- 7 Nisan 2008
- 683
- 574
- 103
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
- #4.161
saol cnm. disari kusu oldu eve girmk istemiyor..
Disarinin tatli geliyo artik evde sıkiliyolar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Masallah melegine canim cok gecmis olsun
masallah canim
benimde pazar var hic calisamadim mezun olacam gecersem ins geceriz canim
Esracim tasinma konusunda allah yardimcin olsun kolayliklar versin ins meleginde bir sikinti olsa anlasilirdi heralde hic ayaklarinin uzerine bastirmadiysan olabilir bir kac gun bir dikelt bakalim hic basmiyosa goturursun biseyi yoktur ins bizimki iki uc haftadir hizlandi uc- dort gundurde tutunarak kalkiyo ama ondan once dikelemiyodu orumcekmi fayda etti yoksa zamanimiydi bilmiyorum ama apaladiktan bayaa bi sonra basti ayaklarinin uzerine zaten surunmeye basladiginda pek biyer karistirmiyodu apalauinca cok dikkat etmek lazim banyoya gitmis bikere Cekmeceleri aciyo eli sikisiyo ustune biseyler deviriyo artik hic birakamiyorum ulasabildini cekiyo asiliyo aya kalkinca kablolara uzanmaya basladi tasinma zamani ortalik karisiklikta dikkat edin diye soyluyorum canim apalayinca gozun onunden ayirma ne arada ne derede napiyolar belli olmuyo
Yoktur ins bisey kosup oynadklarini goricez ins bizim ust disimizin biri geldi biri gelemiyo surekli miz miz bide cok hareketlndi ne oyuncak begeniyor ne yemk evde sikiliyo bide pc actirmiyo vuruyo asiliyo tlf oyle aldmmi agliyo iice tuhaflasti kitabi aliyorum ona bile agliyo ne ders calisabiliyom ne ev isi uyumuyoda tabi surekli esniyo gozler kirmizi ama yok ayamda bi saat salliyorum uyuyamiyo sureklide bi kaza atlatiyo o kadar pesindeyim bn ustune dustukcemidir nedir o yuzden giremiyorum bn yazarkn kut dusuyosagol canim gercekten etraf cok tehlikeli heryerde karistirabilcegi o kadar cok sey varki yurutece biraksam bile basindan ayrilamiyorum uzerine devrilir allah gostermesin... insallah skinti yoktur ben bastirmadim hic acikcasi ona bagliyorum dr.hic oraki bile olmadi demek suphe gormedi s.ocagida dedigim gibi iste. kuzucuguna masallahsende yoksun bu aralar az giriosyn
masallah oglumuzaa
az kaldı bacım az.tabı yerlesmeyı saymazsak...zordur tasınmak zaten ama eceyle tasındıgımı dusunemıyorum ben senın masallahın var yınede tek basına halletın
selam komsum,geldın demek ayyy ne cok sevındım...bıara gelıcem valla.az daha ıyı olsun havalar.arabaya atlar atlar gelırız...ecenın dogumgununede beklerım
Yoktur ins bisey kosup oynadklarini goricez ins bizim ust disimizin biri geldi biri gelemiyo surekli miz miz bide cok hareketlndi ne oyuncak begeniyor ne yemk evde sikiliyo bide pc actirmiyo vuruyo asiliyo tlf oyle aldmmi agliyo iice tuhaflasti kitabi aliyorum ona bile agliyo ne ders calisabiliyom ne ev isi uyumuyoda tabi surekli esniyo gozler kirmizi ama yok ayamda bi saat salliyorum uyuyamiyo sureklide bi kaza atlatiyo o kadar pesindeyim bn ustune dustukcemidir nedir o yuzden giremiyorum bn yazarkn kut dusuyobalonda bile dikelmeye calisinca dusmemek mumkunmu :))
Bütün türkiyede yaşanan bu dehşetOlayları terörü kınıyorum..çok üzgünüm,nasıl bu hallere düştük görsün herkes..savaş bizim kendi içimizde uzaklarda aramaya gerek yok..!!!!
![]()
kizlar oglum 7ay 12 gunluk. hala desteksiz oturamiyor. varmi aranizda bebegi hala oturamayanlar. ha bugun ha yarin die die buyudu sipa ama oturmuyor. cok hareketli sabit olmasi lazim oturabilmesi icin fakat kendini saga sola one atiyor biseyye mutlaka uzanmak istiyor. ne yapmam lazim alistirmak icin. yastikla falan imkansiz oturmuyo sadece yere pturuyorum oglumuda onume oturtuyorum benden biraz destek allip oturuyo oyle alistrmaya calisiyorum. panik oldum valla bi sikinti degildir insallah bu.
