- Konu Sahibi Sarisekerannesi
- #4.661
selam kızlar nasılsınızzz pazarları ıssız buralar gece uykularımız yine bozulduuu((dişten sanırım
Selam
diş derdi daha bitmeyecek

kızlar artık bebeklerimize fındık verebilir miyiz ki:26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar nasılsınızzz pazarları ıssız buralar gece uykularımız yine bozulduuu((dişten sanırım
Bende bimin bezini alıyorum arada memnun kaldım ama dediğin gibi az olduğu için ekonomik geliyor insana
maşallah hümaya ne kadar düzenliakşam kaçta uyuyor peki
gündüz 6 saat kadar uyuyor o zaman maşallah dün kızım sabah 10 da uyudu 10 30 da uyandı 1 de uyudu 2 de uyandı bir daha 8 30 da gece uykusuna yattı dişlere bağlıyorum artıkçok canımı sıkıyor bu durum ya
1 buçuk 2 saat gündüz uykusu yemez ki daha ki zaten uykulu hep
21.00 21.30 arası uyuyor gece canım , uykuda beslenme kadar önemli bebeklikte , uyku uykunun mayası derlerya çok doğru , uyudukça düzene giriyor , başka şekilde uyutmayı denesene , yani bi uyku ritüeli yap , belki düzene girer bu şekilde mesela biz her gece yıkanıp uyku atletimizi giyiyoruz gündüzde zaten anakucağından anlıyo uyku vaktini
günaydın herkese
prima pişikmi yaptı ? hangi serisi canım ? premium care 4 ve üzeri kötüymüş ama aktif bebekten genelde herkes memnun kalmış , bende aldım , 3 büyük paket hemde , inşallah pişik filan yapmazevet ben de parmak kaldırıyorum canım maalesef uyku duzeni diye birsey kalmadı kucakta uyutup bırakınca bile pozisyonunu alıp emeklemeye baslıyor gozu kapalı:))disten beri kucakta pıspısı da kabul etmiyor ustelik illa emziriyorum(
ogun saymadım ama kahvaltı corba yogurt meyve ramazan dolayısıyla hosaf suyu ve puresi :)) bazen muhallebi...bu arada hosaf puresinden dolayı meyve ogununu atlıyorum ve tabi ki anne sutu de var...
ah canım ben de bez arayısındaydım prima pisik yapmıstı ve tasıyordu molfix kullanıyorduk ama dedigin gibi garip kokuyor sanki yenilenmisini hic sevmedim ..ben de hugiese gecsem diyordum bak simdi tereddut ettiim..
Selam
diş derdi daha bitmeyecek
kızlar artık bebeklerimize fındık verebilir miyiz ki:26:
prima pişikmi yaptı ? hangi serisi canım ? premium care 4 ve üzeri kötüymüş ama aktif bebekten genelde herkes memnun kalmış , bende aldım , 3 büyük paket hemde , inşallah pişik filan yapmaz
ben bayadır veriyorum canım , gerçi verdiğim gibi çıkıyor alttan :)) sindiremiyorlar yani , tahta havanda dövüp veriyorum ben antep ceviz fındık :)) çok seviyo hüma , en faydalısı badem ama , çağlalar bitti bademde çıkmak üzere , bulabilirseniz onu verin bebeklere , yüksek demir deposu , ama soyulmuş değil tabiii , kırıp ezip vermek lazım
prima pişikmi yaptı ? hangi serisi canım ? premium care 4 ve üzeri kötüymüş ama aktif bebekten genelde herkes memnun kalmış , bende aldım , 3 büyük paket hemde , inşallah pişik filan yapmaz
