizle göz önünde olmaz rahat sohbet ederiz ha? Capacitynin İstanbul Caddesindeki kapısına (Pelit Pastanesi Kapısı) sırtını verince karşındaki sokağa gir, o sokağın bitiminde sola dönünce sağ tarafta göreceğiniz büyük kafe. Masumiyet'çim genel katılımı da göz önünde bulundurarak Capacity'deki Midpoint, Kitchenette vs. mekanları önermek istemedim. Bu dediğim yer de sadece bir arka paralelinde yer alıyor, çok yakın ama, çok daha hesaplı ve nezih bir italyan cafesi.
İnsallah canim Allah'tan buyuk bir mani cikmazsa bana uyar,yakama kirmizi bir karanfil takicam beni ordan taniyin
valla ben gördüğüm ilk hamileyi tutar öperim, ötesine karışmam
Benim cok buyuk bir gobegim yok ama belki o gune kadar cikar
O zaman karinlara dikkatli bakalim.bi de gidip hamile diye bizden sanip baya gobekli bi kadini opuyomussun ama kadin sadece sismanmis megeroyy bomba olur
10 hamiş aynı yerde görsem gülmekten kırılırım herhalde :)
Arkadaşlar biz Ocak'ta başladık ama daha birşey yok, Mayıs oldu hala yoküzülüyorum...
Aaah ah Allah isteyenlere tez vakitte verir inşallah!
10 hamiş aynı yerde görsem gülmekten kırılırım herhalde :)
Arkadaşlar biz Ocak'ta başladık ama daha birşey yok, Mayıs oldu hala yoküzülüyorum...
Aaah ah Allah isteyenlere tez vakitte verir inşallah!
epeydir giremiyodumbugün tesadüfen bakıyım dedim iyikide bakmışım.inşallah o güne bir işim olmazsa bende aranızda olmayı çok isterim bakırköyü çok iyi bilmeme rağmen bucafeyi ilk kez duyuyorum ama o civarı bilirim ve sanırım rahat bulurum.park sorunu varmı acaba?
park sorunu hem var hem yok, sokakta bırakacak yer yok, ama hemen bir önündeki caddede carousel ve capacitynin otoparkları var, hafta içi boş olurlar. Caouselin otoparkı capacity ile olan aradan girince, acıbadem hastanesinin yanından.
Perşembe saat 13de Bakırköy San Marcos Cafe'ye kimler gelecek, lütfen bildirin. Eğer kalabalık olacaksak masa düzeni gerekecek çünkü. Ayrıntılı tarif önceki sayfalarda var ama telefon falan lazımsa özelden atabilirim isteyene. Görüşmek üzereeee!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?