Başın sağolsun arkadaşım Rabbim sabrınızı artırsın söyleyecek fazla laf yok sözün bittiği yer

(
Canımm inan aynı şeyleri yaşıyoruz bugün bende yazlıkları çıkardım kışlıkları kaldırdım sanki üzerimden yük kalktı dünde 18 kişilik misafirim vardı benim süper kahramanım annem Allah onun canına sağlık versin her işime koşuyor 2 gün kaldı bugün gitti.Seninde Allah yardımcın olsun tek başına yapabildiğin kadar artık misafir umduğunu değil bulduğunu
bzım bu ara hamaratlıgmz tuttu desene

oo 18 kısı mı ?? ben henuz o kadarn altından kalkamazdım herhalde

bu ılk toplu mısafrm hatta dyebılırm

oglusun huysuzlanmadı mı yaa kalabalıkta :26:
benım kızım kesın bı acayıp hallere gırerdı uykusu gelır uyumaz acıkır emmez...hosuna gıtmeyen ortam oldu mu
ıtınayla burnumdan getırır yanıı

Emzirme sıklıgınız nasıl? Ek gıdalara basladıgımdan beri giderek azaldı emmesi. Önce gunde. 3-4 sonraları 2. Suanda gunde bire (o da sadece sabah uyanınca) kadar düstü. Bazen cok nadir gunde iki oluyor ama daha fazla olmuyor. Bu aylarda olması gereken emzirme sıklıgı diye birsey var mı? Bu kadar az emmesi normal mi yoksa benim oglan memeyi bırakıyor mu? Sağmadığım için de süt baya azaldı zaten sınırdaydı hep. Bazen emsin diye zorluyorum çok üzülüyorum sonradan. Acaba ona da bana da işkence yapmasam da kessem mi tamamen sütü. Yorumlarınıza ihtiyacım var.
canım ben ek gıda oncesı nasılsa aynen ole devam edıyo dıyebılırım
hatta elınden gelse baska extra hıc bısı almıcakanca emıcekk

sutun mıktarı azalmıstr belkı ondan mı acaba sagmayı denesenn???
amanın mınıgın esımle aynı gun dogmuss

esım cok ıstemstı dogumgunumuz kızımla aynı olsun dye sayıklayıp durmustu
o gunler son kontrollerle gecıyodu ha geldı ha gelcek derken ıste 6 gun rotarlı geldı benım mınnosum 25 ekımlı

aramızda cok yokmus szınle ama senın bahsettgın hareketlerın yanında eylül baya bı agır vasıta nehir e goree

günaydın güzel anneler tatlı bebişler 
doruk emmeyi bırakıyor malesef
2-3 gündür sadece gece uyku arasında emiyor diğer zamanlarda ağlayarak kafasını çeviriyor ittiriyor beni
pazar-pazartesi çok hasta oldu gece ateşi düşmedi hiç ,çok halsiz iştahsız kaldı sonrada emmeyi bıraktı. çok moralim bozuluyor yaşına kadar emseydi bari diye umut ediyordum ama istemiyor
yürüteçten bahsetmişsiniz bende almıcaktım ama arkadaşımın bebeği 11 aylık yürümeye başlayınca bize verdi yürüteci. kaç kişiden de duydum yürüteçle yürümeye erken başladı diye günde zaten kaç dakika durucak ki geceden geceye 10-15 dk. yan yan yengeç gibi harekete başladık 
emeklemeyi sevmeyen oğlum poposunun üzerinde ilerlemeye devam ediyor
bir de yattığı yerde başka noktalara ulaşmak hoşuna gidiyor yeter ki yüzüstü olmasın 
haftaya cuma izne çıkıyoruz babannemize gidiyoruz annanemizle beraber, ordan da annaneye gidicez 2 hafta yokuz 
çok yoğunluk var giremiyorum buaralar daha doğrusu girip yazılanları okuyup çıkıyorum hemen takipteyiz sizi merak etmeyin 
tunaydın canımm hg

gecmıs olsunn yaa ateslenmıs mınık adamımz kıyamammm

bu reddedıs hastalıktan olabılır bnce canım hemen bıraktı dye dsunme

emzırırsın dılerım tatlım yasına kadar..
yurutec konusunda bnde arada gıdıp gelenlerdenım :26:doktorumz onermedgını soledı ama sonucta bende dahıl ulkemızde
yurutecle buyumus sapasaglam bı nesıl var..saatlerce durmıcaklarna gore skntı yok bncee
kızım 5 aylıkken koymustum bı sefer ayaklarını basamamstı yere ıcınde mutlu gorunuyodu ama ıste kımıldayamamstı pek kuzucumm

sımdı dıyorum ayakları yere basıp dolascak sevıyeye glms mıdır acaba:26:
yakında bırılerınde bulsam denıcem yda olmadı magzada bı kac deneme surusunden sonra

karar verıcem almaya

ohh sıze sımdıden ıyı tatıller canımm bzım yerımzde de gezın dınlenın eglenınn

bızı de hep takıp edınn