2012 Ekim Anneleri Hangi Hastaneye Gidiyorsunuz, Belki Karşılaşırız...

fuchsie

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2012
546
24
0
İstanbul
Merhaba,

Aynı tarihlerde doğum yapacağız, aynı hastanelere gidenlerimiz varsa, birbirimizden haberdar olalım belki randevularımızı aynı günlere alır, görüşürüz, ne dersiniz? Herkes nereye gittiğini söylerse, belki görüşülür

Ben 22 haftalık hamileyim, Avcılar Hospital'a gidiyorum...

Son düzenleme:

Ethica İncirli Hastanesi'ne gidiyorum, doktorum Ali Paşa Oskay.

kızlarr benim hala bi hastanem yok =(( özel muayenehaneye gidiyorum artık hastane bakmaya basladım yavas yavas istanbul avrupa yakasında ssk ile anlaşması olan özel hastane arıyorum tavsiyelerinizi beklerim =))

Selam kızlar, bende Medical Park Bahçelievler'e gidiyorum Doktorumuz Nadide Hanım çok memnunum.

Ethica İncirli Hastanesi'ne gidiyorum, doktorum Ali Paşa Oskay.

Hadi bakalım pişti olabilecek miyiz...

Avcılar Hospital, Dr. Nil Bilgen.

Bu Cumartesi randevum var...

Bende ilk doğumumu ethicada yapmıştım çok memnun kalmıştık hastaneden doktorum dışarıdan gelmişti.

fuchsie sendemi avcılardasın canım Nil hn gidiyorum yazmışsın bende avcılardayım:)

Ben de Acıbademe Aylin Tatlıadıma gidiyorum yıllardır doktorum kendisi bakalım doğumu nerde yapıcam henüz karar veremedim doktorum her yere gidiyor çünkü.

kızlarr benim hala bi hastanem yok =(( özel muayenehaneye gidiyorum artık hastane bakmaya basladım yavas yavas istanbul avrupa yakasında ssk ile anlaşması olan özel hastane arıyorum tavsiyelerinizi beklerim =))

Ben Medikalpark-Bahçelievler'e gidiyorum. Tavsiye üzerine gitmiyorum, özel sigortam geçiyor diye gidiyorum daha çok. Çokta hastane doktor araştırması yapıp kafamı kurcalamak istemedim açıkcası. Şimdilik doktorumdan da hastaneden de memnunum.
Yanılmıyorsam sgk muayene ücreti 90 lira civarı, doğumda 2.350 lira.

merhaba ugurlu, bende Medical park bahçelievler hastanesine gidiyorum hangi doktora gidiyorsun sen canım?

Bende ilk doğumumu ethicada yapmıştım çok memnun kalmıştık hastaneden doktorum dışarıdan gelmişti.

fuchsie sendemi avcılardasın canım Nil hn gidiyorum yazmışsın bende avcılardayım:)

Pişti olduk bile desene :) Benim bu cumartesi randevum var Nil Hanım'la. Detaylı ultrasona gireceğim sanıyorum. Sen girdin mi? Bu haftalarda yapılması gerekiyormuş.

Ben Nil Hanım'dan çok memnunum, yoğun bir dokor ama içeri girdiğinde inanılmaz ilgileniyor..

merhaba ugurlu, bende Medical park bahçelievler hastanesine gidiyorum hangi doktora gidiyorsun sen canım?

Dr. Fazile Akyüz Gölgeci'ye gidiyorum. Sende Nadide Hanım'a gidiyormuşsun. Ben Fazile Hanım o hastanede yeni diye tercih ettim biraz, fazla hastası yok, uzun uzun ilgileniyor. Ben sormadan bir sürü bilgiyi veriyor, ultrasonda çok güzel inceliyor, sorum var mı diye sorar her zaman. Ve en sonunda tüm konuştuklarımızı tekrar edip beni öyle gönderir:).
Önce bir kere gittiğim, Dr.Hale Uzel mi Fazile Hanım mı diye karar veremedim ama randevu saati buna uyunca Fazile Hanım'da başladım. Memnunum Allah'a şükür.

bende daha önce Hale Hanıma gitmiştim canım, sağ yumurtalığımda ağrım vardı çok, sonra çikolata kistim olduğu anlaşıldı. Bu sebepten gitmiştim ama Hale Hanım'dan beklediğim ilgiliyi göremedim maalesef, kısa kısa cevaplar verip yolluyordu beni. bir süre gitmedim ve araştırmalarda bulundum netteni Nadide hanım hakkında okuduklarım hep pozitifti. Hamileliğimin başlangıcından beri gidiyorum NAdide hanıma ve çok memnunum, uzun bekleme süreleri ve yoğunluğu olmasına rağmen çok ilgili bir doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…