ben bayadır veriyorum canım , gerçi verdiğim gibi çıkıyor alttan :)) sindiremiyorlar yani , tahta havanda dövüp veriyorum ben antep ceviz fındık :)) çok seviyo hüma , en faydalısı badem ama , çağlalar bitti bademde çıkmak üzere , bulabilirseniz onu verin bebeklere , yüksek demir deposu , ama soyulmuş değil tabiii , kırıp ezip vermek lazım
gelmesende ben senı ararım kız meraktan catlarım..Evet bayadir gelemedim iiiyim kizim çok kucakci ve hic oturmuo uyumasida az mafoluorum,ama okudum hep sizi takipteydim![]()
sanırım.ben huggıes devam edıyorum zaten gecelerı ece altını ıslatmıyor sadece gunduz kullanıyoruz oda cogu zaman acık yanı pek kullanmıyorum gıbı bıseybirtek sen cevap verdiğine göre sadece ikimiz bez kullanıyoruz galiba :) neyse , bende primaya devam etmeye karar verdim zaten , aktif bebek serisinden baya memnunmuş alanlar , fiyatıda eğer büyük paketlerden alınırsa diğer bezlerle hemen hemen aynı oluyo canım , bimin bezini denemedim ama sen söyleyince şöyle bi baktım , 4+ yok zaten birde paketlerde çok az var , yani oda pek ekonomik değil aslında , az die ucuz , birde arko firması üretiyormuş onu sordum gittiğimde
hadı ya bana hala cok kucuk kalmış gıbı gelıyorbildiğin abla olmuş bu yaaakız ben seni yerimyaaa
![]()
hatırlamazmıyım.ahh canım gozun aydın allah sağlıkla kucağın almak nasıp etsın..senın ıcın cok cok sevındımm..gel arada bızıde bılgılendır mınık bebısın hakkıdaGeçen sene yaşadığım o üzücü kayıptan sonra , yine hamileyim. Sevgili eski dostlar benim için dua edin lütfen.
Beni hatırlamayanlar için kısaca kendimi hatırlatayım.
33 yaındayım , geçen sene5 aylıkken bebeğimi ölü doğurmak zorunda kaldım ve aranızdan ayırlmak zorundaydım... O süreçte destekleriniz için sonsuz teşekkürler.
Bebişlerinizi sağlıklı ve güzel bir şekilde büyütmenizi dilerim. Hepinizi öpüyorum.
![]()
maşallah kucuk hanıma dıycemde hepsı abla abı oldu..buarada dıkkatımı cektı topıkte sadece kız annelerı var
kızlar ece ıcın bu setlere abonelık yapmak ıstıyorum sızce bır yararı olur mu?aylık ucretı 34 tl
Adım Adım'ın Yararları Nelerdir Title
bugüne kadar hep huggies organik serisi kullandım hümaya çokta iyiydi ama 4 numara sıkıyor artık 4 numaradan sonrada organik yok malesef , limangodan aldım 4+ organik yazıyodu , normal geldi , onada sinir oldum zaten uğraşmak istemedim iadeyle , yani 4 ten sonra huggies yaramaz, molfix aldım 1 paket 4+ , yenilenmiş güya ama bi tuhaf kokuyo , napcam kızlar ya ? prima premiumda 1-2-3 güzelmiş 4 ten sonrası yaramaz yazmışlar yorumlara , siz ne tavsiye ediyorsunuz ?
maasallah cook tatlı bir kucukhanım olmus cimcimen:))
gelmesende ben senı ararım kız meraktan catlarım..
