- Konu Sahibi felisimfelis
-
Hanımlar mekan konusunda bir değişiklik yapmak istiyorum tabi size de uyarsa ben bugün bakırköydeydim o cafeye de eşimle gittik ama maalesef oturamadık hava inanılmaz sıcaktı orası da hiç esmiyordu açık alanda çok cici bir cafe ama maalesef ki avm lerin yerini tutamıyor. Biz hemen kendimizi avm ye attık capacity e gittik mis gibi klimalı rahat rahat oturduk yemeğimizi yedik alış verişimizi yaptık tuvalet ihtiyacımızı karşıladık geldik. Biz bir kaç hafta önce o cafede buluştuğumuzda havalar bu kadar sıcak değildi. Güzelce oturduk ama çok sıcaklarda dışarısı hiç çekilmiyor
Capacity, carousel bunlardan birini seçelim derim sizin önerileriniz nedir??? Ona göre bir seçimde bulunalım
Arkadaşlar 9 Haziran Cumartesi saat 13.30 da CAPACİTY de buluşuyor muyuz?
Yoklama alayım kimler geliyor Cumartesi günü için son çağrılar
Dün yazılanlar uçmuş, 28 Temmuz 2012 Bakırköy Capacity Midpoint buluşması için saat 14.00 uygun mudur, kızlar?
Benim için uygun çok büyük bir aksilik çıkmazsa...Ama başka gelmek isteyen yok mu:44:
yarın da kalabalık gördüğüm anlarda tekrar sorarım anneler topiğinde, ctesi saat 14'e bakalım kaç kişi oluruz.
aaa süper!!!
evet kızlar bende gelebilirim aynen büyük bir aksilik cıkmadığı sürece.... saat 2 midpoint mi diyoruz şimdi... nasıl olacak ilk buluşma yaa gidip te baska hamilelere yanasmayalım yanlışlıkla:))
lacivert bir hamile t-shirt'ü giyeceğim, yakasına doğru fiyonku var. Yanımda da 3 yaşlarında sarışın maviş bir kız olur ama onun ne giyeceği belli olmaz
Bende beyaz hamile t-shirt u giyicem zaten biz felisimle daha once gorustugumuzden bir sikinti yok zamanin da gelebilirsem iki hamile bir de sirinenin biraraya gelmesi bizlerden haric zor ihtimal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?