• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

garmastan sa bu krem ben göğüs ucu için almıştım doğum yaptığımda , bi işe yaramadı die atmışım gitmiş :37: sakla samanı gelir zamanı die boşa söylememişler demekki :31: hametan işe yaricak inşallah umutluyum , gerçi her bebek farklı oluyor , inşallah gerek kalmaz başka kremlere

canım onun göğüs için olanı faklı, bebek için olanı farklı. bebek pişiği için diye özellikle belirtin eczaneye, çünkü eczacılar bile sadece göğüs kremi var sanıyolar, depodan sordurup getirttim 24,5 tl (ssk karşılamıyo) ama hametan işe yararsa o daha ucuz 5 tl

kizlar ve kuzular..bir merhaba deyip cikayim dedim, hala annemlerdeyim, giremiyorum pek. 2 disi cikti kizimin, bizde son gelismeler boyle. gorusuruz kizlar.
maşallah dişleriniz pek çabu çıkmış, hayırlı olsun annesi. çıkmadan önce yeri belli oluyomu? böyle pütürlü filan oluyomu?

kız poposu çatlak olmasa dert etmiycemde işte durumlar malum:ssz: bende özledim valla zar zor giriyorum gelen giden eksik olmuyor burda :52: küçükçekmecedeyiz... sen naaptın hastane işini sabah okudumda yazamadım sıkıntı neymiş? ciddi bişey yoktur umarım...

esracım zaten çatlaktan dolayı yapmıyo ıkındıkça acıyo ya, sen o popo kremini hiç ihmal etme, ben hala arada sırada sürüyorum, sanki kakasını daha rahat yapıyo gibi geliyo.

KÜbracım, çok çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.

kizlar ve kuzular..bir merhaba deyip cikayim dedim, hala annemlerdeyim, giremiyorum pek. 2 disi cikti kizimin, bizde son gelismeler boyle. gorusuruz kizlar.
masallah canımm ya

kız poposu çatlak olmasa dert etmiycemde işte durumlar malum:ssz: bende özledim valla zar zor giriyorum gelen giden eksik olmuyor burda :52: küçükçekmecedeyiz... sen naaptın hastane işini sabah okudumda yazamadım sıkıntı neymiş? ciddi bişey yoktur umarım...

ooo yakınmmısız.polıkıstık over var bende adet olamıyorum rahım duvarım kalınlasmıs

selam kızlar , dün anneme gittik , şehirdışından teyzemler gelmişti , kızımı yediler resmen , öpülmedik yeri kalmadı :37: bişeyde diyemedim , oda herkese gitti , içimden dua ettim bi ağlasada alsam kurtarsam die ama yok :50: çok sevdi kalabalığı cimcimem , bu arada hametanı 2 gündür kullandım ve bu sabah hiçbirşey kalmamıştı , gene tekrarlarmı die korkuyorum ama geceleri sürmeye devam edicem bi müddet daha

kızlar bebişlere gündüz ve gece ne giydiriyosunuz artık?

ben çocuğu çok kollamıcam rahat bırakçam dememe rağmen içim rahat etmiyor hala evde bile içine külotlu çorap yada ayaklı pijama giydirmeye devam ediyorum

gece polar uyku tulumu giydiriyorum dün akşam ilk defa uzun kollu çıtçıtlının üzerine giydirdim ,ayağında da çorap vardı

penye battaniyeye sarıp peluş battaniyeyi hem altına hep üstüne gelcek şekilde yatırıyorum

gece 3de kalkınca altını değiştirdim içim rahat etmedi badinin üzerine uzun kollu badi, altına da ayaklı pijama giydirdim, tulumun öyle giydirdim

ne güzel relax bir anneydim ben annem ve bakıcımız beni pimpirikli yaptı :ssz:

evde tek kat giydireyim bari diyorum sanki eşofmanla çorabın arasından soğuk gircek gibi geliyor :27:

burada havalar baya ısındı , ben 2 kat giydiriyordum altınıda üstünüde ama artık tek kata düşürdüm dün itibariyle , üzerine ince bişey örtüyorum , uyku tulumu ben kolsuzlardan almıştım , 1 kez bile kullanamadım kolları üşücek die , ne akla hizmet aldıysam :37:

