• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

hemen markete gidip aliyorum cok umutlandim ya insallahh bizdede ise yarar...

7-11ay arasi bebeklere saglik bakanligi asi uygulamasi baslatmis evet, ancakellerinde hic asi yok ee benim kizim oldu 7,5aylik 15gundur beklioz ebe aricakta asiya gitcez diye ne ariyan var ne soran. bilgiyi verende kendisiydi arasada gitmem artik huylandim iyce bu ne sacma istir salgin var madem yeterli asi neden yok. su ellerinde olmama durumu cok can skici gercekten.

ben kesinlikle işe yarayacağını düşünüyorum şahsen ama açken ver ve üzerinede oda ısısında su içir canım , şifa olsun tatlı kısçene inşallah , ayrıca bu aşı işine bende iyice kızmaya başladım , madem bakanlık başlattı nie bizim hemşirenin haberi yokki ? :47:

hemen markete gidip aliyorum cok umutlandim ya insallahh bizdede ise yarar...

Bizde ilk zaman yaradi ama sonra alistimi noldu yaramadi hatta herzaman yerdi dun yemek bile istemedi kayisiyi birde bizde balkabagi ise yaramisti hatta kayisi balkabagi ayni gun veriyodum bi sure ise yaradi simdi hic etki etmiyo zaten yemekte istemiyo ins sizde yarar

biraz geç oldu ama hepimizin ilk anneler günü kutlu olsun kızlar , eşim kızım adına bana çok güzel bir telefon almış :16: kendi adınada alıcağı hediyeyi benim beğenmemi istedi , bende ovmalı masaj şiltesi istedim , kısçeyi yatırıp şöyle bir 15 dk. masaj keyfi yapmak hakkım artık , ama gidemedik daha almaya , mediamarktta çok fazla çeşit var bi ara görmüştüm , deneyerek almak istiyorum çünkü kimileri çok sert masaj yapıyo kimiside gıdıklıyo gibi :1: hala hediyesini almayan varsa fikir olsun eniştelere de :1:

ece nasıl canım zaten maşallah usluydu şimdide aynı mı? yavaş yavaş birşeyler söylüyormu çok tatlı oluyorlar bizimki 2 gündür ba baa diyor:) doğumgünü hazırlıkları nasıl gidiyor alışveriş yaparsan paylaş mutlaka.Geçen gün butikbebeye uğurböcekli kıyafet gelmişti özel gün için.Orada gerçekten çok güzel şeyler oluyor geçen gün kereme 2 tane şort tulum aldım çok rahat olur yazın,geldi ve çok beğendim.
ahhh ahh genel olarak uslu ama butun gun oyun oynuyoruz yurutecte mama sandalyesınde.salıncakta yerde mınderımız var onda.kucakta.gezıyoru yannıı.
bende duzensz aralıklarla gun ıcınde bakıyorum ama onlıne bulamıyorum kımseyıı:50:

hosgeldın hılal:3::3:
walla bende senınle aynı tempodayım gunduz sırf mınnosumun gonlunu yapıyorum ne zaman ne yapmak ısterse
o bana uymayınca ben ona uyma yolunu sectımm:1:hava guzel olursa gezmeye cıkarıyorum ben
cok sevıyo dısaryı farklı ınsanlar gormeyı donuncede de daha bı mıs uyuyo temz hava ıyı gelıyoo
oturmayı sevıyo benm kızım oyuncaklarını dokuyorum onune braz onlarla oyalanıyo
yurutec almadım ben salıncak var bıtane arada onda takılıyo bazen oto koltugunda bısıler kemırıyoo:9:
ama genelde kucagımda...
sen yanlarına sagına soluna desteklerle oturtmaya devam et bnce ynede onları en cok oyalayan sey bu cunkuu:34:
denk gelmıyoruz bırturlu
kimse denk gelmiyo birbiriyle sanırım bende ne zaman baksam online kimse olmuyo :44:
aynen su sıstem kendılıgınden cıkıs yapıyor ondan goremıyoruz sanırım bırbırımızı
bende giriyorum kimse yok denk gelmiyorym :( benim oglum disardan geldigimizde kapiyi kapatir kapatmaz aglamaya basliyo bunu iki gundur yapiyo. gezmek istiyo sipam. babasi ise gidincede agliyo. cok tatli oluyo nasilda buyuduler anliyorlar artik bicok seyi.
ece 1,5 aydır oyle cıglık cıglıga aglıyor eve gelınce..
biraz geç oldu ama hepimizin ilk anneler günü kutlu olsun kızlar , eşim kızım adına bana çok güzel bir telefon almış :16: kendi adınada alıcağı hediyeyi benim beğenmemi istedi , bende ovmalı masaj şiltesi istedim , kısçeyi yatırıp şöyle bir 15 dk. masaj keyfi yapmak hakkım artık , ama gidemedik daha almaya , mediamarktta çok fazla çeşit var bi ara görmüştüm , deneyerek almak istiyorum çünkü kimileri çok sert masaj yapıyo kimiside gıdıklıyo gibi :1: hala hediyesini almayan varsa fikir olsun eniştelere de :1:

