• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

Masallah melegine canim cok gecmis olsun
masallah canim

benimde pazar var hic calisamadim mezun olacam gecersem ins geceriz canim

Esracim tasinma konusunda allah yardimcin olsun kolayliklar versin ins meleginde bir sikinti olsa anlasilirdi heralde hic ayaklarinin uzerine bastirmadiysan olabilir bir kac gun bir dikelt bakalim hic basmiyosa goturursun biseyi yoktur ins bizimki iki uc haftadir hizlandi uc- dort gundurde tutunarak kalkiyo ama ondan once dikelemiyodu orumcekmi fayda etti yoksa zamanimiydi bilmiyorum ama apaladiktan bayaa bi sonra basti ayaklarinin uzerine zaten surunmeye basladiginda pek biyer karistirmiyodu apalauinca cok dikkat etmek lazim banyoya gitmis bikere Cekmeceleri aciyo eli sikisiyo ustune biseyler deviriyo artik hic birakamiyorum ulasabildini cekiyo asiliyo aya kalkinca kablolara uzanmaya basladi tasinma zamani ortalik karisiklikta dikkat edin diye soyluyorum canim apalayinca gozun onunden ayirma ne arada ne derede napiyolar belli olmuyo

sagol canim gercekten etraf cok tehlikeli heryerde karistirabilcegi o kadar cok sey varki yurutece biraksam bile basindan ayrilamiyorum uzerine devrilir allah gostermesin... insallah skinti yoktur ben bastirmadim hic acikcasi ona bagliyorum dr.hic oraki bile olmadi demek suphe gormedi s.ocagida dedigim gibi iste. kuzucuguna masallah :nazar: sende yoksun bu aralar az giriosyn

sagol canim gercekten etraf cok tehlikeli heryerde karistirabilcegi o kadar cok sey varki yurutece biraksam bile basindan ayrilamiyorum uzerine devrilir allah gostermesin... insallah skinti yoktur ben bastirmadim hic acikcasi ona bagliyorum dr.hic oraki bile olmadi demek suphe gormedi s.ocagida dedigim gibi iste. kuzucuguna masallah :nazar: sende yoksun bu aralar az giriosyn
Yoktur ins bisey kosup oynadklarini goricez ins bizim ust disimizin biri geldi biri gelemiyo surekli miz miz bide cok hareketlndi ne oyuncak begeniyor ne yemk evde sikiliyo bide pc actirmiyo vuruyo asiliyo tlf oyle aldmmi agliyo iice tuhaflasti kitabi aliyorum ona bile agliyo ne ders calisabiliyom ne ev isi uyumuyoda tabi surekli esniyo gozler kirmizi ama yok ayamda bi saat salliyorum uyuyamiyo sureklide bi kaza atlatiyo o kadar pesindeyim bn ustune dustukcemidir nedir o yuzden giremiyorum bn yazarkn kut dusuyo :( balonda bile dikelmeye calisinca dusmemek mumkunmu :))

Bütün türkiyede yaşanan bu dehşet :47::47: Olayları terörü kınıyorum..çok üzgünüm,nasıl bu hallere düştük görsün herkes..savaş bizim kendi içimizde uzaklarda aramaya gerek yok..!!!!:72::72::72:

Son düzenleme:
masallah oglumuzaa

az kaldı bacım az.tabı yerlesmeyı saymazsak...zordur tasınmak zaten ama eceyle tasındıgımı dusunemıyorum ben senın masallahın var yınede tek basına halletın

selam komsum,geldın demek ayyy ne cok sevındım...bıara gelıcem valla.az daha ıyı olsun havalar.arabaya atlar atlar gelırız...ecenın dogumgununede beklerım

yok canim ben hicbiseye elimi surmedim desem yeridir elifle mumkun olmadi zaten annem geldi hergun koliledi koliledi gitti... simdide temizlige gittiler ben evdeyim yaptigim tek sey buzdolabini temizlemek oldu :1: oda kizce sagolsun erken uyudu dun.. of bide yerlesmek var degil mi :ssz: onun icinde annem gelip kalicak bi kac gun elosla mumkun degil anca aksam uyuyunca gardolabimi yerlestiririm sessiz sessiz, mecbut odasini ayircam yeni evimde odalarimiz yakin kapilar acik olunca duyarim bence, baktim duymuyorum telsiz aliriz.