Canim cok geçmiş olsun tez zamanda ayakkabıda eskisinden iyi olursun insallah...bakın bana kimse çoklu alıntı yaparak Cvp yazmayı öğretmesi o kadar yazdim...o yüzden ikinciye yazdım unutupta...:)

senide allah kurtarsın tez zamanda o zaman :)) o çoklu alıntı yapmayı bende bilmiyorum yaa , biri anlatsa güzel olur

çok teşekkür ederim..Kızım sağıp bıraktığım sütleri almamış biberonla :( garanti olsun diye aptamil devam sütü almıştım..en son çare onu denemişler onu içmiş..tadı hoşuna gitti heralde..çok canım sıkıldı ben işe gittiğimde ne yapcak diye..:44:

çok geçmiş olsun , sen işe başlamadan kendin alıştırmaya çalış bakalım

canım gecmiş olsun kuzucuguna, tam inceleyemedim gecmişi gönderini okuyamadım acıkcası anladığım kadarıyla pişik sorununuz var bizde cok sükür olmadı pişik ama hafif gazdan kızarıklıklar olmuştu kızımın makatında sudo krem kullandım 1 günde cözdü. mothercare den almıştık...

evet canım idrar yolu enfeksiyonu için antiibiyotik kullandık oda mantar yaptı , geçiyo tekrarlıyo filan , hametan kullandım en son burda elifin tavsiyesiyle , iyi geldi 2 günde geçirdi ama tekrarlarmı gene bilmiyorum , dün annemin komşusu söyledi , has zeytinyağını tavada pişir şişeye koy ve her alt değişiminden sonra sür dedi , tamamen geçsin öyle yapıcam artık

canım onun göğüs için olanı faklı, bebek için olanı farklı. bebek pişiği için diye özellikle belirtin eczaneye, çünkü eczacılar bile sadece göğüs kremi var sanıyolar, depodan sordurup getirttim 24,5 tl (ssk karşılamıyo) ama hametan işe yararsa o daha ucuz 5 tl

evet hametan 6 küsür , 2 günde geçirdi ama tekrarlarmı yine bilmiyorum işte , geceleri sürücem bi müddet daha

MErhabalar, yenı kesfettım burayı da.. 20 ekımde dogdu benım oğluşum da.. şimdi 5. bucuk aylık.. aşırı salya akıtıyor ama hala dişimiz yokk.. ck canı yanıyor yazık yavrumun.. bır de gecelerı cok sık uyanır oldu.. ben de yanıma alıp mememı verıyorum memeyle uyuyor sabaha kadar; ama benım her yerm tutulmuş oluyor :(:( dun pırınc unlu mama vereyım dedım belkı tok tutar, ama daha cok uyandı :(

rahim duvarı nie kalınlaşırmış ? regl olamamaktanmı ? sen polikistik over için ilaç kullanmıyormusun ? doktor ne dedi peki ? geçici bişeydir inşallah
yok ben bır ılac felan kullanmıyorum.evet regl olmamaktan,ılac verdı sokturucu olduktan sonra dogum kontrol hapı kullanmaya baslıycam..korkuyorum cunku ecenın dogumgununden sonra ben tedavıye baslıycam...

MErhabalar, yenı kesfettım burayı da.. 20 ekımde dogdu benım oğluşum da.. şimdi 5. bucuk aylık.. aşırı salya akıtıyor ama hala dişimiz yokk.. ck canı yanıyor yazık yavrumun.. bır de gecelerı cok sık uyanır oldu.. ben de yanıma alıp mememı verıyorum memeyle uyuyor sabaha kadar; ama benım her yerm tutulmuş oluyor :(:( dun pırınc unlu mama vereyım dedım belkı tok tutar, ama daha cok uyandı :(

hosgeldın canımm.dıs cıkarıcaktır ama o salya olayı surer epeyce hemen cıkmıyor 1-2 ayı buluyor...ben senı baska topıkte gormustum sankı

yok ben bır ılac felan kullanmıyorum.evet regl olmamaktan,ılac verdı sokturucu olduktan sonra dogum kontrol hapı kullanmaya baslıycam..korkuyorum cunku ecenın dogumgununden sonra ben tedavıye baslıycam...

hosgeldın canımm.dıs cıkarıcaktır ama o salya olayı surer epeyce hemen cıkmıyor 1-2 ayı buluyor...ben senı baska topıkte gormustum sankı

olabılır..70-79 kılo arasında kılo vrenlerdenım cunku.. dogum sonrası ızın kullanımında falan da yzmıstım.. oglum 3. aydan berı salya akıtıyor.. önlük fabrıkası actık artık.. bır de sızın ek gıdaya geçiş topiği vardı bulamadım :( ben aklıma estıkce verıyorum yemek cunku, tembelım sanırım.. memeyle rahattık bız..

