- 21 Haziran 2012
- 2.857
- 799
- 148
- 38
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
- #4.141
ben geldim teyzoşlarım tatlı arkadaşlarımbenim ne zaman sizin gibi çok çok saçım olucak acaba :78:
yine goremiyorum ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben geldim teyzoşlarım tatlı arkadaşlarımbenim ne zaman sizin gibi çok çok saçım olucak acaba :78:
tugcee ev topigine yazdim fikrimi de beyaz da hic fena olmaz diye dusunmedim degil ardindan
Kızlar oto koltuğu için fikrii,önerisi olan var mı????:44::44:
canim bizimki chicco nun. hangi modeli bilmiyorum esim arastirip almis. ben memnunum cok konforlu.
ahmet bey... ciddi takilan oglum bu siralar siritiyor.Eki Görüntüle 725354
tipe bak allahimmm masallah subhanallah allah korusun seni melek uzun saglikli omur versin![]()
İstanbuldan selamlar![]()
masallah oglumuzaaahmet bey... ciddi takilan oglum bu siralar siritiyor.Eki Görüntüle 725354
az kaldı bacım az.tabı yerlesmeyı saymazsak...zordur tasınmak zaten ama eceyle tasındıgımı dusunemıyorum ben senın masallahın var yınede tek basına halletınyarin yeni evim temizlenicek kizlar, sifir daire oldugu icin kaba temizligini yaptirmistik pimapendeki etiketler insaat artiklari dusakabin etiketleri temizlenmisti sira ince islerde su an kornislerim takiliyor sukur duzenime geri doncem yarin annem kv ablam gitcekler temizlige bende melegime ve yegenime bakicam evde, p.teside tasincaz cok sukur cok zormus bebekle tesinma telasi evde adim atsan koliye carpiosun neyseki cok az kaldi...
masallah oglumuzaa
az kaldı bacım az.tabı yerlesmeyı saymazsak...zordur tasınmak zaten ama eceyle tasındıgımı dusunemıyorum ben senın masallahın var yınede tek basına halletın
selam komsum,geldın demek ayyy ne cok sevındım...bıara gelıcem valla.az daha ıyı olsun havalar.arabaya atlar atlar gelırız...ecenın dogumgununede beklerım
Masallah melegine canim cok gecmis olsunmerhaba kızlar , nasılsınız görüşmeyeli ? benim son zamanlarda vaktim olmadı malesef , misafirim vardı , malum yaz gelince bizde misafir çok oluronun dışında diş diş diyorduk ama meğerse kızım idrar yolu enfeksiyonu olmuş havuza oturtmaktan , sağ alt dişimiz çıktı ama 7. ay kontrolümüzde tit yaptırdıkda orda ortaya çıktı , yoksa dişe bağlıyorduk herşeyi , antibiyotik başladık hemen , 9400 çıktı 7. ay kontrolümüzde kilomuz , zaten boyumuzda kilomuzda ortalamanın üzerinde çıkıyor hep , birde aşıyı sordum 9. ayda kızamık dedi doktorumuz , bizden haberler şimdilik bu kadar , resim eklicem şimdi kızımın teyzoşları
masallah canimahmet bey... ciddi takilan oglum bu siralar siritiyor.Eki Görüntüle 725354
benimde pazar var hic calisamadim mezun olacam gecersem ins geceriz canimselam kızlar, h.sonu açıköğretim sınvlarım var, gece kızım 3e doğru uyudu, dün sadee 1 ünite bakabildim, bugunde hiç fırsatım olmadı. akşama kv gidicez 2 gün ordayız ders çalışabileyim diye. annemlerden yeni gelmiştik düzenimi evimi çok özledim ama sınavlara çalışamyorumpazar akşamı gelirim inş, hepinizi öptümm
Esracim tasinma konusunda allah yardimcin olsun kolayliklar versin ins meleginde bir sikinti olsa anlasilirdi heralde hic ayaklarinin uzerine bastirmadiysan olabilir bir kac gun bir dikelt bakalim hic basmiyosa goturursun biseyi yoktur ins bizimki iki uc haftadir hizlandi uc- dort gundurde tutunarak kalkiyo ama ondan once dikelemiyodu orumcekmi fayda etti yoksa zamanimiydi bilmiyorum ama apaladiktan bayaa bi sonra basti ayaklarinin uzerine zaten surunmeye basladiginda pek biyer karistirmiyodu apalauinca cok dikkat etmek lazim banyoya gitmis bikere Cekmeceleri aciyo eli sikisiyo ustune biseyler deviriyo artik hic birakamiyorum ulasabildini cekiyo asiliyo aya kalkinca kablolara uzanmaya basladi tasinma zamani ortalik karisiklikta dikkat edin diye soyluyorum canim apalayinca gozun onunden ayirma ne arada ne derede napiyolar belli olmuyokizlar benim pamugum ayin23nde 8.ayi doldurdu ancak tutuna tutuna ayaga falan kalkamiyo yeni yeni yurutmeye basladim ancak cok iyi basamiyo yere ama kucagimdayken elimin uzerine cok ski basiyo ayaklari... dr.soledim bastirmaya basla dedi uzerinde durmadi pek s.ocagindaki ebeye soledim soydu uzerini bacaklarini olctu pililerinin hizasina bakti normal hepsi dedi kalca usg yaptirip yaptirmadigmi sordu, yaptirdigmi soyledim skinti goremiyorum dedi... ama basmali artik degilmi.. emeklemeye basladik bu arada teyzoslar uzun yollar kat edemesekte emekliyoruzbirde tel sarar yapiyoruz gel babasi yapiyoruz ancak gel baba diyemiyoruz keyfe keder yapiyo
bas bas ve alkis ogretcem sirada onlar var da ayak icin ortapediye mi gotursem ne dersiniz yada biraz bekliyim mi. adim atmasi normal ama dedigim gibi 2adimi saglam basiyosa gerisinde birakiyor kendini...