• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

kizlar kuzucugum hic kilo almamis tek boyu uzamis 73cm olmus :ssz: disari yuruyuse ciktik s.ocaginin onundwn gecince bi ugriyim dedim oylesine zayifladi gibime geliodu ama ne vermis ne almis ishaliz bide :ssz:

kızlar hepınıze tek tek cevap yazamadım.ecenın dıslerı tam anlamıyla cıktı sımdı ust dıslerde sıraymıs.cok az kaldı dedı mdoktoru 3 gundur hıc keyfı yok prensesın..kızımın evde gezmedıgı yer kalmadı artık resmen emeklıyor

saol canim daha iyiyim bugun. arkadasi kardesim vefat ettigibde face sine kardesinin fotogrfni ekleyip yazilar yazmisti. simdi kendiside ayni kaderi yasadi. cok uzuluyorum gencecik ayrildilar aramizdan.

ne desen, ne hissetsen haklısın.

ne söylenecek bir şey var ne de yapabileceğimiz bir şey. sabretmekten başka.

mekanları cennet olsun.

Selam kızlar..:nazar:Nehirim iyice yürüme çabasına girdi..geri geri emekliyordu,şimdi ellerinin üstünde popoyu kaldırıp ayağa kalkmaya çabalıyo ama tabi elleri bırakmaya korkuyo biliyo düşeceğini sıpa :9: geçenlerde beşiğine otutturdum arkamı bi döndüm yanlardan tutmuş ayakta bana bakıyoo:3: şook oldummm:52: kızz sen benii kalpten götürcen diyorumm nasıl gülüyo anlamış gibi..dünde işten geldim eve oynuyorduk salonda pufumuz var..yerde oturuyordu döndü bi güzel tuuttu minik elleriylee kalktı ayağaa:9::9: Allahımm çığlıkk :53:atmamak için zor tuttum kendimi korkmasın diyee.. nasıl heycanlandıysam:53: adım adım büyüdüklerini görmek insanı nasıl mutlu ediyor Allaha şükürler olsun sağlıklı evlatlarımız:nazar::nazar: Allah acıları yaşatmasın kimseye..:nazar::nazar:

Selam kızlar..:nazar:Nehirim iyice yürüme çabasına girdi..geri geri emekliyordu,şimdi ellerinin üstünde popoyu kaldırıp ayağa kalkmaya çabalıyo ama tabi elleri bırakmaya korkuyo biliyo düşeceğini sıpa :9: geçenlerde beşiğine otutturdum arkamı bi döndüm yanlardan tutmuş ayakta bana bakıyoo:3: şook oldummm:52: kızz sen benii kalpten götürcen diyorumm nasıl gülüyo anlamış gibi..dünde işten geldim eve oynuyorduk salonda pufumuz var..yerde oturuyordu döndü bi güzel tuuttu minik elleriylee kalktı ayağaa:9::9: Allahımm çığlıkk :53:atmamak için zor tuttum kendimi korkmasın diyee.. nasıl heycanlandıysam:53: adım adım büyüdüklerini görmek insanı nasıl mutlu ediyor Allaha şükürler olsun sağlıklı evlatlarımız:nazar::nazar: Allah acıları yaşatmasın kimseye..:nazar::nazar:
Masallah Nehir hanima. Bizimki ne yazikki emeklemiyor yere birakinca cabukca sikiliyor orumcek kullanmaya karsiydim almadim ama komsumuz verdi deneyelim dedik cok hosuna gitti evi dort donuyor. Son zamanlarda iyice kucakci olmustu orumcek rahatlatti bizi biraz. Fazla tutmuyorum 20 dk yi geciktirmiyorum. Disinizde hayirli olsun bizde henuz yok. Ne zamn cikar bilmem. Dis bugdayi icin hevesleniyorum

Masallah Nehir hanima. Bizimki ne yazikki emeklemiyor yere birakinca cabukca sikiliyor orumcek kullanmaya karsiydim almadim ama komsumuz verdi deneyelim dedik cok hosuna gitti evi dort donuyor. Son zamanlarda iyice kucakci olmustu orumcek rahatlatti bizi biraz. Fazla tutmuyorum 20 dk yi geciktirmiyorum. Disinizde hayirli olsun bizde henuz yok. Ne zamn cikar bilmem. Dis bugdayi icin hevesleniyorum

Teşekkür ederizz canım darısıı sizee..dediğin gibi bende yürüteçe karşıydım ama dedesi hediye almış,bizimkide bayıldıı.. uzun tutmayın diye tembihledim ama zaten bizim kız 10-15dk dan sonraaa benii alın diye çırpınıyoo :):122:

bende istiyorum yürüsün , ayağa kalksın yaaaa

hamilelik dönemi gibi olduk. bir an önce doğum gerçekleşsin diye bekliyoduk şimdide emeklemelerini,yürümelerini,konuşmalarını.

