• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

bı resım de bızden olsun bakın bakalım buyumus muyuz
evde eksık bsı varsa soleyın de alalım annısımle alısversdeyız de bız:9::9:
Eki Görüntüle 706129
Süper maşallah :)
zaman çok cabuk aktı gitti dah agecen sene hamilelik dogum hazırlıkları konusrken şimdi ayakkabılarını konusuoz kuzucukların.dün dogdugu anın videolarını faln izledı idilin neler yasamısız ne cabuk gecti şimdi hayal gibi sezeryandan sonra daha hala hatrlamadgım idili kucagıma wermişler benım hafızada yok orası narkoz carpmış beni :1: iiki videolatım war dün hem hüzünlü hem mutlu bi aksam oldu bana kızıma sarıldım sonra iiki yapmışım seni die :119:
Walla iyi ki yapmışız hatta daha once yapsaymısım keske
ece babaannesıyle evdeydı begendım ayakabının numarası yoktu sonra esımle bakıcam baska yerde

yaaa bende dun ızledım kayınvalıdem ve kardesımlede nostaljı yaptım kız kardesım bana abla sen hamıle ol daha zayıfsın o halınle dedı depresyona gırdım resmenn yaa:1:
:) banada oyle dediler

sagol canim denedim bugun marmelat yaptim verdim sonuc yapmaya yapti ama 4gunun kakasi degildi :ssz: ins.yarina devami gelir... hergun yedircem yumusar insallah of ne buyuk skinti...
Biz ilaç kullanıyoruz ama çokta farketmiyor yine dördüncü gun yaptı. Şimdi erik denicem
kaynimin nikahi icin ogluma yaptigim kombin. belki pantolon askisi alirim kararsizim suan. gomlegin uzun yada kisa kollu olmasi havaya gore degisicek. insallah nikahta cekilir o fotografida koyariz canim.Eki Görüntüle 707794 Eki Görüntüle 707797
Çook tatlı...
ben veriyorum tahilli kasik mamasi ama icinde kac tahil var bilmiyorum, muzlu tahilli diyor :) 2 yemek kasigi ve 60 ml su ile yapiyorum, kucuk kasenin yarisi kadar oluyor. bazen bitiriyor havasinda olursa, cogu zaman yarisini yiyor.

tesekkürler bilgi için.kakası düzenli değil, düzene girsin diye bide bunu mu denesem diyorum, ama içinde bi sürü şey var, bilemedim, hero babynin 8 tahıllısını aldım özellikle lifli tahıllar açısından zengin diye.
gün kurusu kayısı aldım bim den yeni hasat sanırım çok yumusak ve lezzetliler, kendim 3tane yediğimde bile acayip etki ediyo, kızıma yedirdiğim günün ertesi günü kakasını çok rahat ve bol yapıyo. 1 kuru kayısıyı biraz suda bekletip yumusayınca çay kaşığıyla kabugundan kazıyıp veriyorum, üzerinede bolca su içiriyorum, htta kayısıyı beklettiğim suyu içiriyorum. bu arada su meselesine gelince, benim kızım hiç su içmiyordu geçen hafta 2 dişi birden çıkıverdi, suluktan istemiyor ama kalın kenarlı cam bardakla veriyoruz, dişlerine çarpınca cıt cıt sesi hoşuna gittiği için rahatça oynaya oynaya içiyo, yani su veremeyenlere duyurulur dişler çıkınca bardakla çok rahat içiyo.
Bu bardak olayi nı bende deneyim yoksa içmiyor
et ben vermeye başladım, çünkü demir ilacını kullanmıyoruz, kabız olmasın diye, doktorumuz erteletmişti onu. besinlerle takviye et dedi. bugun 6.ay aşımızı da olduk. süt ürünlerini veremiyoduk, yavaş yavaş denemeye başladık, dün ayran içti, bugünde peynir verdik bakalım. dün gece her zamankinden çok farklı değildi o yüzden süt ürünlerine sanırım başlıyoruz biz. haftaya antalyaya gidicez nasibse, napıcaz sıcakta neler olcak bilmiyorum, annemleri ziyarete gidiyoruz, inş uykumuz iyice düzene girip döneriz. dün gce 3te uyudu kızım.[/QUOTE]
İnşallah düzelir canım ya bizimki de duzelmwdi bi gun düzelir dıe beklıyorum şu sıralar uykuya geçme sorunumuz var dalamıyor bi turlu
bikaç gün önce kızımın boynundan omuzlarına doğru kızarlıklar oldu isiliğe benzer..doktora götürdük sıcaklardan olduğunu söyledi bitane krem verdi..mümkün olduğunca hergün şampuanlamasanız bile bi su döküp yıkayın dedi.ben zaten 2-3 günde bir yıkıyordum..İşe başladığımdan beri akşamları kızım daha erken uyumaya başladı..gece 12 de uykuya geçiyordu şimdi en fazla 10na kadar dayanabiliyor.tabii sürekli emmek istiyor.çok özlüyorum kızımıı gün içerisinde nasıl akşamı ediyorum tahmin edemezsiniz.:ssz::ssz:

