• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

Slm kizlar ev cok fena olmustu bi temizlik icine girdimki cikamiyorum oglumda formunda bn koyuyorum o kalkiyo suanda ayamda uyutuyorum uykusunu almazsa ortaligi yikiyo resmn istahi birazcik acildi gibi gecmisi pek okuyamadim teldende alinti cvo biraz zor oluyor acikcasi umarim herkes iyidir size bi sorum olacak cevreden gormus duymusta olabilirsiniz ust dislerle alakali bizim alt dislerimiz 6 gun arayla cikmisti fakat ust disimiz mayisin 16 sinda biri cikti digeri hala yok normal mi acaba ayni anda cikmiyor mu bunlar doktora sormalimiyim ki bilemedim cvp veren ark simdiden tsk ederim

cnm sende dolmussun :( erkek anneleri hepmi boyledir acaba ogullarini jön gibi gorurler kimseyi yakistiramazlar. bende lafimi soyledim tabi. k.validem senin cocuklugun daha guzeldi diyince esime esimde bana hic benzemiyo dedi artik sansim yok dedi. bende uzulme ilerde saci dokulurse sana benzer dedim :)) esim kel buarada. k.validemde neresini benzettin dedi.

canim azimle oglumun yiecegi gunleri bekliyorum. emzirmeyi azaltiyim diorum ama yemiyoki uc saatde gecse dort saatte gecse. saldiriyo gogsume mecbur veriyorum yoksa ac kalicak.
benim kv de aksam diyor erkek cocuk babasina benzer hep ama bu niye sana benziyor ki..ne oldu dokundu mu diyecektim ama ah su edep var ya nelere engel:)

biz yakınmısız tatlım ben kartaldayım.benım kızımda kabızlık yasadı antalyada ekmek içi yedi cnuku hep.sımdı hıc wermıorum bıde pırınc unlu muhallebı yapıodu kabız onu sımdı hergun kayısı yarım yıyo bide seftalılı kayısılı sütaşın yogurdu war ondan yıo hergun aksam ustu ve tadına bayılıo o bagrsaklarını calıstırıo tawsye edebılırım yanı onu

Ay çok sevindim Goruselim bir ara . fırsat olursa Nerde oturuyorsun. Ben Adatepe deyim. Kabız lık içinde ilaç kullanıyorum şükür iyi geliyor her gun yapıyo geçenlerde bıraktım deneyeyim dedim ama yok olmadı şimdilik devam ediyorum bakalım nereye kadar.tavsiyen içinde tşk ler. Dışarı çıkınca bakıcam. Vtechten eşimde almıştı ıkı ay kadar once ve kızım ona bayılıyor. Hatta çıldırıyor iyiki almış :)

selam kızlar nasılsınız gece sabaha kadar ayaktayız ya öfff ağlayarak uyanıo napcam bilemiom hep meme emmek istiyo:(((

kızlar ya bu bebelern takvimleri nerdeee kimsede gözükmüyoooo

nihayet yerlestim kizlar ilk misafirlerimi aldim bile annemler ablamlar kv. hayirli olsuna geldiler sirada teyzemler babamlar ve gorumcelerim ve esimin tanismami istedigi arkadaslari var (evli)... kizlar sizide beklerim tugce ve sema hatta cok sevinirim disari cikamiyoruz burda, babamiz cevreden hosnut degil :ssz: anca aksamlari beraber cikiyoruz tum gun pineklioruz kizcemle :ssz: misafir gelince cok mutlu oluyoruz.

kizlar canim cok sikkin. oglum bu ayin 19 unda sekiz aylik olucak fakat hala ek gida almiyor. biara yer gibi oldu o da tek ogun sonra reddetti. belki bugun yer diye yemegini yapip yapip dokuyorum. dun dort saat hicbisey vermedim sonra corba verdim icmedi meme istedi. internetten okuyorum millet sekiz aylik bebege ne veriyo diye inanamadim ogunlerine. anne sutu ikinci planda. ben gunde bir ogun yediremezken onlar atlamadan nasil bes ogun veriyolar. ben nerde hata yapiyorum anlamadim. oglum uc saatte bir emiyo bende emmeden once ek veriyorum almiyo tokkende denedim. kafayi yicem sabrim cok zorluyo artik beni. tek benmi boyleyim acaba.

