2012 Ekim Anneleri Hangi Hastaneye Gidiyorsunuz, Belki Karşılaşırız...

[SUP][/SUP]

Yaa hic hataydan olan yokmu yazanlarin hepsi istanbul neredeyse sanirim hatayda kk fazla takip eden yok neyse ins. Cikar biri karsima bende hatay iskenderunda özel palmiye hastanesi dr. Aylin anil aslana gidiyorum kendisinden cok memnunum guzel ilgileniyor her sorumu cevapliyor ins.birlikte güzelde bir dogum gerceklestirirsek allahin izniyle cok guzel olacak

Beylikduzu Kolan Hastanesi Arzu Aydin Cuhali'ya gidiyorum cok tatli cok iyi bi dr. Tavsiye ederiim.

gebeliğimin ilk aylarında ben de hale hanıma gidiyordum ve oldukça memnundum
sonradan hastahane değiştirdiğim için hale hanımdan vazgeçtim ama onun gibisini bulamadım

çok kendinden emin, ne yaptığını bilen bir kadın

şuan bağcılar medipoldeymiş, bu hastahaneyi ilk kez duydum doğum ücretleri falan oldukça uygun
sizler memnun musunuz bu hastahaneden? ilgi alaka falan nasıl?

Hale hanımdanda hastaneden de çok memnunum kısmetse bayramdan sonra orda doğum yapacağım. Hale hanım çok ender rastlanan dr lardan.. herşeyiyle tecrübeli sakinleştirici..
hastane yeni açıldığından memnuniyete çok önem veriyor..imkanınız varsa tavsiye ederim

yarın için randevu aldım gidicem inşaAllah
Allah sana da kolay sağlıklı bir doğum nasip etsin
bebişine de sağlık ve hayr versin

yarın için randevu aldım gidicem inşaAllah
Allah sana da kolay sağlıklı bir doğum nasip etsin
bebişine de sağlık ve hayr versin

amin Allah razı olsun hepimize mevlam sağlıkla sıhhatle yavrularımızı kavuştursun inşallah..
benimde yarın kontrolüm var

amin Allah razı olsun hepimize mevlam sağlıkla sıhhatle yavrularımızı kavuştursun inşallah..
benimde yarın kontrolüm var

hadi ya karşılaşırız belki:))
1 buçukta benim randevum
son aya girildiğinde her hafta mı muayeneye gidiliyor?

hadi ya karşılaşırız belki:))
1 buçukta benim randevum
son aya girildiğinde her hafta mı muayeneye gidiliyor?

beni geçen hafta pazartesi günü çeğırmıştı henüz randevu almadık şimdi dışarı çıkıcaz gelince ararım galiba
evet son ayda her hafta çağırıyor hale hanım.. bi müddet öncede 2 haftada çağırmıştı
heyecanla gidiyorum 1 hafta bile geçmiyor bebişi özlüyoruz

yarın randevundaki gelişmeleri yazarsan benim içinde güzel olur fikirlerini bekliyor olacağım.. burda hale hanıma giden kimseyle karşılaşmamıştım İnşallah hakkaten memnun kalırız..

hale hanımla uzun bir aradan sonra tekrar görüştük, görür görmez tanıdı:)
konuştuk ettik, kararımı verdim orda doğum yapıcam inşaAllah

önceki doktorum bazı durumlardan dolayı moralimi çok bozmuştu, hale hanımla hepsini kounştum tek tek açıkladı rahatlattı

29 mayıs hastahanesindeki bütün hastaları tek tek buluyormuş onu bu hastahanede
29 mayısta hamile kalmadı diyo :))

ben memnunum, inş doğumda da memnun kalırım
Allah seni de bi avazda kurtarsın canım, azcık kalmış artık her an gelebilir bebeğin sanırm:)

evet çok az kaldı inşallh her birimiz hayırlısıyla kurtuluruz
bende gittim pazartesi günü.. hatta işlemler uzadı 1 e kadar filan ordaydık. seni andım eşime söyledim böyle böyle diye..
hale hanım hakkaten insanı çok rahatlatıyor sende memnun kalmışsın inşallah doğumundanda memnun kalırız eli hafif olsa bari
benim doğumum sezeryan olacak, bu hafta bebeğin suyunu azalmış gördü bak her an alabiliriz çok su tüket dedi.
inşallah bayramı atlatırız.. birazda evde işlerim var onlarıda halletmek istiyorum. pazartesi tekrar çağırdı kısmetse o gün tam olarak doğum için gün verecekmiş bana. hatta o gün bile olabilir dedi. şaşırdım kaldım. siz 29 ekimde izinli değil misiniz dedim. yok burdayım sen hazırsan bende hazırım dedi güldük :18:

senin başka yavrun var mı bu ilk bebeğin mi
sezeryan konusunda hale hanım nasıl acaba bi fikrin var mı

heyecan dorukta yani:) hayırlısı olsun hakkınızda

özgeçmişine falan baktıysan görürsün çok tecrübeli
sezeryan konusunda da eminim bolca tecrübesi vardır

biz bu konuyu konuştuk benim bazı rahatsızlıklarım var normal doğuma engel mi falan dedm
akışşına bırakıcaz dedi, ben ne sezeryandan ne de normal doğumdan yanayım anne ve bebek sağlığı neyi gerektirirse onu yaparım dedi
ben de bişey demedim bakalım kısmet ne olacak

benim ilk bebeğim canım

Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla kavuşun yavrunuza inşallah ailenizin seyri değişecek çok harika birşey evlat sahibi olmak
benim doğıumum önümüzdeki pazartesi olacak hususi dualarını bekliyorum çok heyecanlıyım

Son düzenleme:

ayy hadi bakalım çok az kalmış, Rabbim en kolay şkilde kurtarsın hiç zorluk göstermesin
epidural düşünüyor musun?

Bazı doktor vardır derdini anlatırsın, seni muayene eder, şunu soyle kullan, şu gun gel kontrol edelim der. Durumun onemli mi? onemsiz mi anlayamazssın.

Dr. Fazilet Akyüz sizin bile önemsemediginiz şeyleri önemsiyor, durumu tam izah ediyor, bazen şaşırıyorum bu tavrına. Hele ultrason konusunda hakikaten cok dikkatli.
Valla işini iyi yapan jinekologa rastlamak şans.. Kesinlikle tavsiye ederim..

bende doktor arayaşındayım ilk başladığım doktorla devam etmek istiyorum bu h.içinde randevu alıcam normal doğumumu destekliyor peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…