2012 Ekim anneleri meleklerin ilk doğumgününe hazırlanıyor

BEBİŞLERİMİZİN DOGUMGUNU TEMASI HANGISI?

• Ankete Katılan
    19
canım benım yaa ne ıyı etmıssın bu topıgı acarakk
bende tam bu konuya gırcektım otekı yerde planlar fıkırler ne dyee
cok yerınde olmus hakıkaten yaa
kocaman tesekkurler sana tugcem
her konuda hem klavuzumuz hem moderatorumuz oldgun ıcınn

bu arada henuz kafamda ayrıntılar netlesmemıs olsa da ben
tema olarak ankette yer almıyo ama
kelebek ve melek teması arasında gıdıp gelıyorumm
ama sanırım melek agırbasıcakk bı yerde ıkısıde benzer zaten ıkısıde kanatlı nıhayetındee

sızce nasıl olur guzel mı tema fıkırlermz ???

kostum olarak tutu etege karar verdım beyaz yda toz pembe
ayy ne sırıne olurrr dusundukce sevesım gelıyoo
ole guzel orneklerı var kı....

saol canım actım ama yanlıs yazmıssım 2013 yazmısım geceden berı kafama takıldı nasıl cozucem bu yanlıslıgı dıye

kostum olarak tutu etege karar verdım beyaz yda toz pembe
ayy ne sırıne olurrr dusundukce sevesım gelıyoo
ole guzel orneklerı var kı....
bende tutu etk alıcam eceye ust yaptırıcam aynısından kendımıede yaptırıcam.ugurbocegı olucak ustunde beyaz t-shırt

Tuğçecimm takma kafana biz biliyoruzki bu topik bizim gerisi önemli değil.Doğumgünü malzamalarini nereden alacaksan mutlaka yaz

Tuğçecimm takma kafana biz biliyoruzki bu topik bizim gerisi önemli değil.Doğumgünü malzamalarini nereden alacaksan mutlaka yaz

yazarım canım.ıstocta bıryer gordum.oraya gıddıcem kapalıcarsıda boyle partı malzemelerı satan yerler var oraya gıdıcem.kımı seyı matbadan cıkarıcam.ecenın kıyafetını satın alıcam t-shırtın aynısını ben yaptırıcam veya yapıcam bakalım

sen ne yazarsan yaz bız yolu buluruz dert etmee
kızlara en cok tutu etek yakısıyo zaten bncee ben dha dogmadan karar vermıstımm bu ayrıntıya
hep ozenırdım cunku..rabbım yasatmayı nasıp eder ıns

gelen gıden olmamıs pek herkesın haberı var mı canm bu topıcten yosa hala dusunuyolar mı dersını

melek temasi ve bebek pembesi tutu oyyy prensesler cok heveslendim ancak bu organizasyon isleri pek benlik degil ancak hazir biseyler satin alirim oturupta elimde yapamam zaten elimdende gelmez. ttuce ece eylulun kacinda dogdu? d.gununuze gelicez insallah ana kiz. of donsene artik evine skintidan patliyorum evde buralar cok skici

Eylulun sekizinde dogdu.gelicem dogumgununde ordayim insallah.bir aile ici birde arkadaslarla yapicam insallah.dogumgunu temamiz degisicek gibi ecenin anlami kralice oldugu icin prenses temasi daha cok kafama yatmaya basladi.

Kişiye Özel Parti Organizasyonu
Doğum Günü - Bebek Geliyor Partisi - Diş Buğdayı Partisi - Nişan - Kına - Düğün - Bekarlığa Veda Partileri
doğum yapan arkadaşlara özel bez pastalar... grubuma beklerim arkadaşlar...
özel mesajdan sayfa linkimi verebilirim isteyenler lütfen özelden ulaşın

Son düzenleme:
Arkadaşlar öncelikle merhaba...Rabbim yavrularınızı sizlere bağışlasın...Doğum günü içerikli konunuzu görünce yazayım dedim doğum günü için değişik fikirler ve ürünlere çalışmalara sahibim isterseniz sizlere yardımcı olabilirim...Organizasyon adına akılnıza ne geliyorsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…