gule gule kullan.ece yazan altın bır kolye aldı esım..bırde arabamı degıstırıcekte bızımkkını satıp alıcak artık ne zaman satarsa o zaman hedıye olucak artık dogumgunu hedıyesı mı evlılık yıldonumumu bılemem ne zaman olursa..:52:

HERKESE MERHABA

KIZIMI bakıcıya vermem gerekiyor.Şuan bakıcı arıyorum ve çok tereddütteyim. sorularım/korkularım çok. Bakıcıya baktıran arkadaşlar (benelse yi biliyorum tek) Cevaplarsanız çok sevinirim.

nasıl bakıcı buldunuz (tanıdık mı/ danışman firma mı, ilan mı)
ne kadara anlaştınız (ben ankaradayım)
bakıcıya sorduğunuz sorular neydi
bakıcıda olmasını istediğiniz özellikler neydi
kaç kere bakıcı değiştirdiniz (değiştirdin mi)
Nasıl GÜVENDİNİZ ?
Sorun yaşıyormusunuz ?
Bebişlerin yemeklerini siz mi hazırlıyosunuz, bakıcıya tarifleri yazıp ona mı hazırlatıyosunuz
uyku/yemek listesi gibi tuttuğunuz bir liste var mı
evinize KAMERA yerleştirdin mi
dışarı çocukla çıkmasına izin veriyomusun
evinizin anahtarını verdiniz mi
evde başka iş yaptırıyormusunuz

çooooooooooooooooooooooooooook oldu biliyorum kusura bakmayın . ama gecem gündüzüme karıştı.

kimse denk gelmiyo birbiriyle sanırım bende ne zaman baksam online kimse olmuyo :44:
bende giriyorum kimse yok denk gelmiyorym :( benim oglum disardan geldigimizde kapiyi kapatir kapatmaz aglamaya basliyo bunu iki gundur yapiyo. gezmek istiyo sipam. babasi ise gidincede agliyo. cok tatli oluyo nasilda buyuduler anliyorlar artik bicok seyi.
bı turlu karsılasamıyouz kızlar yaaa:ssz:napalımm gonullerımzn bır oldgunu bılmek de guzell dıyelımm:16:

zifirirose, cok gecmıs olsun canımm onemlı bı sourn cıkmamasına sevındımm
yumurcagın baya bı yormaya baslamıs senı anladgm kadaryla :55:
baya zor bı surec gecrmıssın kıyamamm bence bı sure mısafr felan kabul etme dınlenmeye calıss:6:

esra cım gecmıs olsun elıf kusuma ya gecmedı demek kabızı:50:
canım cok denemıssındır sen bole seyler ama bıde menuye kabak eklesene lıflı oldgu ıcın prebıyotık etkısı yapıyo

yıne yoksunuz annısler:ssz: afyonda da hava kapalı yanı parcalı bulutlu yaa
kızımı gezmeye de cıkaramıyorum bole olunca
cok can skıcı bı gunn temzlık fln da dun hallettım
yemek dsında onemlı bı ısımde yok tıkıldık mı yıne kös köss evee:37::37:

HERKESE MERHABA

KIZIMI bakıcıya vermem gerekiyor.Şuan bakıcı arıyorum ve çok tereddütteyim. sorularım/korkularım çok. Bakıcıya baktıran arkadaşlar (benelse yi biliyorum tek) Cevaplarsanız çok sevinirim.