Benim oğlumda 7 ay 10 gunluk falan yani bı 15 gündür oturmaya başladı.panik yapma ama arkasına yanlarına önlem olarak yastık koy düşerse oraya düşsün..bende oturmaya korkuyordum.oyle oyle alıştı yoksa oturmaya hic niyeti yoktu..oturmayA başlayınca daha rahat ettim sanki..
eski resimlerine bakıyorumda ne çok değişmiş yavrum , dahada değişecekler , hepsini nazarlardan korusun rabbimmasallak kizina zuhal. cok cok cok.sevimli. yanaklar tontus tontis isirmalik. benim oglanda 9400 ama bana tombik.gelmiyor nedense. ama huma tombik tombik duruyor masallah 41 kere.
bilsem öyle yapardım canım yaaa , birdaha ekliyim senin için teyzesiyine goremiyorum yahg.canim bu arada gecmis olsun... bizim cok sacimiz varda yazin iyimidir bilmem su gibi oluyor ensesi alni, gece tokalari cikarinca ooo yuzu gozu sac... huma'yi goremedim ben eklenmis resmin on izlenmesi olunca bende cikmiyor resim ama yinedr masallah kuzucuguna
![]()
hay maşallah tontiş oğlanaahmet bey... ciddi takilan oglum bu siralar siritiyor.Eki Görüntüle 725354
Allah kolaylık versin canım , çocukta yaparım kariyerde dersen zorluğu olucak tabiiSelam kizlar, bugun sinavlarim vardi, simdide kv.deyiz tlfdan bi bakayim dedim size, malum ders calismak cok sikici, sikiliyorum, kizima kv.dem bakiyo, oynuyolar. Emmiyo pek, uyumuyoda, surekli etrafla ilgili. Bende arada derede ders calismaya calisiyorum. Buarada kzim 7ay 10 gunluk oldu, oturmaya basladi 1haftadir desteksiz. Uzaniyo cok kipirdarsa devriliyo, apyakta dikeliyo ama yurume hareketi pek yok, bide agza goturmeyi daha azaltti karistirmaya basladi benimkide. Esim yurutec alalim diyo oyalansin diye ama ben istemiyorum. Haa buarada kopukten baloncuk yapiyorum cok hosuna gidiyo tavsiye ederim :)
herkes oyle diyor oturmaya basliyinca biraz rahat edermisim. yastik koyuyorum elinede oyuncak veriyorumki onunla ilgilensin. bi kac saniye oturuyo sonra pat devriliyor pasamm.
eski resimlerine bakıyorumda ne çok değişmiş yavrum , dahada değişecekler , hepsini nazarlardan korusun rabbim
bilsem öyle yapardım canım yaaa , birdaha ekliyim senin için teyzesi
hay maşallah tontiş oğlanaısır ısır doyulmaz buna
Allah kolaylık versin canım , çocukta yaparım kariyerde dersen zorluğu olucak tabii![]()
ben şu bele geçen emzirme minderinden almıştım , emzirirken hiç kullanmadım , dursun kızımı oturturum dedim ortasına , bikaç kez oturttum dik oturamadı onda , sonrada mama koltuğu aldık resimdekini , ergonomik ve çok rahat bişey , bişey serip yere koyuyorum ve kızımı güvenle oturtuyorum , elinede bişeyler veriyorum , o şekilde oturtuyorum anca , bak linkini ekliyim hazır indirimdeyken , mamas&papas markasının koltuğu , eğer mama sandalyesi almadıysan çok tavsiye ederim , çok konforlu ve kullanışlı bişey , hemde omurgayı destekliyor
Mamas & Papas Snug Portatif Mama Sandalyesi / Teal - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
saol cnm. butun bebekleri isirasim geliyor benimde.
mama sandalyesi aldik cnm cok oldu. her bebegin gelisimi farkli tabi ama ayi geldi geciyor oturmali artik desteksiz. sekiz olalimda bi ona gore dr a goturucem. hic oturmuyo degil cunku saniyelr suruyo ama devriliyo sonrasinda.
kizlar oglum 7ay 12 gunluk. hala desteksiz oturamiyor. varmi aranizda bebegi hala oturamayanlar. ha bugun ha yarin die die buyudu sipa ama oturmuyor. cok hareketli sabit olmasi lazim oturabilmesi icin fakat kendini saga sola one atiyor biseyye mutlaka uzanmak istiyor. ne yapmam lazim alistirmak icin. yastikla falan imkansiz oturmuyo sadece yere pturuyorum oglumuda onume oturtuyorum benden biraz destek allip oturuyo oyle alistrmaya calisiyorum. panik oldum valla bi sikinti degildir insallah bu.
ecenın odası dogdugundan berı ayrı.hıc sorun olmuyor duyarsın.kı benım kızım gece hıc uyanmyor..az kaldı yerlesınce guzel havanın tadını yenı evınızde cıkartırsın canımm.yok canim ben hicbiseye elimi surmedim desem yeridir elifle mumkun olmadi zaten annem geldi hergun koliledi koliledi gitti... simdide temizlige gittiler ben evdeyim yaptigim tek sey buzdolabini temizlemek olduoda kizce sagolsun erken uyudu dun.. of bide yerlesmek var degil mi
onun icinde annem gelip kalicak bi kac gun elosla mumkun degil anca aksam uyuyunca gardolabimi yerlestiririm sessiz sessiz, mecbut odasini ayircam yeni evimde odalarimiz yakin kapilar acik olunca duyarim bence, baktim duymuyorum telsiz aliriz.
selam kılar ıssız kalmış buralar kızım diş çıkardı sonundaama hala devam ediyor sıkıntısı diğeride çıkacak sanırım sizlerde ne var ne yok
ecenın odası dogdugundan berı ayrı.hıc sorun olmuyor duyarsın.kı benım kızım gece hıc uyanmyor..az kaldı yerlesınce guzel havanın tadını yenı evınızde cıkartırsın canımm.
hosgeldın komusm.bızım araba derdımız bıtmedı gıttı.en sonunda netlestı sımdı ıslemlerle ugrasıyoruz.kızının ıncılerı hayırlı olsun arka arkaya cıkar hepsı