• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

ben geldim teyzoşlarım tatlı arkadaşlarım :3: benim ne zaman sizin gibi çok çok saçım olucak acaba :78:

yine goremiyorum ya :ssz: hg.canim bu arada gecmis olsun... bizim cok sacimiz varda yazin iyimidir bilmem su gibi oluyor ensesi alni, gece tokalari cikarinca ooo yuzu gozu sac... huma'yi goremedim ben eklenmis resmin on izlenmesi olunca bende cikmiyor resim ama yinedr masallah kuzucuguna :nazar:

ben geldim teyzoşlarım tatlı arkadaşlarım :3: benim ne zaman sizin gibi çok çok saçım olucak acaba :78:

masallak kizina zuhal. cok cok cok.sevimli. yanaklar tontus tontis isirmalik. benim oglanda 9400 ama bana tombik.gelmiyor nedense. ama huma tombik tombik duruyor masallah 41 kere.

ahmet bey... ciddi takilan oglum bu siralar siritiyor. $20130528_160946_20130529235500833.webp

selam kızlar, h.sonu açıköğretim sınvlarım var, gece kızım 3e doğru uyudu, dün sadee 1 ünite bakabildim, bugunde hiç fırsatım olmadı. akşama kv gidicez 2 gün ordayız ders çalışabileyim diye. annemlerden yeni gelmiştik düzenimi evimi çok özledim ama sınavlara çalışamyorum :( pazar akşamı gelirim inş, hepinizi öptümm

yarin yeni evim temizlenicek kizlar, sifir daire oldugu icin kaba temizligini yaptirmistik pimapendeki etiketler insaat artiklari dusakabin etiketleri temizlenmisti sira ince islerde su an kornislerim takiliyor sukur duzenime geri doncem yarin annem kv ablam gitcekler temizlige bende melegime ve yegenime bakicam evde, p.teside tasincaz cok sukur cok zormus bebekle tesinma telasi evde adim atsan koliye carpiosun neyseki cok az kaldi...

kizlar benim pamugum ayin23nde 8.ayi doldurdu ancak tutuna tutuna ayaga falan kalkamiyo yeni yeni yurutmeye basladim ancak cok iyi basamiyo yere ama kucagimdayken elimin uzerine cok ski basiyo ayaklari... dr.soledim bastirmaya basla dedi uzerinde durmadi pek s.ocagindaki ebeye soledim soydu uzerini bacaklarini olctu pililerinin hizasina bakti normal hepsi dedi kalca usg yaptirip yaptirmadigmi sordu, yaptirdigmi soyledim skinti goremiyorum dedi... ama basmali artik degilmi.. emeklemeye basladik bu arada teyzoslar uzun yollar kat edemesekte emekliyoruz :nazar: birde tel sarar yapiyoruz gel babasi yapiyoruz ancak gel baba diyemiyoruz keyfe keder yapiyo :1: bas bas ve alkis ogretcem sirada onlar var da ayak icin ortapediye mi gotursem ne dersiniz yada biraz bekliyim mi. adim atmasi normal ama dedigim gibi 2adimi saglam basiyosa gerisinde birakiyor kendini...

ahmet bey... ciddi takilan oglum bu siralar siritiyor.Eki Görüntüle 725354
masallah oglumuzaa
yarin yeni evim temizlenicek kizlar, sifir daire oldugu icin kaba temizligini yaptirmistik pimapendeki etiketler insaat artiklari dusakabin etiketleri temizlenmisti sira ince islerde su an kornislerim takiliyor sukur duzenime geri doncem yarin annem kv ablam gitcekler temizlige bende melegime ve yegenime bakicam evde, p.teside tasincaz cok sukur cok zormus bebekle tesinma telasi evde adim atsan koliye carpiosun neyseki cok az kaldi...
az kaldı bacım az.tabı yerlesmeyı saymazsak...zordur tasınmak zaten ama eceyle tasındıgımı dusunemıyorum ben senın masallahın var yınede tek basına halletın
İstanbuldan selamlar:54::54::1:

selam komsum,geldın demek ayyy ne cok sevındım...bıara gelıcem valla.az daha ıyı olsun havalar.arabaya atlar atlar gelırız...ecenın dogumgununede beklerım

masallah oglumuzaa

az kaldı bacım az.tabı yerlesmeyı saymazsak...zordur tasınmak zaten ama eceyle tasındıgımı dusunemıyorum ben senın masallahın var yınede tek basına halletın

selam komsum,geldın demek ayyy ne cok sevındım...bıara gelıcem valla.az daha ıyı olsun havalar.arabaya atlar atlar gelırız...ecenın dogumgununede beklerım

saol cnm. disari kusu oldu eve girmk istemiyor..