nasıl bakıcı buldunuz (tanıdık mı/ danışman firma mı, ilan mı)
ne kadara anlaştınız (ben ankaradayım)
bakıcıya sorduğunuz sorular neydi
bakıcıda olmasını istediğiniz özellikler neydi
kaç kere bakıcı değiştirdiniz (değiştirdin mi)
Nasıl GÜVENDİNİZ ?
Sorun yaşıyormusunuz ?
Bebişlerin yemeklerini siz mi hazırlıyosunuz, bakıcıya tarifleri yazıp ona mı hazırlatıyosunuz
uyku/yemek listesi gibi tuttuğunuz bir liste var mı
evinize KAMERA yerleştirdin mi
dışarı çocukla çıkmasına izin veriyomusun
evinizin anahtarını verdiniz mi
evde başka iş yaptırıyormusunuz

çooooooooooooooooooooooooooook oldu biliyorum kusura bakmayın . ama gecem gündüzüme karıştı.

bizim bakıcı teyzemiz aslında bakıcı gibi değil canım annaneye babanneye bırakıyorum gibi

- iş arkadaşımızın annesi , arkadaşımın da görümcesi tanıdık yani
- fiyatlar çok aslında ama biz 500 veriyoruz evine götürüyoruz
- yemeklerini bazen ben yapıyorum bazen kendisi yapıyor
- uyku yemek listesi tutmuyorum gün içinde konuşuyoruz ne yedi ne zaman uyudu anlatıyor, aynı şekilde gün sonunda da
- hava güzel olduğu zaman bebek arabasını bırakıyoruz parka gidiyolar

ben dediğim gibi sanki anneme ya da kayınvalideme bırakıyomuşum gibi oldu Allah razı olsun bırak doruk'u bize bile akşam yemek veriyo :9:

banyosunu ,çamaşır yıkama ütüleme işini yaparım demişti ben gerek yok dedim. 1-2 kere doruk'u yıkadı istemediğimi tekrar belirtince yıkamadı tekrar

meyvesini , yoğurdunu, tarhanasını ,bisküvisini, yumurtasını ,peynirini vs. götürüyorum. çorba dediğim gibi ya ben yapıyorum ya o yapıyor

bızım saglık ocagı hemsıremız salgın yuzunden yenı baslatılan kızamık asısı programının nın 9 aylık bebeklere yapılmaya baslandgını solyledı benım kızım 6.5aylık su an eger 9. ayına gelene kdar bu ası kampanyası devam ederse bızı cagırıcagını bıterse de rutın programa devam edıcegımızı soledı

$971483_497935483592912_1034960716_n.webp

bizim cicişlerimiz de bunlar teyzesi :1:

bızım saglık ocagı hemsıremız salgın yuzunden yenı baslatılan kızamık asısı programının nın 9 aylık bebeklere yapılmaya baslandgını solyledı benım kızım 6.5aylık su an eger 9. ayına gelene kdar bu ası kampanyası devam ederse bızı cagırıcagını bıterse de rutın programa devam edıcegımızı soledı

bize 9. aya yani 24 hazirana gün verdi 2 ay öncesinden

Eki Görüntüle 711055

bizim cicişlerimiz de bunlar teyzesi :1:
ayyy ınanmıyorum yaa bu ne tatlılık boleee masaallah subhanallah yemın ederım tekrar hamıle olmak ıstedım oglusunu goruncee:16::16:
yesınlerr senın kravatınııı kucuk adamm:9::9:
bize 9. aya yani 24 hazirana gün verdi 2 ay öncesinden
nıhayet duydun sesımı elıf yaa sabahtan berı sana seslenıyorummm:20:
hmmm bu ası konusunda her yerde farklı bı uygulama sozkonusu desek yerıdır o haldee:26:

merhaba kızlar , nasılsınız ? kuuzucuklarla annişleri iyidir inşallah , biz iyiyiz fıstıkımla , hergün daha bi tatlanıyo sanki :nazar::emir_bebek::nazar: ama 6. ay aşılarımızdan çocuk felci yoktu yaptıramadık , hala bekliyoruz ellerinde yokmuş :37: birde bu kızamık aşısını ne yaptınız ? bizim sağlık ocağındaki hemşireye sordum , haberi bile yok daha , 9. ayda diyor bana , sizin bilginiz varmı bu konuda acaba ?

bizim aile hekimimizde 9.ayda kızamık aşısı var bilginiz olsun dedi hatta sizde olsanız iyi olur dedi.Şirkette 10,5 aylık bebeği olan arkadaşımın aile hekimide gerek yok demiş bence yaptırmayın 1 yaşında nasıl olsa olacaklar demiş. benimde kafam karıştı gerçekten herkes farklı bişi söylüyo:44::44:

Son düzenleme:
Back
X