2012 Ekim Anneleri Bakırköy'de buluşuyor!

Lafa o kadar dalmışız ki, fotoğraf çekmek son anda aklımıza aklımıza geldi, bendeki 3 pozun 3 de neredeyse aynı, diğer açılardan pozlarımız için kızları bekleyin.

kizlar ne iyi yapmissiniz:13:
cok hos olmus.. gecenlerde benim de aklima gelmisti ama kosusturmadan teklifi bile sunmayi unuttum.. ben de eylul annelerindeyim, bakalim bizim kizlara da citlattim sizin topigi gorunce..
tebrik ederim sizleri cok guzel bir olaya imza atmissiniz

kizlar cok guzel cikmissiniz, yuzlerinizi göremesekte valla kiskandim bak bizlerde istanbulda olsaydik gelirdik

bulusma-tanisma aktiviteleriniz sadece ekim annisleri icin degil dimi

benim neredeyse hic arkadasim yok burada. cok isterim bir dahaki bulusmaniza gelmeyi. azicik sizin topicte takiliyim ilk zamanlar eylul-ekim belli degildi eylul oldugu kesinlesince eylun annisleri topigine gecis yapmistim sizin topige de gireyim artikin

Gel tabi topiğimize de gel İstanbuldaysan bir daha buluşma ayarlarsak ona da gel canım

ayda bir yapalım valla, doğumdan sonra da bebişlerle devam ederiz, bedavadan oyun grubu olur bebelere, oh ileriye yatırımımı da yaptım

ayda bir yapalım valla, doğumdan sonra da bebişlerle devam ederiz, bedavadan oyun grubu olur bebelere, oh ileriye yatırımımı da yaptım

Bugün zaman çok güzel geçti hatta saatin bile farkına varmamışız alış veriş faslı da güzel oldu. Ayda 1 yapabilirsek ne ala iyi olur aslında

resimleriniz çok şeker çıkmış devamıda olur inş..
bu arada sadece 3 kişimiydiniz sanki bir kaç kişi daha katılacaktı..

aldığınız cicilerin resimlerini de bekliyoruz

polanegri ve zeynepözdil'in programları çıktığından katılamadılar, supremee kesin gelecekti, işin açıkçası hiçbir haber vermemiş olması ve özelden attığım mesaja da cevap vermemesi beni biraz endişelendirmeye başladı, en son 16 Mayısta girmiş ve biraz dolaşmaya çıkacağını söylemiş. İnşallah iyidir. :44:

kızlarrrr buluşmanın en heveslilerinden biri olarak giyindim süslendim püslendim işyerinden iznimide almıstım . zaten bilinçaltıyla o gece sabaha kadar rüyamda kac kere bulustuk sabahta etken kalktım eşimde ben seni bırakırım dedi yola da cıktım ama işyerinde işler yogunmus gelmen gerek dediler ve gittim hüüüüü :'( bulundugum tarafta internette yoktu haber veremedim ama aklım hep szdeydi hep saate baktım saat 1oldu şimdi bulusmuslardır şimdi sohpet ediyolardır şimdi alışveriştelerdir dedim hep çok üzüldüm valla kısmet işte güzel geçmesine cok sevindim ama

Haziran buluşması için şimdiden yerimi yapayım o zaman, olmadı bir ctesi günü yaparız sonraki buluşmayı Nasolsa çok kalabalık olmuyoruz yer bulma derdi olmaz.

Haziran buluşması için şimdiden yerimi yapayım o zaman, olmadı bir ctesi günü yaparız sonraki buluşmayı Nasolsa çok kalabalık olmuyoruz yer bulma derdi olmaz.

normalde işyerinde izin almam pek sıkıntı olmaz hatta sabah bile gitmemiştim işe ama nasıl olduysa dün gitmem gerekti ama son iki haftam işten ayrılıyorum haziranda boşum yani hçbi engel yok bu sefer kesin kesin geliyorum demicem malum öyle diyince gelemiyorum ama inşallah Allah kısmet ederse gelicem busefer

yaaaaaaaaaaaaaaa ben de katılamadım çalıştıgım için hazıran buluşmasına mutlaka geleceğim...ama tarihi önceden bildirin ki kendımı ayarlayım ....

çok özür diliyorum normalde hiç sevmediğim birşeyi yaptım erkenden haber vermem lazımdı size aklımda kalmadı dersem yalan olur.bende dün bakırköydeydim oğlumu götürdüm kulaklarınızı çınlattım:)inşallah bir sonrakine daha kalabalık oluruz çok güzel bir buluşma olduğuna eminim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…