- Konu Sahibi Sarisekerannesi
- #2.361
bir arkadaşım yoğurdu devam sütü ile mayaladığını söyledi..yapan var mı bu şekilde ?? :44: ben köyden gelen inek sütü ile mayaladım.. nasıl yapmak gerek bilemedimm..:44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Masallah Esracim cok tatli kizin. Biz cok kiskandik kizimla saclarinizi. Biz erkek gibi hala kisa sacliyiz. Yavas yavas uzamaya basladi. Bana cekmis bende kizim gibi az sacliymisim . Seni tekrar gordugume sevindim . Hosgeldin. Kizinin kilosu boyu nasil canim.
bir arkadaşım yoğurdu devam sütü ile mayaladığını söyledi..yapan var mı bu şekilde ?? :44: ben köyden gelen inek sütü ile mayaladım.. nasıl yapmak gerek bilemedimm..:44:
sagol canim bende sizlerle olmaaktan cok mutluyum...teyzesi kilomuz 7.600 boyumuz 65 15gun evvel
Masaklah kuzuna. Saclarina hayran kaldik keske benim kuzumunsa bu kadar saci olsa. Buyuk ihtimal 1 yasinda bu kadar sacimiz olur
Selam kızlar 10 gündür annemdeydim giremedim nasılsınız![]()
esracım hoşgeldin,
demir ilacı hem kaka rengini hemde kıvamını değiştirebiliyor, hemde kabızlık dahi yapabiliyor. ama mutlaka kullanmak gerekiyor, istersen bırakma, siyah kaka olması normal. hamileyken biz bile kullanırken öyleydi hatirlasana :)
canım valla ben meyvesine cicibebe koyuyorum 3 4 adet:)))10 yerine 5 yap istersen canım 2 günlük kullan. püreleri en fazla 2. gün verin daha fazla bekletmeyin diyolar ya
kayısıya bişey olcağını zannetmiyorum sonuçta kuru kayısı ama söz konusu bebekler olunca insan ister istemez tedirgin oluyor
bisküvi haftanın olayıversek mi vermesek mi kararsızız topikçe canım
![]()
saraçoğlunun ısıl işlem görmeden hazırlanmış harnup pekmezini aldım canım , diğerlerine güvenemedim , kızımın gelen hediyeleri ya küçüldü yada hala büyükbenim kızım 5 . ay kontrolünde 66 cm çıktı , sanırım akranlarından uzun , birde tam ölçemiyorlar zaten bana 68 var gibi geliyo en az , 9-12 ay giyiyoruz şu an
![]()
selam kızlar nasılsınız meyve filesi aldım kızıma akşam biz meyve yerken bakardı ona da bi dilim koydum verdim eline suyunu eme eme eritti 1dilim elmayı çok güzel bişey tavsiye ederim hem oyalanıyo hem besleniyo:)))
Kizlar kizim 4 gundur kusuyor. Emdigini kusmuyor anne sutuyle vrdigim ek gidalari kusuyor. 4 gundur mama kasigimizi degistirdik buyuttuk. Daha hizli yiyoruz acaba bu yuzden mi kuduyor sevinmistim daha hizli yediriyorim diye nedeni bu olabilir mi
günaydın hanımlar , sabah erkenden kocişle bir kahvaltı yaptık , kuzumun karnını doyurup yatırdım tekrar , çamaşırları bile yıkadımgeldim nihayet , bu ek gıda konusunda ne kadar önyargılısız yahuu ... ben 6. ayını doldurmadan bişey vermeyeceğim , özellikle ilk 6 ay sadece anne sütü diyen uzmanların bir bildiği vardır herhalde ...! 6 aydan sonrada öğün şeklinde başlamayacağım , sizler çocuğum yemek seçmesin düşüncesiyle veriyorsunuz herşeyi ama ek gıdanın amacı artık daha çok enerjiye ihtiyaçları olduğu için anne sütünün yetersiz kalması , benim hiç öyle bir endişem yok açıkçası , sevdiğini yesin sevmediğini yemesin kuzucum , sonuçta sevmediği şeylerinde illaki alternatifi var içerik olarak
kızlar yardımınıza ihtiyacım var bu haftadan sonra süt iznine 3 saate 1 çıkamıycam. sabah 8'de emzirip işe gidicem, 12'de gelicem, 1:30'da tekrar işe gidip 4'e doğru dönücem. sizce bu kadar süre bebeğim aç kalabilir mi? beslenme öğünlerini nasıl ayarlıycam düşünüp duruyorum. arada mama mı versem diyorum daha önce anne sütü dışında bişey almadı aslında. ama sütüm sağacak kadar da yok. ek besilere başlasam erken mi bilemiyorum.