• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

hoşbuldum canım sen nerdesin ki ama çok sıkılıcam sanırım buralarda:1:benim kız çok tembel emeklemiyor bile daha yüz üstü yatınca acayip sinirleniyor akşama kadar kucakta geziyor cadı:27:
Kızım kabız bir kaç gündür ya çorbadan başka bir şeyde yemiyor nasıl oluyor anlamıyorum:ssz:
nasıl korunuyorsunuz bu arada:ssz:
Ben maltepedeyim tatlım. Size uzak yani. Bnmkıde yuzustu yatmıyo hiç acaip sinirlenir. Duphalac diye bi ilaç var ondan veriyordum Ben gundur vermiyorum. Üçüncü gun yaptı daha yapmadı. Gun içindedir gecede çok zorlanıyor. Sanırım bu akşam yine başlıcam. Kabız yapıcı gıdalardanda vermiyorum aslında ama Bizimki nin bağırsak sistemi boyle demekki. Allah miniklerimize yardım etsin:)

Kandiliniz mubarek olsun ALLAH dualarimizi kabul etsin butun uyumayan bebekler uyusun yemeyenler yesin hastalar sifa bulsun insallah ...ulkemizdeki bu karisiklikta son bulsun ....amin amin amin ....

kizlar canim cok sikkin. oglum bu ayin 19 unda sekiz aylik olucak fakat hala ek gida almiyor. biara yer gibi oldu o da tek ogun sonra reddetti. belki bugun yer diye yemegini yapip yapip dokuyorum. dun dort saat hicbisey vermedim sonra corba verdim icmedi meme istedi. internetten okuyorum millet sekiz aylik bebege ne veriyo diye inanamadim ogunlerine. anne sutu ikinci planda. ben gunde bir ogun yediremezken onlar atlamadan nasil bes ogun veriyolar. ben nerde hata yapiyorum anlamadim. oglum uc saatte bir emiyo bende emmeden once ek veriyorum almiyo tokkende denedim. kafayi yicem sabrim cok zorluyo artik beni. tek benmi boyleyim acaba.

kizlar canim cok sikkin. oglum bu ayin 19 unda sekiz aylik olucak fakat hala ek gida almiyor. biara yer gibi oldu o da tek ogun sonra reddetti. belki bugun yer diye yemegini yapip yapip dokuyorum. dun dort saat hicbisey vermedim sonra corba verdim icmedi meme istedi. internetten okuyorum millet sekiz aylik bebege ne veriyo diye inanamadim ogunlerine. anne sutu ikinci planda. ben gunde bir ogun yediremezken onlar atlamadan nasil bes ogun veriyolar. ben nerde hata yapiyorum anlamadim. oglum uc saatte bir emiyo bende emmeden once ek veriyorum almiyo tokkende denedim. kafayi yicem sabrim cok zorluyo artik beni. tek benmi boyleyim acaba.

Canını sıkma bende sundan bı kac gun oncesine kadar yemediğinden dert yanıyordum burda ama kuzunun derdi varmış..önce yan kesici dısı patlattı şimdi üst disini..yavaş yavaş yemeye başladı bizimki ama dişine gore herseyi yemiyo..artık ona ozel yemek yapmıyorum bizim yediğimiz yemekleri istiyo zaten bende bizim yemeklerin tuzunu azalttım..bide vitamini artsin diye kemik suyu tavuk suyu falan ekliyorum corbalarimiza hem bizde lezzetli yemekler yemiş oluyoruz kuzumun sayesinde..hipp bebe biskuvisini cok sevdi yemediği bisey olunca bir tane bisküvi koyuyorum yiyiyor..nacizane tavsiyelerim bunlar..haa bı de dun elimle tavuk yedirdim ağzını sapirdata sapirdata yedi..

Canını sıkma bende sundan bı kac gun oncesine kadar yemediğinden dert yanıyordum burda ama kuzunun derdi varmış..önce yan kesici dısı patlattı şimdi üst disini..yavaş yavaş yemeye başladı bizimki ama dişine gore herseyi yemiyo..artık ona ozel yemek yapmıyorum bizim yediğimiz yemekleri istiyo zaten bende bizim yemeklerin tuzunu azalttım..bide vitamini artsin diye kemik suyu tavuk suyu falan ekliyorum corbalarimiza hem bizde lezzetli yemekler yemiş oluyoruz kuzumun sayesinde..hipp bebe biskuvisini cok sevdi yemediği bisey olunca bir tane bisküvi koyuyorum yiyiyor..nacizane tavsiyelerim bunlar..haa bı de dun elimle tavuk yedirdim ağzını sapirdata sapirdata yedi..