benim pamugumda yemiyor canim bir aydir boyle bende arastirdim ayni inanamadim. kahvaltidan ki ekstra bi nefret ediyo yumurta sarisini yiyor oda 4/1ni zorla :ssz: peynir pekmez yok mumkun degil bi ara sinir krizi gecirdim kilo verdigini ogrenince agzina zorla tikistirdim malesef :ssz: goren zayifladi diyor evet zayifladi bunlari duydukca basasim geliyor agzina ancak cozum olsa keske. yok artik zorlamiyorum hos icim icimi yiyor .. ana ogun ara ogun ooo kac ogun yiyor 8,5aylik bebekler ancak biz tek ogun bi kac kasik corba :ssz: bi forumdada okudum 3ogun veriomus bebesine digeri demis aaa canim doyarmi hic 3 ogunle diye :ssz: hatam nerde diye dusunuyorum ve sabirla agzini istahla accagi gunleri bekliyorum... kavanoz mamasinin bile yarisini zar zor yiyor istahsiz, su an bi kavanoz yemeliydi bence...

slm guzel anneler ve tatlı kuzulara..dişler ek gıda uyku sorular ve sorunlar hep ortak...dısımız cıkmadı bizim hic herseyi dise baglıyoruz bakalım cıkınca ne olacak..su iciremiyorum ek olarak kuzucuk sulugu ıstemiyor bardakla da oynamak istiyor..
uykusu da hala aynı sık uyanıyoruz maalesef...bugun tembelligim uzerimde bebisim uyuyor heryer heyerde ama ben cay keyfindeyim..nerdeyse yatıcam ama uzun surmez uyanır bırazdan kuzucuk...
cok kisi yok yıne :((

Sevgili kadinlar bir sorunum ve sorum var.oglum emeklemeye basladigindan beri temizlik iyice dert oldu.halinin uzerine ortu seriyordum onin icin ama malum sabit tutmak belli bir alanda zor...emekleyerek halisiz yerlere gidiyor elleriyle dolaniyor bir guzel :( evet soru: yerleri nasil temizliyor melek anneleri vileda vs hijyeninden suphe duyuyorum ne kadar iyicr yikayip silsemde.kimyasal olmayan belli markalarla hazirliyorum suyu o yonden rahatim ama acaba elime bir bez alip oyle mi silsem:( uff iyice zorlasti..
evet tatli hatunlar cevaplari bekliyorumm..

nihayet yerlestim kizlar ilk misafirlerimi aldim bile annemler ablamlar kv. hayirli olsuna geldiler sirada teyzemler babamlar ve gorumcelerim ve esimin tanismami istedigi arkadaslari var (evli)... kizlar sizide beklerim tugce ve sema hatta cok sevinirim disari cikamiyoruz burda, babamiz cevreden hosnut degil :ssz: anca aksamlari beraber cikiyoruz tum gun pineklioruz kizcemle :ssz: misafir gelince cok mutlu oluyoruz.

atlattın sonunda.benımde kardesım oralara tasındı.esın neden cevreden hosnut degıl?ama haksızda degıl sen dısarı cıkıcagın zaman gel sema ve benım oturdugum yere dogru cok rahat edersın.ben 6 yıldır suan oturdugum cevrede oturuyorum hatta onceden semanın sokagında oturuyordum cok memnunumm..ben o tarafa gecıcem bu aralar ararım bulusuruz...opuyorum senıde mınık prensesıde:16:

Sevgili kadinlar bir sorunum ve sorum var.oglum emeklemeye basladigindan beri temizlik iyice dert oldu.halinin uzerine ortu seriyordum onin icin ama malum sabit tutmak belli bir alanda zor...emekleyerek halisiz yerlere gidiyor elleriyle dolaniyor bir guzel :( evet soru: yerleri nasil temizliyor melek anneleri vileda vs hijyeninden suphe duyuyorum ne kadar iyicr yikayip silsemde.kimyasal olmayan belli markalarla hazirliyorum suyu o yonden rahatim ama acaba elime bir bez alip oyle mi silsem:( uff iyice zorlasti..