olabılır..70-79 kılo arasında kılo vrenlerdenım cunku.. dogum sonrası ızın kullanımında falan da yzmıstım.. oglum 3. aydan berı salya akıtıyor.. önlük fabrıkası actık artık.. bır de sızın ek gıdaya geçiş topiği vardı bulamadım :( ben aklıma estıkce verıyorum yemek cunku, tembelım sanırım.. memeyle rahattık bız..

bılmem hatırlayamadım nerde ama fotografınız dıkkatımı cekmıstı ordan hatırladımm

selam kızlarr
nasılsınız neler yapıosunuzz....kızımla evde vakıt gecryoruz bız bgun yagmur nedenıyle ara verdık gezme tozmalarımzaa
bnde bı sıze bakayım dedımm daha sık gırcem de baglantım kopup duruyo cok saglıklı cekmıyo burda 3g modem..
bakamadım gecmıse ama bı pişik muhabbetı yakalıyorum her seferınde gırmısken solım canlarım benım kızım bezden dolayı olmustu mantar ben trosyd
dye bı krem kullandım 2 gune kalmadı gectı gıttı baya da arastrmstm kortızon ıcermıyo kendı doktorumda bu konuda tıtız benım o da onayladı kortızon yok
sonu cord la bıten kremlerde var genelde kortızon demıstı...
bılgınız olsun annecıklerrr derdınıze derman olur belkı bı de bunu deneyınn
opuyorum misss kuzularınızııı da sızı deee

selam kızlarr
nasılsınız neler yapıosunuzz....kızımla evde vakıt gecryoruz bız bgun yagmur nedenıyle ara verdık gezme tozmalarımzaa
bnde bı sıze bakayım dedımm daha sık gırcem de baglantım kopup duruyo cok saglıklı cekmıyo burda 3g modem..
bakamadım gecmıse ama bı pişik muhabbetı yakalıyorum her seferınde gırmısken solım canlarım benım kızım bezden dolayı olmustu mantar ben trosyd
dye bı krem kullandım 2 gune kalmadı gectı gıttı baya da arastrmstm kortızon ıcermıyo kendı doktorumda bu konuda tıtız benım o da onayladı kortızon yok
sonu cord la bıten kremlerde var genelde kortızon demıstı...
bılgınız olsun annecıklerrr derdınıze derman olur belkı bı de bunu deneyınn
opuyorum misss kuzularınızııı da sızı deee

hosgeldın canım aman ıyı olunda arada gırıp haberlerınızı verın yeter..

[h=2]
heart.gif
meraba güzel anneler[/h]
öncelikle allah bebeklerinizi sizlere bağışlasın kızlar sizden bişi
rica etsem ama sakın beni yanlış anlamayın arkadaşlar
benim bi ablam var durumları
çok düşük 1yaşında oğlan ve 2 yaşa göre kız
kıyafet arıyorum siizn kullanmadığınız çoçuklarınıza gelmiyen
kıyafet varsa etrafınzda durumu düşük kimsecikler yoksa
ben onlara talibim :26:
size çok duacı oluruz marka falan kesinlikle
önemsemeyen giysi oyuncak vs vs kullanmadığınız işinize yaramayan
ne varsa hayrınıza yollayın sizin işinize yaramayan bizim işimize çok yarayacaktır
çok özür dilerim çekinerek yazıyorum şimdiden herşey için tşk ederim kızlar :16::16::16:

bır de bu ek gıda topıgı cok ıyı olmus yaaa akıl edenınzden Allah razı olsunn
bnde bu ek gıda muhabbetlerını kacırıyorum dye cok uzuluyodumm sımdı ordan bakarım kacırmedımams olurumm
eylül e ben nohut buyuklugunde acı eksı ayına uygun olmayan yda dogal olmayan besınler harıc her seyı tatttırmaya basladımm
sımdıye kdar ne verdysem yedı hıc kafasını cevırmedı masaallah kuzumm
benı pek zorlamıcak gbı gorunuyo bu ek gıda gecısınde ama ıste yınede bellı olmaz cımcıme bunlar nede olsaaa

kımseler yok ya bırınız gelsede bana bı ozet gecse kım nerde nptı ben yokken ne oldu bıttıı

Back
X