bizde distir dioruz gece uykusu hic yok cunku. yarim saatte bir uyaniyo. salliorum uyumuyo. oglum hippn buskivisni sevmedi cnm ne muhallebi ne buskivi ne kadik mamasi nefret ediyor yemiyor. benim oglumda bize yaptigim yemklere daha cok ilgi gosteriyo. elimle yedirirsem tabi iki lokma aliyo. cok yiprandimmm.

bizde distir dioruz gece uykusu hic yok cunku. yarim saatte bir uyaniyo. salliorum uyumuyo. oglum hippn buskivisni sevmedi cnm ne muhallebi ne buskivi ne kadik mamasi nefret ediyor yemiyor. benim oglumda bize yaptigim yemklere daha cok ilgi gosteriyo. elimle yedirirsem tabi iki lokma aliyo. cok yiprandimmm.

canım gece yatmadan agrı kesıcı wer ben ole yaptım cok rahatladı geceleri

Yememesine üzülüyosundur mutlaka ama yıpratma kendini. sen iyi olacaksın ki bebişine güzel bakabileceksin. oluruna bırak. yedirmekten vazgeçme yemiyosa zaten zorlama. bir çok bebek el ile beslenmeyi daha çok seviyor. (belki tepkisi kaşığadır.)

ayrıca bebişinin kilosu inan bizim kızın kilosundan iyi görünüyor.

canım gece yatmadan agrı kesıcı wer ben ole yaptım cok rahatladı geceleri
bende bugece deniycem fakat biray sonrada cikabilir disi nereye kadar agri kesici verebilirimki :((

Yememesine üzülüyosundur mutlaka ama yıpratma kendini. sen iyi olacaksın ki bebişine güzel bakabileceksin. oluruna bırak. yedirmekten vazgeçme yemiyosa zaten zorlama. bir çok bebek el ile beslenmeyi daha çok seviyor. (belki tepkisi kaşığadır.)

ayrıca bebişinin kilosu inan bizim kızın kilosundan iyi görünüyor.

canim elle nadiren bir iki lokma yiyor sma yine doyumluk degil tabi tadimlik. oglumun kilosu en son 9400 du. fakat artik almiyor cunku cok hsreketli ve yemiyor tabi sutum yetmez artik sanmiyorum. bakalim.sekiz aylik kontrlnde kac cikick umarim vermemistir.

Ben maltepedeyim tatlım. Size uzak yani. Bnmkıde yuzustu yatmıyo hiç acaip sinirlenir. Duphalac diye bi ilaç var ondan veriyordum Ben gundur vermiyorum. Üçüncü gun yaptı daha yapmadı. Gun içindedir gecede çok zorlanıyor. Sanırım bu akşam yine başlıcam. Kabız yapıcı gıdalardanda vermiyorum aslında ama Bizimki nin bağırsak sistemi boyle demekki. Allah miniklerimize yardım etsin:)

biz yakınmısız tatlım ben kartaldayım.benım kızımda kabızlık yasadı antalyada ekmek içi yedi cnuku hep.sımdı hıc wermıorum bıde pırınc unlu muhallebı yapıodu kabız onu sımdı hergun kayısı yarım yıyo bide seftalılı kayısılı sütaşın yogurdu war ondan yıo hergun aksam ustu ve tadına bayılıo o bagrsaklarını calıstırıo tawsye edebılırım yanı onu

bende bugece deniycem fakat biray sonrada cikabilir disi nereye kadar agri kesici verebilirimki :((

canim elle nadiren bir iki lokma yiyor sma yine doyumluk degil tabi tadimlik. oglumun kilosu en son 9400 du. fakat artik almiyor cunku cok hsreketli ve yemiyor tabi sutum yetmez artik sanmiyorum. bakalim.sekiz aylik kontrlnde kac cikick umarim vermemistir.

