2012 Ekim Anneleri Bakırköy'de buluşuyor!

Haziran bulusmasi daha kalabalik olacak herhalde...tabii ya gelin ne guzel sohbet ediyoruz vakit guzel geciyor,ciciler alirken fikir veriyoruz birbirimize.cumartesi yapalim da calisanlar da gelsin bence.

kizlar ben de gelmek istiyorum haziran bulusmaniza.. eylul anneleri icin de actim konu ama pek ragbet gormedi.. ben de sizin bulusmalara katilicam..
araniza alirsiniz bizi de kizimla dimiii

Kızlar madem haziran ayında bir buluşma ayarlamak istiyoruz. Bu ay da ben atak yapayım dedim. Geçen ay hafta arası buluşmuştuk ve katılmak isteyenler oldu fakat işleri yüzünden katılamadık dediler. Bu ay ki programamızı cumartesi yapalım diyorum.

9 Haziran olarak kararlaştıralım diyorum. Katılımlarınızı bekliyorum

ben gelirim, biraz tasinma yorgunu olacagim ama, kusura bakmazsiniz artik

Felisim nerelerdesin yaa özlettin kendini

Canım, iki ev arasında mekik dokuyorum, daha taşınmamıza 1 hafta var ama tadilat ve ıvır zıvır işler için bir sürü usta girip çıkıyor, eşimin zamanı olmadığından ben ilgileniyorum, bu aralar pek bakamıyorum yaniii. Ama dönüşte yine san Marcos'a oturdum biraz keyif yaptım Altınoluk'a ne zaman gidiyordunuz siz, benim galiba öne alınacak mecburen, yeni yerde biz taşındıktan sonra apartmanda boya badana başlayacakmış, uzak durmam şart, ben de apartman havalanana kadar mecburi tatil yaparım:)

Allah kolaylık versin canım hamile halinde çok zorlanıyorsundur mutlaka İnşallah içine siner yapılanlar yeni evin de mis gibi otururursunuz canım. Marcos cafeye gittiğini de gördüm İyi yapmışsın belki yine orda buluşuruz kızlarla

Bizim tatil zamanımız belli ne yazık ki ağustosun ilk haftası çıkacak eşim Ben epey büyümüş olucam kızımla ama hayırlısı tatil gözümde büyüyor gidip gelelim diyorum sağ sağlim oralarda doğurmak istemem :18::18::18:

Buluştuğumuz cafe güzeldi. San Marcos Cafe yerini daha önce felisim koymuştu. Yediklerimiz de gayet lezzetliydi

valla bir mekanla bir ortaklığım ya da maddi menfaatim yok Masumcum bu arada az önce belli oldu 9 Haziran'da annemin dayısının kırkı varmış saat 13,30da başlayacakmış, 10 Haziran pazar ya da 2 haziran ctesi tarihlerinden birine çeksek??

Canım o tarihlerde bana uymayacak maalesef Haziran ayında her hafta bir program var düğündü toplantıydı. İlk haftası zaten iki gün sonra o güne de kadınım gelecek. Benim açımdan böyle.

Bakalım çoğu kişi gelirim dedi 9 Hazirana yine bekleriz kim geliyor kim gelmiyor ona göre bakarız. Kısmetse biraraya geliriz yine

Kısmet değilmiş o zaman temmuzdakine katılırım ama mutlaka!

9 Haziran Cumartesi saat 13.30 da kimler katılacak aramıza bir görelim diyorum
Katılanları görelim yerini sonra konuşuruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…