merhaba arkadasim ayni sjinti bizdede var emekliyor ve hic olmadik yerlere gidiyor halinin uzerine carsaf vs...cozum olmuyor. ben vileda kullanmiyodum kova ve bez kullanarak yerleri siliyorum amway loc kullaniyorum zaman zamanda arap sabunu (sivi) kokulu yuzey temizleyiciler cok fazla kimyasal bana gore loc&arap sabunu daha iyi. birde dun esimle konustuk fakir stil mop muydu neydi reklamlari var buharli temizlik yapiyor ondan almayi dusunduk...

atlattın sonunda.benımde kardesım oralara tasındı.esın neden cevreden hosnut degıl?ama haksızda degıl sen dısarı cıkıcagın zaman gel sema ve benım oturdugum yere dogru cok rahat edersın.ben 6 yıldır suan oturdugum cevrede oturuyorum hatta onceden semanın sokagında oturuyordum cok memnunumm..ben o tarafa gecıcem bu aralar ararım bulusuruz...opuyorum senıde mınık prensesıde:16:
evet cok sukur. cevreden hoslanmiyor cunku insanlar cahil iste anla.... coluk cocuk caddede fink atiyor minicikler daha araba ezcek oluyor analari ortada yok kadin dogurmus bol bol atmis sokaga. evim cok guzel binadada sessiz sakin insanlar var ancak sokakta gorduklerim fena. canim bana beklerim eskule avm ye yakin evim arabayla 2dk. ayy gecen aksam eskuleye gittik esimle bucuruk magxasina girdik allahimmm koca magzada hicmi guzel bisey olmaz hepsi dokuntu kirli sanki 2.el. buranin halkina hitap ettikleri kesin... napcam ben ya :ssz:

inşallah canım gelmeyi istiyorum sana da tuğçeye de yalnızlık çekicem gibi burda çok şu an eşimin halası var ondan önce annem vardı haftayada kayınvaide geliyor onlar gidince anlarım iyice:ssz:hayırlı olsun cnaım evin yakın mıyız

benim pamugumda yemiyor canim bir aydir boyle bende arastirdim ayni inanamadim. kahvaltidan ki ekstra bi nefret ediyo yumurta sarisini yiyor oda 4/1ni zorla :ssz: peynir pekmez yok mumkun degil bi ara sinir krizi gecirdim kilo verdigini ogrenince agzina zorla tikistirdim malesef :ssz: goren zayifladi diyor evet zayifladi bunlari duydukca basasim geliyor agzina ancak cozum olsa keske. yok artik zorlamiyorum hos icim icimi yiyor .. ana ogun ara ogun ooo kac ogun yiyor 8,5aylik bebekler ancak biz tek ogun bi kac kasik corba :ssz: bi forumdada okudum 3ogun veriomus bebesine digeri demis aaa canim doyarmi hic 3 ogunle diye :ssz: hatam nerde diye dusunuyorum ve sabirla agzini istahla accagi gunleri bekliyorum... kavanoz mamasinin bile yarisini zar zor yiyor istahsiz, su an bi kavanoz yemeliydi bence...

benim kızımda canı isterse yiyor öyle her şeyide yemiyor zaten tek sevdiği şey çorba meyve yemiyor ymurtayla peynirde seviyor napalım sağlıklı olsunlar meyve püreside sürmüyor ağzına

düzenli temizlik yapabiiyor musunuz diye sorsana canım:27::1:benim kızım çok tembel daha emeklemiyor akşama kadar kucakta gezdiriyoru cimcimemi :1:
kızım şapkadan hiç hoşlanmıyor ben takıyorum o atıyor önlük takıyorum asılıyor giyinmek soyunmak tam bi işkence çok agresif kızım var her şeyden sıkılıyor:27:

sen ne zaman geliyorsun canım burlara ben çok beğendim burasını her şey ayağımın altında

merhaba arkadasim ayni sjinti bizdede var emekliyor ve hic olmadik yerlere gidiyor halinin uzerine carsaf vs...cozum olmuyor. ben vileda kullanmiyodum kova ve bez kullanarak yerleri siliyorum amway loc kullaniyorum zaman zamanda arap sabunu (sivi) kokulu yuzey temizleyiciler cok fazla kimyasal bana gore loc&arap sabunu daha iyi. birde dun esimle konustuk fakir stil mop muydu neydi reklamlari var buharli temizlik yapiyor ondan almayi dusunduk...