dediğin gibi sağlıklı olsun, acılarını yaşatmasında zamanı gelince hepsi oluyor.

ayyy masallah canım nehırımıze.....
Diş buğdayı yapan var mı arkadaşlar? Fikirlere ihtiyacım var :44::44:
ben yapıcam haftaya ınsallah ama pek ozel bısey yapmıycam pasta sarma pogca bırde dıs bugdayı o kadar..

bende istiyorum yürüsün , ayağa kalksın yaaaa

hamilelik dönemi gibi olduk. bir an önce doğum gerçekleşsin diye bekliyoduk şimdide emeklemelerini,yürümelerini,konuşmalarını.

dediğin gibi sağlıklı olsun, acılarını yaşatmasında zamanı gelince hepsi oluyor.
allah saglık versın hepsı olup bıtıyorr

kızlar aylardır diş sıkıntısı var ama bir turlu çıkmadı bizim gibi çıkmayan kaldı mı?
kaldı kaldı canım kalmaz mıı benım mınnosum da aynı durumda:ssz: disi cıkmayanlar kervanında bızde varızzz:9::9:
kizlar kuzucugum simdide ishal oldu su gibi yapio :ssz: bol corba su iciriyorum halsiz duscek yoksa. tarhana corbasi ishal yapar mi sizce? hipp kaysi 1kez verdim oda yarim kavanoz o3gun ishal etmez bence.. tahilli kahvalti veriyorum birde gece tahillari prebiyotik yogurt meyveside taze kayisiydi kaysiyi kestim tabii. alt dislerimizde kabizdik acaba ust disler gelio olabilirmi alt disler cikali 2,5ay oldu arasi yeterince var dis mi acaba ya.
alla alla dha dune kdar kabızdı ya canımm hayret ettım walla ama kabızı gecsın dye ust uste cok verms olabılırmsn
ondan olabılır mı canm acaba:44::44:hem preby. hem kayısı verdm demıssın meselaa:26:gecms olsun canım:16:
kızlar hepınıze tek tek cevap yazamadım.ecenın dıslerı tam anlamıyla cıktı sımdı ust dıslerde sıraymıs.cok az kaldı dedı mdoktoru 3 gundur hıc keyfı yok prensesın..kızımın evde gezmedıgı yer kalmadı artık resmen emeklıyor
ayy ne guzel yaa masaallah ece hanımaa:nazar:bızde gorelim o ıncı tanelerını ınsss:31::31:
selam cnm:3:nehır baya hareketlı bı bebek anladgm kadaryla masaallah subhanaallah:nazar::emir_bebek:
ben de sızler yazdıkca sımdıden heyecanlanıyorum ve sabırszlanıyorum o hallerıne sahıt olabılmek ıcın:31::31:
ama ıste bı yandan da buyumese hep onu kucaklayabılcegım buyuklukte kalsa dye ıc cekıyorumm...
annelık bole manyakca ıkılemlere dusurebılıyo ınsanı ıstee:27::27:

bende çok abartmayı düşünmüyorum... menü düşünüyorum :44:

genelde dıs bugdayı yaspastası muhakkak oluyo canm menude yanına makarna salatası,sarma,kısır ucunden bırını secıp
bıde pogaca ekleyebılırsın masa zengın gorunsun dye basıt atıstrmalık tarzı meyvelı toplar olabılır kucuk muffınler olabılır
dıs bugdayı kurabıyelerı var hazr onlardan dusunebılırsın bde ısmının harflerınden olusan tuzlu kurabıyeler yapabılırsın
sen menu dyınce bende sımdıden bı beyın fırtınası yapaym dedımm :1:bunlar geldı aklıma:56::56:

selam annecıkleerr:3::3:
bı kac gunden berı gelemedım mınnosla ugrasmaktan..
bıde evde yapılcak ıs cok bu ara odaları degstık yazlık duzene gectık
kıslıkları kaldır verılceklerı ayıkla gardrop detoksu derken
dolap cekmece tertıp ıslerıyle ugrasıyorum boynaa:ssz:
tabı cımcıme kızım gunduz musade etmedıgınden
gecelerı ıgnemle kuyu kazma calısmalarım bıtmıyoo:ssz::ssz:
haftasonuda bebek gorme mısafrlerım var
uc aıle bırlesp gelcekler yandım walla anlayacagnz
bu evı nasıl mısafr agırlayacak hale getrebılecegmı halen dusunmekteyımm:9:
bana bı super kahraman lazımm:51::51:var mı tanıdıgınzz:52::52:
tepemde b bu kdar ıs varken benı bı sure burda goremezsenız merak etmeyın dye yazym dedımm
optum hepınızı sekerlerr:54::54:

Back
X