- 18 Ocak 2012
- 8.282
- 3.937
- 448
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
Kızlar sayfa acması benden paylaşım sizden

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay bende şimdiden telaşına düştümmm..ne yapsam nasıl yapsam diyeeee :44:
Hayırlı olsun tuğçecim çok iyi oldu da 2012 ekim enneleriyiz bizbak sana ne buldum http://www.............../urundetay/2894/2866/227341/ugur-bocegi-tutu-setifusya
linki tam göstermiyor site adı yazmıyor msjda.Butikbebeye tekrar gelmiş uğurböcekli takım bakarsın bir ara
saol canım actım ama yanlıs yazmıssım 2013 yazmısım geceden berı kafama takıldı nasıl cozucem bu yanlıslıgı dıyecanım benım yaa ne ıyı etmıssın bu topıgı acarakk
bende tam bu konuya gırcektım otekı yerde planlar fıkırler ne dyee
cok yerınde olmus hakıkaten yaa
kocaman tesekkurler sana tugcem
her konuda hem klavuzumuz hem moderatorumuz oldgun ıcınn
![]()
bende tutu etk alıcam eceye ust yaptırıcam aynısından kendımıede yaptırıcam.ugurbocegı olucak ustunde beyaz t-shırtkostum olarak tutu etege karar verdım beyaz yda toz pembe
ayy ne sırıne olurrr dusundukce sevesım gelıyoo
ole guzel orneklerı var kı....
saol canım actım ama yanlıs yazmıssım 2013 yazmısım geceden berı kafama takıldı nasıl cozucem bu yanlıslıgı dıye
bende tutu etk alıcam eceye ust yaptırıcam aynısından kendımıede yaptırıcam.ugurbocegı olucak ustunde beyaz t-shırt
Tuğçecimm takma kafana biz biliyoruzki bu topik bizim gerisi önemli değil.Doğumgünü malzamalarini nereden alacaksan mutlaka yaz
saol canım actım ama yanlıs yazmıssım 2013 yazmısım geceden berı kafama takıldı nasıl cozucem bu yanlıslıgı dıye
bende tutu etk alıcam eceye ust yaptırıcam aynısından kendımıede yaptırıcam.ugurbocegı olucak ustunde beyaz t-shırt
melek temasi ve bebek pembesi tutu oyyy prenseslercok heveslendim ancak bu organizasyon isleri pek benlik degil
ancak hazir biseyler satin alirim oturupta elimde yapamam zaten elimdende gelmez. ttuce ece eylulun kacinda dogdu? d.gununuze gelicez insallah ana
kiz. of donsene artik evine skintidan patliyorum evde buralar cok skici
![]()