çok pratik duruyo onlar bende düşünüyorum almayı

inşallah canım gelmeyi istiyorum sana da tuğçeye de yalnızlık çekicem gibi burda çok şu an eşimin halası var ondan önce annem vardı haftayada kayınvaide geliyor onlar gidince anlarım iyice:ssz:hayırlı olsun cnaım evin yakın mıyız

benim kızımda canı isterse yiyor öyle her şeyide yemiyor zaten tek sevdiği şey çorba meyve yemiyor ymurtayla peynirde seviyor napalım sağlıklı olsunlar meyve püreside sürmüyor ağzına

düzenli temizlik yapabiiyor musunuz diye sorsana canım:27::1:benim kızım çok tembel daha emeklemiyor akşama kadar kucakta gezdiriyoru cimcimemi :1:
kızım şapkadan hiç hoşlanmıyor ben takıyorum o atıyor önlük takıyorum asılıyor giyinmek soyunmak tam bi işkence çok agresif kızım var her şeyden sıkılıyor:27:

sen ne zaman geliyorsun canım burlara ben çok beğendim burasını her şey ayağımın altında

çok pratik duruyo onlar bende düşünüyorum almayı

yakiniz canim tuce senle benim evin arasinda kaliyor tuce tam ortada o ikimizede cok yakin simdi iyisin basin kalabalik herkes gidince bekliyorum muhakkak tel.no yollariz birbirmize ara ara konusuruz bulusuruz vs...vs... ben ilk tasindigim gun elif su'm cok huysuzdu agladi qgladi zor susturduk siz skinti yasamadiniz umarim... benim kuzumda cok skilgan ayni onluk takiyorum cekip atiyor agzini sildirmiyor sacini toplatmiyor vs......

yakiniz canim tuce senle benim evin arasinda kaliyor tuce tam ortada o ikimizede cok yakin simdi iyisin basin kalabalik herkes gidince bekliyorum muhakkak tel.no yollariz birbirmize ara ara konusuruz bulusuruz vs...vs... ben ilk tasindigim gun elif su'm cok huysuzdu agladi qgladi zor susturduk siz skinti yasamadiniz umarim... benim kuzumda cok skilgan ayni onluk takiyorum cekip atiyor agzini sildirmiyor sacini toplatmiyor vs......

tamam canım özelden yolluyorum numaramı eşyalı ev tuttuğum için çok sorun yaşamadım canım sadece kıyafetlerimizi getirdik sadece evi temizledim zaten annemde vardı rahat oldu canım

Mrb anneler uzun zamandir yazamiyorum ama hep takip ediyorum ist izmir derken 2 hafta oldu eve geleli bakicimiz basladi bende temizlik yaptim ne rahatmis bakici 5 tane bile yaparsin cocuk.:) 1 hafta sonra ise baslayacagim cok sikintiliyim... oglum bir disini cikardi ama hala emeklemiyor geri geri gidiyor cabuk yurur diyorlar bakalim baba dede diyor ek gidayi cok seviyor ama meme cok nadir emiyor birakacak sanirim hayirlisi...
M

tamam canım özelden yolluyorum numaramı eşyalı ev tuttuğum için çok sorun yaşamadım canım sadece kıyafetlerimizi getirdik sadece evi temizledim zaten annemde vardı rahat oldu canım

iyi bari o kargasada minigimin aglamasida ayri bi yorgunluk oldu bizim icin. tamam canim aldim numarani...

kizlar malum kuzular ayaklanma cabasi icindeler :nazar: ancak bizim yatagimiz derin degil yani kizim ayaga kaljtiginda gobisi hizasinda nerdeyse henuz ayaga kalkamiyor ama cabaliyor ben 1hafta oldu odasini ayirdim pamugumun aniden ayaklanirda duser korkum basladi bunun icin park yatak almayi dusunduk onlarda yirtilcak gibi gorunuyor gozume ama derinligi guzel kullanan varmi kizlar ne dersiniz?

Back
X