Resmini çekip koysana bi aylıkken mervenin olmustu onunki gibiyse ilaç oneririm bizimki ni çabuk geçirmişti

Sağol canım seninde

maşallah :nazar::nazar::nazar::16:

sağol canım cadı oldu cadı:1::1:
Kızlar ben Bursada oturuyorum eşimin İstanbulda işe başlama durumu var bağcılar biz beylikdüzünde oturmayı düşünüyoruz eşyalı bir artı bir daireler var bağcılar pahalı ve şu an Bursadan eşyalarımızı taşımak sıkıntı İstanbulda oturanlardan fikir bekliyorum

canim bagcilarda babam oturuyo beylikduzundede biz :1: arasi arabaniz varsa 45dk1saat arasi suruyo beylikduzu cok guzel bi semt yemyesil sokaklar tertemiz evler site icersinde kiralar 600den baslio bagcilari sevmiorum acikcasi daha kirsal orlar. sahibinden.com dan arastirabilirsiniz..

yaa kizlar kuzumun kabizi niye duzelmiyor :ssz: ek gidaya basladigim gun itibariyle kabiz :ssz: nasil ikiniyor allahim surati kizariyor gozleri suzuluyor ikinirken barsak duzenleyici kullaniyoruz halada nereye kadar napcam ben ya :ssz: yine fissur olcak ikinmaktan kabizliktan.

yaa kizlar kuzumun kabizi niye duzelmiyor :ssz: ek gidaya basladigim gun itibariyle kabiz :ssz: nasil ikiniyor allahim surati kizariyor gozleri suzuluyor ikinirken barsak duzenleyici kullaniyoruz halada nereye kadar napcam ben ya :ssz: yine fissur olcak ikinmaktan kabizliktan.

canım armut çok işe yarıyo bide kahvaltısına zeytinyağı koy benimki ilk doğduğunda hep kabızdı lielax diye bi lavman kullanıyodum şşimdide ek gıdadan sonra ve ferrum kullandığımdan beri günde 5kez kaka yapıyo...

canim 3-4gunde yapioz bizde onceleri gunde yapardi 3-5kere. bizim barsak floramiz bozuldu galiba antibyotik kullanmak zorunda kaldik bi ara duzelemiyoruz bi turlu aslinda ek gidaylada alakali olabilir cunku ek g.oncesi bole bi skintimiz yoktu duphalac kullanioruz sizde kullaniordunuz degilmi aynindan valla cozum degil ya.. demir ilaci bizde kullanmadik ferrum kabiziz diye ama kansayimi yapildi hafif bi kansizlik cikinca ferromixin kullanmaya basladik kabiz yapmiyor toz formunda yemeklere serpistiriorum... et yumurta onlarida eksik etmiorum.. kuzun dogdugundan beri mi kabiz ek gidadan mi? cok skintili bi durum. erik kayisi hak getire yok kabiz. acaba gastroentrolojiyemi gotursem bilemiyorum...

canım armut çok işe yarıyo bide kahvaltısına zeytinyağı koy benimki ilk doğduğunda hep kabızdı lielax diye bi lavman kullanıyodum şşimdide ek gıdadan sonra ve ferrum kullandığımdan beri günde 5kez kaka yapıyo...