Yoktur ins bisey kosup oynadklarini goricez ins bizim ust disimizin biri geldi biri gelemiyo surekli miz miz bide cok hareketlndi ne oyuncak begeniyor ne yemk evde sikiliyo bide pc actirmiyo vuruyo asiliyo tlf oyle aldmmi agliyo iice tuhaflasti kitabi aliyorum ona bile agliyo ne ders calisabiliyom ne ev isi uyumuyoda tabi surekli esniyo gozler kirmizi ama yok ayamda bi saat salliyorum uyuyamiyo sureklide bi kaza atlatiyo o kadar pesindeyim bn ustune dustukcemidir nedir o yuzden giremiyorum bn yazarkn kut dusuyo :( balonda bile dikelmeye calisinca dusmemek mumkunmu :))

ins.teyzesi... bizde 5,5 aylik 2alt disi cikardik ustler gelmedi en son gelio demisti dr.gelen yok henuz... allah esirgesin gercekten tehlikeli bi donem bende parmaklari kapinin arasina skiscak diye odum patliyor az evvel 8.ay gelisimini okudumda icim rahatladi biraz, dolu dolu 10.ayda ayak uzerine cok saglam basmaliymis 8.ayda basmayabilirmis vs..vs.. birde cok anneci donemleri sanirim odadan ciktimmi ciglik cigliga bagiriyor benim kuzumda... ders calismak mi isin cok zormus canim... allah yardimcimiz olsun sabir versin bizlere....

Bütün türkiyede yaşanan bu dehşet :47::47: Olayları terörü kınıyorum..çok üzgünüm,nasıl bu hallere düştük görsün herkes..savaş bizim kendi içimizde uzaklarda aramaya gerek yok..!!!!:72::72::72:

ne oldu yine sehit haberi mi var eee hani cekilmemismiydi bu kahrolasi pkk dunyadan haberim yok yaa

kizlar oglum 7ay 12 gunluk. hala desteksiz oturamiyor. varmi aranizda bebegi hala oturamayanlar. ha bugun ha yarin die die buyudu sipa ama oturmuyor. cok hareketli sabit olmasi lazim oturabilmesi icin fakat kendini saga sola one atiyor biseyye mutlaka uzanmak istiyor. ne yapmam lazim alistirmak icin. yastikla falan imkansiz oturmuyo sadece yere pturuyorum oglumuda onume oturtuyorum benden biraz destek allip oturuyo oyle alistrmaya calisiyorum. panik oldum valla bi sikinti degildir insallah bu.

kizlar oglum 7ay 12 gunluk. hala desteksiz oturamiyor. varmi aranizda bebegi hala oturamayanlar. ha bugun ha yarin die die buyudu sipa ama oturmuyor. cok hareketli sabit olmasi lazim oturabilmesi icin fakat kendini saga sola one atiyor biseyye mutlaka uzanmak istiyor. ne yapmam lazim alistirmak icin. yastikla falan imkansiz oturmuyo sadece yere pturuyorum oglumuda onume oturtuyorum benden biraz destek allip oturuyo oyle alistrmaya calisiyorum. panik oldum valla bi sikinti degildir insallah bu.

Benim oğlumda 7 ay 10 gunluk falan yani bı 15 gündür oturmaya başladı.panik yapma ama arkasına yanlarına önlem olarak yastık koy düşerse oraya düşsün..bende oturmaya korkuyordum.oyle oyle alıştı yoksa oturmaya hic niyeti yoktu..oturmayA başlayınca daha rahat ettim sanki..

Selam kizlar, bugun sinavlarim vardi, simdide kv.deyiz tlfdan bi bakayim dedim size, malum ders calismak cok sikici, sikiliyorum, kizima kv.dem bakiyo, oynuyolar. Emmiyo pek, uyumuyoda, surekli etrafla ilgili. Bende arada derede ders calismaya calisiyorum. Buarada kzim 7ay 10 gunluk oldu, oturmaya basladi 1haftadir desteksiz. Uzaniyo cok kipirdarsa devriliyo, apyakta dikeliyo ama yurume hareketi pek yok, bide agza goturmeyi daha azaltti karistirmaya basladi benimkide. Esim yurutec alalim diyo oyalansin diye ama ben istemiyorum. Haa buarada kopukten baloncuk yapiyorum cok hosuna gidiyo tavsiye ederim :)

Benim oğlumda 7 ay 10 gunluk falan yani bı 15 gündür oturmaya başladı.panik yapma ama arkasına yanlarına önlem olarak yastık koy düşerse oraya düşsün..bende oturmaya korkuyordum.oyle oyle alıştı yoksa oturmaya hic niyeti yoktu..oturmayA başlayınca daha rahat ettim sanki..

