Hale Hanım'a bende iltihaplanma yüzünden gitmiştim. İlk gittiğimde ilgilendi ama kontrole gittiğimde fazla ilgilenmedi. Ama onlarıda anlamak lazım, o gün gözleri şişti, ya nöbetçi idi ya da doğum yaptırmıştı gece. Bazen doktorlardan biz mi çok bekliyoruz diye düşünmüyor değilim.bende daha önce Hale Hanıma gitmiştim canım, sağ yumurtalığımda ağrım vardı çok, sonra çikolata kistim olduğu anlaşıldı. Bu sebepten gitmiştim ama Hale Hanım'dan beklediğim ilgiliyi göremedim maalesef, kısa kısa cevaplar verip yolluyordu beni. bir süre gitmedim ve araştırmalarda bulundum netteni Nadide hanım hakkında okuduklarım hep pozitifti. Hamileliğimin başlangıcından beri gidiyorum NAdide hanıma ve çok memnunum, uzun bekleme süreleri ve yoğunluğu olmasına rağmen çok ilgili bir doktor.
Merhaba,
Aynı tarihlerde doğum yapacağız, aynı hastanelere gidenlerimiz varsa, birbirimizden haberdar olalım belki randevularımızı aynı günlere alır, görüşürüz, ne dersiniz? Herkes nereye gittiğini söylerse, belki görüşülür
Ben 22 haftalık hamileyim, Avcılar Hospital'a gidiyorum...
avcılar hospital Tülay Egeli
Amanın pişti olduk sayılır o zaman
evet cnm
ama ben kararsızım nedense çok güvenemiyorum :44::44:
ben de bahcelievler medicanaya gidiyorm tasinmadan dolayi degistirmek zorunda kaldim ve burayi sectim
ozlem hanima gidiyorm fena degil simdilik
Eskisehir ozel umit hastanesinde abdurrahman akcaya gidiyorum
güngören ilgi hastanesine gidiyorum bende.
Yenibosna nisa hastanesi doktor Derya Kanza Gül...
34+2 günlük hamileyim. ben de şimdiye kadar Derya Hanım'a gittim çok da memnundum ama Nisa Hastanesi'nin kalabalığından gözüm korktu.
Medipol Bağcılar'da Betül Yorgunlar'a gitmeye başladım.
bu arada Betül Hanım'a giden ya da hakkında bilgi sahibi olan birileri var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?