- 20 Şubat 2009
- 1.634
- 5
- 116
- Konu Sahibi felisimfelis
-
bulusma-tanisma aktiviteleriniz sadece ekim annisleri icin degil dimi
benim neredeyse hic arkadasim yok burada. cok isterim bir dahaki bulusmaniza gelmeyi. azicik sizin topicte takiliyim ilk zamanlar eylul-ekim belli degildi eylul oldugu kesinlesince eylun annisleri topigine gecis yapmistim sizin topige de gireyim artikin
ayda bir yapalım valla, doğumdan sonra da bebişlerle devam ederiz, bedavadan oyun grubu olur bebelere, oh ileriye yatırımımı da yaptım
Haziran buluşması için şimdiden yerimi yapayım o zaman, olmadı bir ctesi günü yaparız sonraki buluşmayıkızlarrrr buluşmanın en heveslilerinden biri olarak giyindim süslendim püslendim işyerinden iznimide almıstım . zaten bilinçaltıyla o gece sabaha kadar rüyamda kac kere bulustuk sabahta etken kalktım eşimde ben seni bırakırım dedi yola da cıktım ama işyerinde işler yogunmus gelmen gerek dediler ve gittim hüüüüü :'( bulundugum tarafta internette yoktu haber veremedim ama aklım hep szdeydi hep saate baktım saat 1oldu şimdi bulusmuslardır şimdi sohpet ediyolardır şimdi alışveriştelerdir dedim hep çok üzüldüm valla kısmet işte güzel geçmesine cok sevindim ama
Haziran buluşması için şimdiden yerimi yapayım o zaman, olmadı bir ctesi günü yaparız sonraki buluşmayıNasolsa çok kalabalık olmuyoruz yer bulma derdi olmaz.
İlk buluşmamızdan bir kesit, masumiyet ve ben, fotoğrafı çeken coyoteEki Görüntüle 420437
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?