herkes oyle diyor oturmaya basliyinca biraz rahat edermisim. yastik koyuyorum elinede oyuncak veriyorumki onunla ilgilensin. bi kac saniye oturuyo sonra pat devriliyor pasamm.

masallak kizina zuhal. cok cok cok.sevimli. yanaklar tontus tontis isirmalik. benim oglanda 9400 ama bana tombik.gelmiyor nedense. ama huma tombik tombik duruyor masallah 41 kere.
eski resimlerine bakıyorumda ne çok değişmiş yavrum , dahada değişecekler , hepsini nazarlardan korusun rabbim
yine goremiyorum ya :ssz: hg.canim bu arada gecmis olsun... bizim cok sacimiz varda yazin iyimidir bilmem su gibi oluyor ensesi alni, gece tokalari cikarinca ooo yuzu gozu sac... huma'yi goremedim ben eklenmis resmin on izlenmesi olunca bende cikmiyor resim ama yinedr masallah kuzucuguna :nazar:
bilsem öyle yapardım canım yaaa , birdaha ekliyim senin için teyzesi
ahmet bey... ciddi takilan oglum bu siralar siritiyor.Eki Görüntüle 725354
hay maşallah tontiş oğlana :nazar::nazar::nazar: ısır ısır doyulmaz buna
Selam kizlar, bugun sinavlarim vardi, simdide kv.deyiz tlfdan bi bakayim dedim size, malum ders calismak cok sikici, sikiliyorum, kizima kv.dem bakiyo, oynuyolar. Emmiyo pek, uyumuyoda, surekli etrafla ilgili. Bende arada derede ders calismaya calisiyorum. Buarada kzim 7ay 10 gunluk oldu, oturmaya basladi 1haftadir desteksiz. Uzaniyo cok kipirdarsa devriliyo, apyakta dikeliyo ama yurume hareketi pek yok, bide agza goturmeyi daha azaltti karistirmaya basladi benimkide. Esim yurutec alalim diyo oyalansin diye ama ben istemiyorum. Haa buarada kopukten baloncuk yapiyorum cok hosuna gidiyo tavsiye ederim :)
Allah kolaylık versin canım , çocukta yaparım kariyerde dersen zorluğu olucak tabii :1:
herkes oyle diyor oturmaya basliyinca biraz rahat edermisim. yastik koyuyorum elinede oyuncak veriyorumki onunla ilgilensin. bi kac saniye oturuyo sonra pat devriliyor pasamm.

ben şu bele geçen emzirme minderinden almıştım , emzirirken hiç kullanmadım , dursun kızımı oturturum dedim ortasına , bikaç kez oturttum dik oturamadı onda , sonrada mama koltuğu aldık resimdekini , ergonomik ve çok rahat bişey , bişey serip yere koyuyorum ve kızımı güvenle oturtuyorum , elinede bişeyler veriyorum , o şekilde oturtuyorum anca , bak linkini ekliyim hazır indirimdeyken , mamas&papas markasının koltuğu , eğer mama sandalyesi almadıysan çok tavsiye ederim , çok konforlu ve kullanışlı bişey , hemde omurgayı destekliyor
Mamas & Papas Snug Portatif Mama Sandalyesi / Teal - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com

pazar pazar kocam dövme yaptırmaya gitti , kızım için bir melek dövmesi ve hüma yazdırıcakmış , kalbinin üzerinede benim ismimi :24: bekliyorum merakla akşamı bakalım , bu arada her bebeğin gelişimi farklı oluyor bunu hepimiz biliyoruz zaten , bizde 7 ay 10 günlüğüz , benim kızım ellerinden tutunca yere sağlam basıyor birazda adım atıyor , hatta bu arada kendi başına dikelmeye çalıştığı bile oluyor , sanırım aktivite merkezinin faydası bu , eğer hiçbirşeysiz oturtursam bi süre oturuyor ama oyuncağına filan uzanırken düşüyo tabii :1: annemde kızıyo , hemen müdehale etmeyin düşe kalka kendisi öğrenecek diyo :37: onun dışında artık bende pekbi iş yapamıyorum , yanından ayrılırsam basıyo yaygarayı , bu arada reklamlara bayılıyoruz , bende reklamları seyrederken ayrılabiliyorum yanından , bitmeden geri dönüyorum tabii :)) babanın arkasındanda ağlamaya başladı birde 1 haftadır elini gel gel yapıyor kızım , Allahım gün gün büüyüdüklerine şahit olmak ne büyük bir mutluluk yarabbim

eski resimlerine bakıyorumda ne çok değişmiş yavrum , dahada değişecekler , hepsini nazarlardan korusun rabbim