merhaba kızlar , nasılsınız görüşmeyeli ? benim son zamanlarda vaktim olmadı malesef , misafirim vardı , malum yaz gelince bizde misafir çok olur :1: onun dışında diş diş diyorduk ama meğerse kızım idrar yolu enfeksiyonu olmuş havuza oturtmaktan , sağ alt dişimiz çıktı ama 7. ay kontrolümüzde tit yaptırdıkda orda ortaya çıktı , yoksa dişe bağlıyorduk herşeyi , antibiyotik başladık hemen , 9400 çıktı 7. ay kontrolümüzde kilomuz , zaten boyumuzda kilomuzda ortalamanın üzerinde çıkıyor hep , birde aşıyı sordum 9. ayda kızamık dedi doktorumuz , bizden haberler şimdilik bu kadar , resim eklicem şimdi kızımın teyzoşları
Masallah melegine canim cok gecmis olsun
ahmet bey... ciddi takilan oglum bu siralar siritiyor.Eki Görüntüle 725354
masallah canim

selam kızlar, h.sonu açıköğretim sınvlarım var, gece kızım 3e doğru uyudu, dün sadee 1 ünite bakabildim, bugunde hiç fırsatım olmadı. akşama kv gidicez 2 gün ordayız ders çalışabileyim diye. annemlerden yeni gelmiştik düzenimi evimi çok özledim ama sınavlara çalışamyorum :( pazar akşamı gelirim inş, hepinizi öptümm
benimde pazar var hic calisamadim mezun olacam gecersem ins geceriz canim

kizlar benim pamugum ayin23nde 8.ayi doldurdu ancak tutuna tutuna ayaga falan kalkamiyo yeni yeni yurutmeye basladim ancak cok iyi basamiyo yere ama kucagimdayken elimin uzerine cok ski basiyo ayaklari... dr.soledim bastirmaya basla dedi uzerinde durmadi pek s.ocagindaki ebeye soledim soydu uzerini bacaklarini olctu pililerinin hizasina bakti normal hepsi dedi kalca usg yaptirip yaptirmadigmi sordu, yaptirdigmi soyledim skinti goremiyorum dedi... ama basmali artik degilmi.. emeklemeye basladik bu arada teyzoslar uzun yollar kat edemesekte emekliyoruz :nazar: birde tel sarar yapiyoruz gel babasi yapiyoruz ancak gel baba diyemiyoruz keyfe keder yapiyo :1: bas bas ve alkis ogretcem sirada onlar var da ayak icin ortapediye mi gotursem ne dersiniz yada biraz bekliyim mi. adim atmasi normal ama dedigim gibi 2adimi saglam basiyosa gerisinde birakiyor kendini...
Esracim tasinma konusunda allah yardimcin olsun kolayliklar versin ins meleginde bir sikinti olsa anlasilirdi heralde hic ayaklarinin uzerine bastirmadiysan olabilir bir kac gun bir dikelt bakalim hic basmiyosa goturursun biseyi yoktur ins bizimki iki uc haftadir hizlandi uc- dort gundurde tutunarak kalkiyo ama ondan once dikelemiyodu orumcekmi fayda etti yoksa zamanimiydi bilmiyorum ama apaladiktan bayaa bi sonra basti ayaklarinin uzerine zaten surunmeye basladiginda pek biyer karistirmiyodu apalauinca cok dikkat etmek lazim banyoya gitmis bikere Cekmeceleri aciyo eli sikisiyo ustune biseyler deviriyo artik hic birakamiyorum ulasabildini cekiyo asiliyo aya kalkinca kablolara uzanmaya basladi tasinma zamani ortalik karisiklikta dikkat edin diye soyluyorum canim apalayinca gozun onunden ayirma ne arada ne derede napiyolar belli olmuyo

Back
X