sanırım.ben huggıes devam edıyorum zaten gecelerı ece altını ıslatmıyor sadece gunduz kullanıyoruz oda cogu zaman acık yanı pek kullanmıyorum gıbı bısey
hadı ya bana hala cok kucuk kalmış gıbı gelıyor
hatırlamazmıyım.ahh canım gozun aydın allah sağlıkla kucağın almak nasıp etsın..senın ıcın cok cok sevındımm..gel arada bızıde bılgılendır mınık bebısın hakkıda
maşallah kucuk hanıma dıycemde hepsı abla abı oldu..buarada dıkkatımı cektı topıkte sadece kız annelerı var![]()
Eki Görüntüle 756363 Eki Görüntüle 756364
günaydın güzel anneler tatlı bebişlerişte benim şebeğim yaramazım
![]()
nasılsınız güzeller? iş, ev, doruk derken bir de ramazan girince ben kendimi kaybettim iyice. zaten doruk paşa sağolsun yerinde saniye duramıyor koştur koştur peşindeyiz
tam bir küçük hanım olmuş senoşumkibarlığa güzelliğe bak maşallah barekallah
![]()
Sağol canım
sağol canım
yerim ben doruk paşayı maşallah
sağol elifcim
2 gecedir kızım geceleri uyanıyor yatakta kendi kendine oynuyor emeklemeye çalışıyor sesler çıkarıyor sonra uyuyor![]()
hep aynı canım gece uyanıyor bir bakıyorum oturmuş yatakta, bir bakıyorum dikilimiş bana bakıyoriyice afacan oldular
ama uyanınca geri dalma huyumuz yok bizim illa yanına gidicez biraz mama ya da su içicek öyle dalcak
önceden emziriyodum, emmeyi bırakınca uyandıkça mama vermeye başlamıştım baktım açlıktan değil sadece alışkanlıktan istiyor biberonu; artık sadece su veriyorum azcık içiyor dönüp uyuyor. emme fiilini gerçekleştirmiş oluyoruz böylece![]()
emzirince uykuya dalıyor senabenimki daha kalkamıyor emeklemiyorda sadece bir yere tutunupta kalkıyor birde geri geri sürünüyor tembel kızım
gündüz uykularınız nasıl cnaım ben çok zor uyutuyorum 2 kere uyuyo günde ama yetmiyor
bir daha naparsam yapayım uykusu olsa da uyumuyor sinirlerim yıprandı ek gıda da pek yemiyor
![]()
gündüz uykusu doğduğundan beri problem zaten doruk için. 30 dk uyurdu sürekli sallardım uyanmasın diye
yeni yeni biraz düzene giriyor en azından sallayıp yatağına bırakıyoruz 30-40 dk uyuyabiliyor yatağında
ama ayakta sallama alışkanlığını bırakamıyoruz başka türlü uykuya dalamıyor
sabah 8 gibi bakıcıya bırakıyorum 9:30 gibi uyuyor yaklaşık bir buçuk saat uyuyormuş
öğleden sonra sadece yarım saat uykusu var ama sevmiyor uyumayı , tabi ben işten çıkana kadar uykusu gelmiş oluyor eve gelince saat 18:30-19:00 gibi uyutuyorum genelde bir yarım saat de o zaman uyuyor
sonra gece uykusuna ne zaman geçerse genelde 21:30 - 22:00 gibi uyuyor
zaten artık gün içinde 2 uyku normalmiş daha fazlasını beklemek zor
canım robottan geçirmek pratik oluyor ama tahta havanda dövsen daha iyi bebek için böyle yağlı tohumları , yaparsan görürsün aradaki farkı , metal değmemiş oluyor hemdeben robottan geçiriyorum cevizi yoğurduna katıyorum başka türlü yemiyor çünkü maşşallah kızına tarhanayla yoğurttan başka bir şey yemiyor ha birde yumurta![]()
Allahım bu ne tatlılıktır bu ne şirinliktir maşallah
beyaz paket premium care oluyor galiba beyaz paketlisi pisik yaptı canım.aktif bebekten memnun kalırsan burada paylas canım..ınsallah yapmaz..
gelmesende ben senı ararım kız meraktan catlarım..
sanırım.ben huggıes devam edıyorum zaten gecelerı ece altını ıslatmıyor sadece gunduz kullanıyoruz oda cogu zaman acık yanı pek kullanmıyorum gıbı bısey
hadı ya bana hala cok kucuk kalmış gıbı gelıyor
hatırlamazmıyım.ahh canım gozun aydın allah sağlıkla kucağın almak nasıp etsın..senın ıcın cok cok sevındımm..gel arada bızıde bılgılendır mınık bebısın hakkıda
maşallah kucuk hanıma dıycemde hepsı abla abı oldu..buarada dıkkatımı cektı topıkte sadece kız annelerı var![]()
Eki Görüntüle 756363 Eki Görüntüle 756364
günaydın güzel anneler tatlı bebişlerişte benim şebeğim yaramazım
![]()
nasılsınız güzeller? iş, ev, doruk derken bir de ramazan girince ben kendimi kaybettim iyice. zaten doruk paşa sağolsun yerinde saniye duramıyor koştur koştur peşindeyiz