bilsem öyle yapardım canım yaaa , birdaha ekliyim senin için teyzesi

hay maşallah tontiş oğlana :nazar::nazar::nazar: ısır ısır doyulmaz buna

Allah kolaylık versin canım , çocukta yaparım kariyerde dersen zorluğu olucak tabii :1:

ben şu bele geçen emzirme minderinden almıştım , emzirirken hiç kullanmadım , dursun kızımı oturturum dedim ortasına , bikaç kez oturttum dik oturamadı onda , sonrada mama koltuğu aldık resimdekini , ergonomik ve çok rahat bişey , bişey serip yere koyuyorum ve kızımı güvenle oturtuyorum , elinede bişeyler veriyorum , o şekilde oturtuyorum anca , bak linkini ekliyim hazır indirimdeyken , mamas&papas markasının koltuğu , eğer mama sandalyesi almadıysan çok tavsiye ederim , çok konforlu ve kullanışlı bişey , hemde omurgayı destekliyor
Mamas & Papas Snug Portatif Mama Sandalyesi / Teal - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com

saol cnm. butun bebekleri isirasim geliyor benimde.
mama sandalyesi aldik cnm cok oldu. her bebegin gelisimi farkli tabi ama ayi geldi geciyor oturmali artik desteksiz. sekiz olalimda bi ona gore dr a goturucem. hic oturmuyo degil cunku saniyelr suruyo ama devriliyo sonrasinda.

saol cnm. butun bebekleri isirasim geliyor benimde.
mama sandalyesi aldik cnm cok oldu. her bebegin gelisimi farkli tabi ama ayi geldi geciyor oturmali artik desteksiz. sekiz olalimda bi ona gore dr a goturucem. hic oturmuyo degil cunku saniyelr suruyo ama devriliyo sonrasinda.

e tamam iste canim oturuyor kuzucugun uzun uzun oturamazki bu hareketlilikle. bende cesitli kaynakladan arastiriyorum harektsiz durursa uzun sure oturabilir diyor. benim pamugum gecen ay kontrolunde oturarak tartildi ama bu ay oturtamadik bi turlu tartarken ama yavas yavas basladi dusmemek icin eliyle destek almaya...

benim oğlumda hala desteksiz oturamıyor canım. kısa süreli duruyo dediğin gibi hemen bişeylere uzanmaya çalışıyo devriliyo. sağlık ocağında hemşiremiz 9 aylıkkeni bulur desteksiz oturması endişenlenme demişti. emeklemeye başladı bu ara hareketli de sıpa napacaz bakalım :)

Son düzenleme:
selam kılar ıssız kalmış buralar kızım diş çıkardı sonunda:1:ama hala devam ediyor sıkıntısı diğeride çıkacak sanırım sizlerde ne var ne yok

yok canim ben hicbiseye elimi surmedim desem yeridir elifle mumkun olmadi zaten annem geldi hergun koliledi koliledi gitti... simdide temizlige gittiler ben evdeyim yaptigim tek sey buzdolabini temizlemek oldu :1: oda kizce sagolsun erken uyudu dun.. of bide yerlesmek var degil mi :ssz: onun icinde annem gelip kalicak bi kac gun elosla mumkun degil anca aksam uyuyunca gardolabimi yerlestiririm sessiz sessiz, mecbut odasini ayircam yeni evimde odalarimiz yakin kapilar acik olunca duyarim bence, baktim duymuyorum telsiz aliriz.
ecenın odası dogdugundan berı ayrı.hıc sorun olmuyor duyarsın.kı benım kızım gece hıc uyanmyor..az kaldı yerlesınce guzel havanın tadını yenı evınızde cıkartırsın canımm.
selam kılar ıssız kalmış buralar kızım diş çıkardı sonunda:1:ama hala devam ediyor sıkıntısı diğeride çıkacak sanırım sizlerde ne var ne yok

hosgeldın komusm.bızım araba derdımız bıtmedı gıttı.en sonunda netlestı sımdı ıslemlerle ugrasıyoruz.kızının ıncılerı hayırlı olsun arka arkaya cıkar hepsı

ecenın odası dogdugundan berı ayrı.hıc sorun olmuyor duyarsın.kı benım kızım gece hıc uyanmyor..az kaldı yerlesınce guzel havanın tadını yenı evınızde cıkartırsın canımm.

hosgeldın komusm.bızım araba derdımız bıtmedı gıttı.en sonunda netlestı sımdı ıslemlerle ugrasıyoruz.kızının ıncılerı hayırlı olsun arka arkaya cıkar hepsı

hoşbuldum komşum kolay gelsin

Back
X