yok be canim armutta yaramiyor ise z.yagida :ssz: cam rendede rendeleyim ogg yapana kadar yedirdim gunlerce yok tik yok cildircam bugun bi yapti ki kakasini oy icim parcalandi gozleri cikcak sandim yuvasindan cok uzgunum :ssz:

slm kızlar öncelikle cevaplarınız ve iyi dilekleriniz için tşk ederim. böbreklerimizin sonuçları çıktı ama benim misafir yoguluğum vardı gelemedim şükür bugün dinlendik.idrar sonuçlarımızda büyük bir sorun çıkmadı şükürler olsun taş oynama yaparsa ağrı olurmuş şuan ilaç kullanmaya gerek yok dedi d3 üı kesinlikle kullanmamamı söyledi büyük ihtimalle kendi düşecektir dedi tabi sürekli kontrol altında olacak bunun dışında gazımızda devam ediyor 3-4 günde kaka yaptımz için sindirim düzenleyici verdi ayrıca çatlamız varmış ve üst dişlerimiz geliyomuş bunların hepside rahatsız ettiği için huysuzlandığı söyledi şüküürler olsun ciddi bişey çıkmadı şuanlık inş taşımızda büyümez düşer huysuz olmadığı zamanlarda da başaçıkamıyorum oğlumla benim için fazla hareketli :( emekliyor artık yerde bişey bırakmaya gelmiyor yatanda dikelmeye çalışıyor koydum gibi bulamıyorum üstünü 10 kere örtüyorum ama açıyor napıcam bilmiyorum allahtan beceremiyor daha kalkmayı gündüz yere yatak yapıyorum ama koydum yerde bulamıyorum örümcekte koşuyor nerdeyse ama sinir oluyor ona hobbala aldık onda 5 dk duruyor oyuncak sevmiyor tek sevdiği sokak pencere önü balkon sürekli kucamda olmak istiyor gece benle uyumak istiyor pc yi teli elime aldırmıyor gazı ağrısı derdide bitmiyor tabi bide bu halde misafirler beni mahvetti artık ara ara ugrarım inş sizde herşey yolundadır Allah a emanet olun

sukur canim ilacsiz atlatacak olmaniz cok iyi insallah agrisiz sizisiz gecer gider de hepsi ust uste gelmis gercekten,ama kuzular cok gucluler masallah onlara :nazar: gecmis olsun..

Süper maşallah :)

Walla iyi ki yapmışız hatta daha once yapsaymısım keske

:) banada oyle dediler

Biz ilaç kullanıyoruz ama çokta farketmiyor yine dördüncü gun yaptı. Şimdi erik denicem

Çook tatlı...

tesekkürler bilgi için.kakası düzenli değil, düzene girsin diye bide bunu mu denesem diyorum, ama içinde bi sürü şey var, bilemedim, hero babynin 8 tahıllısını aldım özellikle lifli tahıllar açısından zengin diye.
gün kurusu kayısı aldım bim den yeni hasat sanırım çok yumusak ve lezzetliler, kendim 3tane yediğimde bile acayip etki ediyo, kızıma yedirdiğim günün ertesi günü kakasını çok rahat ve bol yapıyo. 1 kuru kayısıyı biraz suda bekletip yumusayınca çay kaşığıyla kabugundan kazıyıp veriyorum, üzerinede bolca su içiriyorum, htta kayısıyı beklettiğim suyu içiriyorum. bu arada su meselesine gelince, benim kızım hiç su içmiyordu geçen hafta 2 dişi birden çıkıverdi, suluktan istemiyor ama kalın kenarlı cam bardakla veriyoruz, dişlerine çarpınca cıt cıt sesi hoşuna gittiği için rahatça oynaya oynaya içiyo, yani su veremeyenlere duyurulur dişler çıkınca bardakla çok rahat içiyo.
Bu bardak olayi nı bende deneyim yoksa içmiyor
et ben vermeye başladım, çünkü demir ilacını kullanmıyoruz, kabız olmasın diye, doktorumuz erteletmişti onu. besinlerle takviye et dedi. bugun 6.ay aşımızı da olduk. süt ürünlerini veremiyoduk, yavaş yavaş denemeye başladık, dün ayran içti, bugünde peynir verdik bakalım. dün gece her zamankinden çok farklı değildi o yüzden süt ürünlerine sanırım başlıyoruz biz. haftaya antalyaya gidicez nasibse, napıcaz sıcakta neler olcak bilmiyorum, annemleri ziyarete gidiyoruz, inş uykumuz iyice düzene girip döneriz. dün gce 3te uyudu kızım.
İnşallah düzelir canım ya bizimki de duzelmwdi bi gun düzelir dıe beklıyorum şu sıralar uykuya geçme sorunumuz var dalamıyor bi turlu
Resmini çekip koysana bi aylıkken mervenin olmustu onunki gibiyse ilaç oneririm bizimki ni çabuk geçirmişti[/QUOTE]

teşekkür ederim canım ,doktorumuzun verdii krem 2 günde tamamen geçirdi,şuan kremin adını hatırlamıyorum ama çok şükür geçirdik saol.. :3:

