• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Aşkım dkh önerdi ama östrojen içerikli kullanılmadığı için bu dönemde ben istemedim progesteron içerikli mahveder insanı hem kilosal hemde bende çok yan etki yapıyor. Spiral ya da ria takabiliriz dedi ama onun düşüncesi bile tüylerimi diken diken ediyor, geriye sadece prezervatif kaldı 😂😂😂😂 süt korur ama %80 sadece %20 risk var dedi 6 aydan sonra hiçbir anlamı yok süt korumaz çünkü ilk 6 aylık besin değerini kaybeder dedi. Mevcut korunma yollarının hepsinden nefret ediyorum ben yasminciydim 😂
Ay ben progesteranlı bir şey asla kullanmam. Bana kilo yapıyor ödem yapıyor. Burnum tıkanmıştı hamilelikte.. belki deri altı implant olabilir diyorum da aman benim zaten zor oldu olmaz diyorum Ahaha olacağı tutar 😀😀

Tabi kız benim büyükbaş kolikti allahım neden bana kolikten bahsetmedi diye 8 ay ağladım gece sinirimden ıslak mendil paketlerini ısırıyodum hdjdjjdjdjdh kimse sesimi duymasın diye 😆😆 spnuç ne oldu 11 aylıktı korunmayı bıraktım 🤣🤣🤣🤣🤣

Ahhhh aslında tatlı şeyler insanın yapası geliyor da şimdi her gün ağlama krizlerinde hayır nehir iki ay sevecen diye bir ömür yakma diyorum kendime canı sağolsun 😂

Hahahahhaa ben kepenk vurdum gari yeter benim kocadan kız çocuk çıkmıyor 🤦🏻‍♀️ yani onların sülalesinden var bi sıkıntı görümcem 3 doğum yaptı 3ü de erkek. Ben eşimin ikinci evliliğiyim onun ilk evliliğinden de var bi erkek. 2de bende oldu erkek sıçanze yani Allah sağlık sıhhat versin demekle yetiniyor dükkanın kepenklerini kapatıyorum 😆😆😆😆😆
Ayyy bende birdaha doğurmaya korkuyorum kaynanamın 3 erkek…

Ay ben progesteranlı bir şey asla kullanmam. Bana kilo yapıyor ödem yapıyor. Burnum tıkanmıştı hamilelikte.. belki deri altı implant olabilir diyorum da aman benim zaten zor oldu olmaz diyorum Ahaha olacağı tutar 😀😀
Ya bende öyle diyodum 3 sene olmadı iyi geldik buralara diye 😂😂 isterken olmadı ya bebeler daha kucaktayken kaza kurşunu olmasın 😂😂😂 bidaha bu süreçlerle uğraşamam 😂😂😂

Ahhhh aslında tatlı şeyler insanın yapası geliyor da şimdi her gün ağlama krizlerinde hayır nehir iki ay sevecen diye bir ömür yakma diyorum kendime canı sağolsun 😂
Gel sarılalım 🫂🫂 ilk 15 gün dedim ki 10 tane doğururum ne kadar güzel bişimiş hamileliği de sevmiştim son haftalar hariç 😂 meğer daha maymun gözünü açmamış o 10 gün 😂😂

2 ay sevmek olur mu ahhh bi gülücükler saçmaya başlasın şöyle yürümekle yürümemek arası halleri ağzında 1 2 dişle kelimeleri tam çıkaramadıkları halleri efsane ayyyy yazarken eridim resmen

Geriye en garanti enn en sevimsizi tüp bağlatma kalıyor kilo hormon düzensiz adet derdi yok ama dünya hali geri dönüşü zor
Aşkım dükkanı tamamen kapatacağımdan emin olsam ben bağlatmam adam vazektomi yaptırsın 😂 biz taşıdık, doğurduk falan birazda onlar taşın altına elini koysun 😂😂

Aşkım dükkanı tamamen kapatacağımdan emin olsam ben bağlatmam adam vazektomi yaptırsın 😂 biz taşıdık, doğurduk falan birazda onlar taşın altına elini koysun 😂😂
Ha yani evet herkes bi Rafet el roman değil jdjdjjdjdjjdjd adam dedi ya kısırım ben kendimi bağlattom diye jjdjdjjdjdjdjjd