canım vericen artık biras cocugada eziyet acık cekıo sonucta yazık onada sanada

kizlar size bir sorum var. ben kayinvalidemi cok severim iyi anlasirix. fakat kirildim kendisine. dun aksam gittik ziyarete esimle. bebekliklrden konuduyoduk esime dediki senin bebekligin oglununkinden daha guzeldi. bunu bikac kere daha soyledi. ama icime cok oturdu bu kez. hadi bir dedin iki dedin nedir bu herzaman dile getirmenin amaci. oglunla torununu niye karsilastiriyosunki. sizde alinirmiydiniz bu duruma. icimde kaldi ya. birde oglum bana benziyor. bebegin daha guzeli daha cirkinimi olur. hepsi ayri guzel.
canım bence kırılmakta haklısın bende olsam ıcerlerdım kı zaten benzer seyler bzde de yasanıyo bır ıkı gun oncesıne kadar
k.v burdaydı benımde durup durup ya kendıne ya kendı sulalesınden bırıne benzetıp durdu
dogdugundan berı bı kere de su yonu yda surası burası annesı gbı dye bsey duyamadk agzından..
bıde gorumcemın oglu var 4 yasında onunla kıyaslayıp duruyo sınır oluyorum walla:47::47:
bı kere her bebek kendıne ozgudur tıpkı her ınsan gbı..bde cırkını guzelı ne demek ole olurmuymus hıc melek dha onlar
asıl cırkın olan bu yorum bence..
walla ben kendı psıkolojmızı de korumak adına saygıszlık etmeden tatlı sert tarzında
bı cevap vermek gerektgnı dsunuyorum bole seylere cunku obur turlu susmuyolar bı defa demekle yetınmıyolar
sonucta bız de anne olmus kadınlarz artık kac yasındayz cocumuzun ablası degılız kı..
kendımı ben bır tuttum ıkı tuttum olmadı en son hep de sızın tarafa benzıyo ne hıkmetse dıyıverdımm:1::1::1:
bı anda cıktı agzımdan esım de vardı ustelıkk :9:ohh ıyı de ettım ama ıcım rahatladı:9:
o da ee bız sızınkılerı gormedık kı hıc ondan kendmze benzetyorz fln dedı
herturlu cevap hazır yanı baksanaa :6: nolur yanı hep bızden olgunluk beklıceklerıne azıcık da onlar bzım
gonlumuzu yapsa bız kucuguz sonucta dmı ama yook hep tek taraflı bı saygı beklentısı baskada bısı yokk:47::47:

amma doluymusum bnde bu konuda sayende dılım cozuldu kız walla:52:

ek gıda konusunda senı rahatlatmak adına solemıyorum bak ınan benım kızımda senın oglusundan farksız:ssz::ssz:
hele o bloglarda cesıt cesıt ogun verenlerı hatrlatma hıc :ssz:yapıp yapıp dokuyorum bnde
varsa yoksa sutt olmayan,uykusuzlugu yuzunden dınlemedgım ıcın
dolamayan bos gogusumu emmekten baska bsı yapmıyoo:25::25:
doktora gtmekten de bıktım nasıl olcak bole bılmıyorumm:ssz::ssz:

bizim altıncı ay kilomz 6,5 ablası. sütüm zaten yok.

devam maması, kaşık maması ve ek gıda.

şimdi 7,5 dur diyo düşünüyorum kontrole henüz gitmedik.

dediğin gibi bebişlerimiz şuan çok hareketli ve dişten dolayı sıkıntılı. canları sağ olsun da.

mınataha

yenı cıcılerınz de yenı disiniz de hayırlı olsun tatlımm...bızım dha bıtanecık bıle dısımız yokk:25:

hepnıze mrb kızlar...
kızımı sallıyorum ayagımda bı yandan da sıze yazıyorum 20.dk da uyandı yıne cımcıme:6: bır saate tamamlamak ıcın uykusunu
ayagıma aldım bnde baska turlu uyuyamıyo hemen kalkıyo uykusuz uykusuz sonrası ıkımze de ezıyet oluyoo:ssz::ssz:
aksam uzerı de kızımın halası gelıcekms aradı bıraz once en son kırklıyken gormustuu:31::31:
eve bırısı gelınce anında olmayan duzen bozuluyoo kızımda:37:gelenlerın en zor yanı bu benm ıcın..
umarım cok huysuz karsılamaz halasınıı:emir_bebek::emir_bebek:
hayır bse degıl de umarım dha ıkı gun once burda olan k.v takılmaz peslerıne:ssz:
ne zamandr gormuyorz bırbrmızı aklı varsa basbasa olsunlar der
yasları yakın konusup dertlessınler ben dha dun ordaydım dye dsunmesı gerek ama
ıste her potansıyel mevcut oluncaa her an bı suprız yumurtayla karsılasmamak ıcten degıl:9::9::9:
uyanınca kızımı yıkayaym dıyorum mıs gbı cıcıler gydıreyımm:31::31:
yemege dısarda olmayı teklıf etcem evle de ılgılenemıyorum barı onunla ılgıleneyım dedımm
gıremem muhtemelen
optum hepınızı fındıklarr bye bye :54::54:

merhaba kızlar uzun zamandır araba ısıyle ugrasıyordum dun ıtıbarı ıle eskı arabam gıttı yenısı sıparıs edıldı.kredımızde cıktı hazır allaha bınlerce sukur.rabım bunuda hayırlısıyla odemek nasıp etsın.kızım cok ıyı masallah hıc ogun atlamadan yıyoruz.ece artık gunde 3 defa bıberon alıyor gerısı ek gıda hep yogurt sebze yumurta labne derken aksam oluyor bıle:nazar:

ece de dıslerı halledıcek ınsallah yakında alttakı dıslerı elımı ısırmaya yetıyor sıpanın.yarında kızamık asımız var.ınsallahonuda atlatırız...bızden bu kadar:16:

Back
X