Son düzenleme:
sukur canim ilacsiz atlatacak olmaniz cok iyi insallah agrisiz sizisiz gecer gider de hepsi ust uste gelmis gercekten,ama kuzular cok gucluler masallah onlara :nazar: gecmis olsun..

Gunaydin esracim tsk ederiz canim ins atlatiriz cabucak kabizlik bizde de var bnde herseyi yaptim pek ise yaramiyo yaptigi gunlerde de sabah ikina ikina bi yapiyor bir kac saat sonra tekrar ikina ikina gun icinde surekli ikiniyor devamini yapabilirse rahatliyo yavrum bu yuzden catlamizda olmus bizimde ek gida ile oldu gaz sorunuda olunca saatlerce ikinip aci cekiyo agliyo insan dayanamiyor birde kndimi sucluyorum yanlismi besliyorum hatami ediyorum diye rabbim sifa versin ins tez zamnda

gunaydin kizlar..

sanada günaydın canım , fıstıkına çok üzüldüm , birçok şey denemişsin gerçi ama bende hipp in organik kavanoz mamalarından kayısıyı önericem , ben veremiyorum çünkü kızıma , normal kaka yapan kızıma onu verince 6 ya çıktı kaka sayısı , kesinlikle dene derim , başka markaları bilmem ama hipp in kayısılı kavanoz maması 2-3 gün ver dene bi bakalım , 2-3 gün sonunda düzeleceğini düşünüyorum

merhaba kızlar , nasılsınız ? kuuzucuklarla annişleri iyidir inşallah , biz iyiyiz fıstıkımla , hergün daha bi tatlanıyo sanki :nazar::emir_bebek::nazar: ama 6. ay aşılarımızdan çocuk felci yoktu yaptıramadık , hala bekliyoruz ellerinde yokmuş :37: birde bu kızamık aşısını ne yaptınız ? bizim sağlık ocağındaki hemşireye sordum , haberi bile yok daha , 9. ayda diyor bana , sizin bilginiz varmı bu konuda acaba ?

sanada günaydın canım , fıstıkına çok üzüldüm , birçok şey denemişsin gerçi ama bende hipp in organik kavanoz mamalarından kayısıyı önericem , ben veremiyorum çünkü kızıma , normal kaka yapan kızıma onu verince 6 ya çıktı kaka sayısı , kesinlikle dene derim , başka markaları bilmem ama hipp in kayısılı kavanoz maması 2-3 gün ver dene bi bakalım , 2-3 gün sonunda düzeleceğini düşünüyorum

hemen markete gidip aliyorum cok umutlandim ya insallahh bizdede ise yarar...

merhaba kızlar , nasılsınız ? kuuzucuklarla annişleri iyidir inşallah , biz iyiyiz fıstıkımla , hergün daha bi tatlanıyo sanki :nazar::emir_bebek::nazar: ama 6. ay aşılarımızdan çocuk felci yoktu yaptıramadık , hala bekliyoruz ellerinde yokmuş :37: birde bu kızamık aşısını ne yaptınız ? bizim sağlık ocağındaki hemşireye sordum , haberi bile yok daha , 9. ayda diyor bana , sizin bilginiz varmı bu konuda acaba ?

7-11ay arasi bebeklere saglik bakanligi asi uygulamasi baslatmis evet, ancakellerinde hic asi yok ee benim kizim oldu 7,5aylik 15gundur beklioz ebe aricakta asiya gitcez diye ne ariyan var ne soran. bilgiyi verende kendisiydi arasada gitmem artik huylandim iyce bu ne sacma istir salgin var madem yeterli asi neden yok. su ellerinde olmama durumu cok can skici gercekten.

Back
X