2 ay sevmek olur mu ahhh bi gülücükler saçmaya başlasın şöyle yürümekle yürümemek arası halleri ağzında 1 2 dişle kelimeleri tam çıkaramadıkları halleri efsane ayyyy yazarken eridim resmen
Üf o günler gelsin hemen istiyorum sonra bakıyorum Bir daha böyle minik olmayacak bu anın tadını çıkart miremsu diyorum 🥺🥺🥺

Allahım günah yazmasın da 2 oğluşumda yumurtanın çatlamasından sonra olan ilişkilerde oldu kumar oynayıp çatlamadan önce bırakcam ilişki olayı tövbeler olsun kumara bak 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤣🤣🤣🤣
Aşkım benim kız geç döllenme. Biz nasılsa yılbaşından sonra tüp bebe işine gireriz yapcak bişi yok diye ilerlemiştik. 3 gün sonra yumurta çatlamış hesaplarımıza göre bilgin olsun 😂😂😂😂😂

Üf o günler gelsin hemen istiyorum sonra bakıyorum Bir daha böyle minik olmayacak bu anın tadını çıkart miremsu diyorum 🥺🥺🥺
Gelmiyo tabi büyükbaşın o hallerine dalıp gidiyorum fotolarda. O zaman diyodum bu cocuğu yaptık da biz ne zaman büyücek falan diye🤣🤣🤣🤣 şimdi pişmanım geçen zamanın telafisi yok. Küçükbaş da kırkımız çıktığı için bile üzülüyorum yüzündeki pembelik kırmızılık gitti yenidoğan halinden çıktı bi üst levela geçti ya

Aşkım benim kız geç döllenme. Biz nasılsa yılbaşından sonra tüp bebe işine gireriz yapcak bişi yok diye ilerlemiştik. 3 gün sonra yumurta çatlamış hesaplarımıza göre bilgin olsun 😂😂😂😂😂
Hah bak gördün mü yumurta geç çatlayınca ilişki yumurtlamadan önceye kalmış oldu allahımmmmmmm bunu bana demeseydin iyiydi şuan emin oldum jdjdjjdjxjdjjc

Hah bak gördün mü yumurta geç çatlayınca ilişki yumurtlamadan önceye kalmış oldu allahımmmmmmm bunu bana demeseydin iyiydi şuan emin oldum jdjdjjdjxjdjjc
Bilimsel olarakta açıklaması var y kromozomu daha hassasmış kolay ölüyomuş ondan diyollaaaaa. He bitane inat y çıkar karışmam 😂😂😂😂

Evet bebem sağolsun şu saat kalkıp tahin helvası yedim kapanışı yapıp uyuyorum 😴💤 yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim 🥲

Siringayi deneme firsatin oldu mu?

Benimki de her yerimi yoldu hayir kendini de yolmus su pilli torpuden siparis ettim gelmesini bekliyorum

Kuzu online terapi bakabilirsin.etkisi ayni sayilir yuzyuze ile. Hatta bazi danisanlarda daha etkili oluyor. İsinde iyi olduguna inandigim bir arkadasima yonlendirebilirim istersen online terapi yapiyor.
Evet şırıngayla verince yutmuyor ağzında bekletip çıkarıyor

Ben uzun süre 2 saatte bir hatta gündüzleri saat başı sürekli emzirdim. Hatta gündüzleri ne zaman istese meme veriyorum hep. Saate takılmıyorum, ağlaması aranması gözlerinin açık olması yetiyor. Sütüm saçma şekilde azalmaya meyilli, artsın diye de yapıyorum.

Şimdi bir aylık olucaz nerdeyse artık 2,5 saat 3 saatte bire geçtik. Hatta geceleri 3 saate düşürdük. Tabii benim durumum farklıydı sarılık vardı. Sende yoksa bu kadar kasmana gerek yoktur , sadece bol bol emzir, saat de önemli değil. Emsin yeter ki.
Normali nedir bilmediğim için bana az emiyor gibi geliyor bir de 2 haftalık oldu hala doğum kilosuna ulaşmadı

Back
X