2012 Ekim Anneleri Bakırköy'de buluşuyor!

arkadaslar hangı bezle baslarsan o bezle devam et dıyor deneyımlı anneler degıstırınce pişik oluyormus önereceğiniz bez var mı ?

Hanımlar mekan konusunda bir değişiklik yapmak istiyorum tabi size de uyarsa ben bugün bakırköydeydim o cafeye de eşimle gittik ama maalesef oturamadık hava inanılmaz sıcaktı orası da hiç esmiyordu açık alanda çok cici bir cafe ama maalesef ki avm lerin yerini tutamıyor. Biz hemen kendimizi avm ye attık capacity e gittik mis gibi klimalı rahat rahat oturduk yemeğimizi yedik alış verişimizi yaptık tuvalet ihtiyacımızı karşıladık geldik. Biz bir kaç hafta önce o cafede buluştuğumuzda havalar bu kadar sıcak değildi. Güzelce oturduk ama çok sıcaklarda dışarısı hiç çekilmiyor

Capacity, carousel bunlardan birini seçelim derim sizin önerileriniz nedir??? Ona göre bir seçimde bulunalım

ne güzel yaa buluşucaksınızz çok heveslendim ama çok uzağım maalesef taa antakya ,hatay ..... ben bakırköy doğumluyum ayrı bi yeri vardır benim için bakırköyün:)

bana farketmez iki avm de uyar..dedıgın gıbı serın olur ve en onemlısı wc ihtiyacı karsılarız ..ben yıne sık sık wc gıtmeye basladım baskı mı yapıyo acaba

Arkadaşlar 9 Haziran Cumartesi saat 13.30 da CAPACİTY de buluşuyor muyuz?

Yoklama alayım kimler geliyor Cumartesi günü için son çağrılar

Arkadaşlar 9 Haziran Cumartesi saat 13.30 da CAPACİTY de buluşuyor muyuz?

Yoklama alayım kimler geliyor Cumartesi günü için son çağrılar

canim, cok hevesli oldugum ve cook istedigim bu bulusmaya ben gelemiycem maalesef.. Babam (esimin babasi) ayın 11inde izmir'de hastaneye yatiyor, cok uzgunum ameliyat olacak (akciger kanseri oldugunu ogrendik). ben de babamin yaninbda olacagim.. cok kotu hissediyorum kendimi anlatamam... kizlar dua edin insallah saglıkla cikar babam ameliyattan, hastaneden... bi ara yazisiriz konusmaya cok ihtiyacim var bu konuda.. herkese iyi aksamlar.

Ozaman cumartesı gununu IPTAL edelım. Madem cok katılım olmayacak baska bır tarıhe erteleyelım cok onemlı degıl gecen ay gelen arkadaslarım da katılamıyorlar zaten demek kı bu hafta kısmet degılmıs. Benım de esım o gunu yurt dısından gelecektı aksama gorusecektık boylelıkle erkenden kavusurum esıme saglık olsun hanımlar :) cepten gırdım fazla yazamadım

Dün yazılanlar uçmuş, 28 Temmuz 2012 Bakırköy Capacity Midpoint buluşması için saat 14.00 uygun mudur, kızlar?

evet kızlar bende gelebilirim aynen büyük bir aksilik cıkmadığı sürece.... saat 2 midpoint mi diyoruz şimdi... nasıl olacak ilk buluşma yaa gidip te baska hamilelere yanasmayalım yanlışlıkla:))

evet kızlar bende gelebilirim aynen büyük bir aksilik cıkmadığı sürece.... saat 2 midpoint mi diyoruz şimdi... nasıl olacak ilk buluşma yaa gidip te baska hamilelere yanasmayalım yanlışlıkla:))

lacivert bir hamile t-shirt'ü giyeceğim, yakasına doğru fiyonku var. Yanımda da 3 yaşlarında sarışın maviş bir kız olur ama onun ne giyeceği belli olmaz

lacivert bir hamile t-shirt'ü giyeceğim, yakasına doğru fiyonku var. Yanımda da 3 yaşlarında sarışın maviş bir kız olur ama onun ne giyeceği belli olmaz

Bende beyaz hamile t-shirt u giyicem zaten biz felisimle daha once gorustugumuzden bir sikinti yok zamanin da gelebilirsem iki hamile bir de sirinenin biraraya gelmesi bizlerden haric zor ihtimal

Bende beyaz hamile t-shirt u giyicem zaten biz felisimle daha once gorustugumuzden bir sikinti yok zamanin da gelebilirsem iki hamile bir de sirinenin biraraya gelmesi bizlerden haric zor ihtimal

ben de lacivert bir elbise giyerim heralde,uzun... saat tam 2 de midpointin önünde olurum bana sahip çıkın kızlaaarrr :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…