- Konu Sahibi Sarisekerannesi
- #3.741
Süper maşallah :)bı resım de bızden olsun bakın bakalım buyumus muyuz
evde eksık bsı varsa soleyın de alalım annısımle alısversdeyız de bız
Eki Görüntüle 706129
Walla iyi ki yapmışız hatta daha once yapsaymısım keskezaman çok cabuk aktı gitti dah agecen sene hamilelik dogum hazırlıkları konusrken şimdi ayakkabılarını konusuoz kuzucukların.dün dogdugu anın videolarını faln izledı idilin neler yasamısız ne cabuk gecti şimdi hayal gibi sezeryandan sonra daha hala hatrlamadgım idili kucagıma wermişler benım hafızada yok orası narkoz carpmış beniiiki videolatım war dün hem hüzünlü hem mutlu bi aksam oldu bana kızıma sarıldım sonra iiki yapmışım seni die :119:
:) banada oyle dedilerece babaannesıyle evdeydı begendım ayakabının numarası yoktu sonra esımle bakıcam baska yerde
yaaa bende dun ızledım kayınvalıdem ve kardesımlede nostaljı yaptım kız kardesım bana abla sen hamıle ol daha zayıfsın o halınle dedı depresyona gırdım resmenn yaa![]()
Biz ilaç kullanıyoruz ama çokta farketmiyor yine dördüncü gun yaptı. Şimdi erik denicemsagol canim denedim bugun marmelat yaptim verdim sonuc yapmaya yapti ama 4gunun kakasi degildiins.yarina devami gelir... hergun yedircem yumusar insallah of ne buyuk skinti...
Çook tatlı...kaynimin nikahi icin ogluma yaptigim kombin. belki pantolon askisi alirim kararsizim suan. gomlegin uzun yada kisa kollu olmasi havaya gore degisicek. insallah nikahta cekilir o fotografida koyariz canim.Eki Görüntüle 707794 Eki Görüntüle 707797
ben veriyorum tahilli kasik mamasi ama icinde kac tahil var bilmiyorum, muzlu tahilli diyor :) 2 yemek kasigi ve 60 ml su ile yapiyorum, kucuk kasenin yarisi kadar oluyor. bazen bitiriyor havasinda olursa, cogu zaman yarisini yiyor.
tesekkürler bilgi için.kakası düzenli değil, düzene girsin diye bide bunu mu denesem diyorum, ama içinde bi sürü şey var, bilemedim, hero babynin 8 tahıllısını aldım özellikle lifli tahıllar açısından zengin diye.
gün kurusu kayısı aldım bim den yeni hasat sanırım çok yumusak ve lezzetliler, kendim 3tane yediğimde bile acayip etki ediyo, kızıma yedirdiğim günün ertesi günü kakasını çok rahat ve bol yapıyo. 1 kuru kayısıyı biraz suda bekletip yumusayınca çay kaşığıyla kabugundan kazıyıp veriyorum, üzerinede bolca su içiriyorum, htta kayısıyı beklettiğim suyu içiriyorum. bu arada su meselesine gelince, benim kızım hiç su içmiyordu geçen hafta 2 dişi birden çıkıverdi, suluktan istemiyor ama kalın kenarlı cam bardakla veriyoruz, dişlerine çarpınca cıt cıt sesi hoşuna gittiği için rahatça oynaya oynaya içiyo, yani su veremeyenlere duyurulur dişler çıkınca bardakla çok rahat içiyo.
Bu bardak olayi nı bende deneyim yoksa içmiyor
et ben vermeye başladım, çünkü demir ilacını kullanmıyoruz, kabız olmasın diye, doktorumuz erteletmişti onu. besinlerle takviye et dedi. bugun 6.ay aşımızı da olduk. süt ürünlerini veremiyoduk, yavaş yavaş denemeye başladık, dün ayran içti, bugünde peynir verdik bakalım. dün gece her zamankinden çok farklı değildi o yüzden süt ürünlerine sanırım başlıyoruz biz. haftaya antalyaya gidicez nasibse, napıcaz sıcakta neler olcak bilmiyorum, annemleri ziyarete gidiyoruz, inş uykumuz iyice düzene girip döneriz. dün gce 3te uyudu kızım.[/QUOTE]
İnşallah düzelir canım ya bizimki de duzelmwdi bi gun düzelir dıe beklıyorum şu sıralar uykuya geçme sorunumuz var dalamıyor bi turlu
bikaç gün önce kızımın boynundan omuzlarına doğru kızarlıklar oldu isiliğe benzer..doktora götürdük sıcaklardan olduğunu söyledi bitane krem verdi..mümkün olduğunca hergün şampuanlamasanız bile bi su döküp yıkayın dedi.ben zaten 2-3 günde bir yıkıyordum..İşe başladığımdan beri akşamları kızım daha erken uyumaya başladı..gece 12 de uykuya geçiyordu şimdi en fazla 10na kadar dayanabiliyor.tabii sürekli emmek istiyor.çok özlüyorum kızımıı gün içerisinde nasıl akşamı ediyorum tahmin edemezsiniz.![]()
Resmini çekip koysana bi aylıkken mervenin olmustu onunki gibiyse ilaç oneririm bizimki ni çabuk geçirmişti