Merhaba,
Aynı tarihlerde doğum yapacağız, aynı hastanelere gidenlerimiz varsa, birbirimizden haberdar olalım belki randevularımızı aynı günlere alır, görüşürüz, ne dersiniz? Herkes nereye gittiğini söylerse, belki görüşülür
Ben 22 haftalık hamileyim, Avcılar Hospital'a gidiyorum...
22 haftalık hamileyim hizmet hastanesi meltem hanıma gidiyorum
22 haftalık hamileyim hizmet hastanesi meltem hanıma gidiyorum
canım bu hizmet hastanesi fatihtekimi hasekinin karsısı tavsiye ediyomusun
Ethica İncirli Hastanesi'ne gidiyorum, doktorum Ali Paşa Oskay.
Hadi bakalım pişti olabilecek miyiz...
Avcılar Hospital, Dr. Nil Bilgen.
Bu Cumartesi randevum var...
kızlarr benim hala bi hastanem yok =(( özel muayenehaneye gidiyorum artık hastane bakmaya basladım yavas yavas istanbul avrupa yakasında ssk ile anlaşması olan özel hastane arıyorum tavsiyelerinizi beklerim =))
Ben Medikalpark-Bahçelievler'e gidiyorum. Tavsiye üzerine gitmiyorum, özel sigortam geçiyor diye gidiyorum daha çok. Çokta hastane doktor araştırması yapıp kafamı kurcalamak istemedim açıkcası. Şimdilik doktorumdan da hastaneden de memnunum.
Yanılmıyorsam sgk muayene ücreti 90 lira civarı, doğumda 2.350 lira.
Bende ilk doğumumu ethicada yapmıştım çok memnun kalmıştık hastaneden doktorum dışarıdan gelmişti.
fuchsie sendemi avcılardasın canım Nil hn gidiyorum yazmışsın bende avcılardayım:)
merhaba ugurlu, bende Medical park bahçelievler hastanesine gidiyorumhangi doktora gidiyorsun sen canım?
canım bu hizmet hastanesi fatihtekimi hasekinin karsısı tavsiye ediyomusun
Dr. Fazile Akyüz Gölgeci'ye gidiyorum. Sende Nadide Hanım'a gidiyormuşsun. Ben Fazile Hanım o hastanede yeni diye tercih ettim biraz, fazla hastası yok, uzun uzun ilgileniyor. Ben sormadan bir sürü bilgiyi veriyor, ultrasonda çok güzel inceliyor, sorum var mı diye sorar her zaman. Ve en sonunda tüm konuştuklarımızı tekrar edip beni öyle gönderir:).
Önce bir kere gittiğim, Dr.Hale Uzel mi Fazile Hanım mı diye karar veremedim ama randevu saati buna uyunca Fazile Hanım'da başladım. Memnunum Allah'a şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?