• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

hatırlamazmıyım.ahh canım gozun aydın allah sağlıkla kucağın almak nasıp etsın..senın ıcın cok cok sevındımm..gel arada bızıde bılgılendır mınık bebısın hakkıda

Teşekkür ederim. Amin inşallah. Perşembe güü doktora gidicem nasipse kalp atışını duyucaz kısmet olursa.

şu çirkinliğe bi bakın ya teyzeleri , ben bu kızı ısırmiyimde napimmm

$IMG_0665.webp$IMG_0667.webp

Teşekkür ederim. Amin inşallah. Perşembe güü doktora gidicem nasipse kalp atışını duyucaz kısmet olursa.
ınsallah canım yaa

Eki Görüntüle 756460 Eki Görüntüle 756461
maşallah sıpayyaa
İdil anne dio kzizlar ya çok mutluyum :119:

ece 1,5 aydır felan dıyor ama zorda kalınca benı ısteyınce.mama yerken anneeeee dıyor....ben artık bırgunde baba de dıyorum

Eki Görüntüle 756363 Eki Görüntüle 756364

günaydın güzel anneler tatlı bebişler :16: işte benim şebeğim yaramazım :9: :16:

nasılsınız güzeller? iş, ev, doruk derken bir de ramazan girince ben kendimi kaybettim iyice. zaten doruk paşa sağolsun yerinde saniye duramıyor koştur koştur peşindeyiz
maşallah oğlumuz buyumus güler yuzluu bırde

50 kere arayıp fenalık geçirttiler bana ama abone olmadım bilmiyorum numaramı nerden buldular

doruk'un annesi misiniz diye arıyolar bi de :1:

ben prima premium care'dan prima aktif bebeğe geçtim canım şuan çok da memnunum

biara sızdırma problemi oldu sanırım 3 numara kullandığımız sıraydı, huggies aldım inanılmaz pişik oldu

bim'in bezini arkadaşımın tavsiyesiyle bir kez denedim kokusundan içim kalktı, doruk'u kucağımıza zor alıyoduk kokudan :27: çocuk kaka yapsa farkedilmez o derece bir parfüm kokusu var :27:

prima aktif bebekten çok memnunum ben ama 4 kullanıyoruz, 4+ nasıldır bilemiyorum
benıde arıyorlarda ben uye olmuştum cok kafama yattı bakalım.ben ece prematüre olduğu ıcın ılk basta molfıx kullandım cunku başka yoktu ondan sonra hep huggıes kullandım cunku sonrasında prıma almıştım hıc güzel degıldı sızdırmıştı huggıes aldım o günden berı huggıes kullanıyoruz cok memnunum pısık felanda olmadı hıc cok sukur

hep aynı canım gece uyanıyor bir bakıyorum oturmuş yatakta, bir bakıyorum dikilimiş bana bakıyor :1: iyice afacan oldular

ama uyanınca geri dalma huyumuz yok bizim illa yanına gidicez biraz mama ya da su içicek öyle dalcak

önceden emziriyodum, emmeyi bırakınca uyandıkça mama vermeye başlamıştım baktım açlıktan değil sadece alışkanlıktan istiyor biberonu; artık sadece su veriyorum azcık içiyor dönüp uyuyor. emme fiilini gerçekleştirmiş oluyoruz böylece :1:

Ayy bide biz bıraksak şu yalandan geceleri emme istediğiimiziiiii:25::25: nasıl alıştırmam gerekkkkk:ssz::ssz:

Huggies yeni bezini deneyen warmi ben numune istedim gelmedi daha

Kızlaraa özel olanını üye olduğum bir site göndermiş,çok şirin dış desenlerii..ama henüz denemedimmm...Eşim sen sırf bunun görüntüsü için değiştirirsin Primadan vazgeçersin diyoo :9::9: biz doğduğundan beri Prima Aktif bebek kullanıyoruz ara sıraa kaçırmalar dışında memnunum hiç pişik yapmadı kızımı..

Kızlaraa özel olanını üye olduğum bir site göndermiş,çok şirin dış desenlerii..ama henüz denemedimmm...Eşim sen sırf bunun görüntüsü için değiştirirsin Primadan vazgeçersin diyoo :9::9: biz doğduğundan beri Prima Aktif bebek kullanıyoruz ara sıraa kaçırmalar dışında memnunum hiç pişik yapmadı kızımı..

Biz 22 paket primanin beyaz olanni al dik. Stok ta yoksa bende deisterirdim renginden dolayi :-) prima II gerçekten huggies in denemiştim kagit gibiydi baklim yenisi nasil

Eki Görüntüle 756363 Eki Görüntüle 756364

günaydın güzel anneler tatlı bebişler :16: işte benim şebeğim yaramazım :9: :16:

nasılsınız güzeller? iş, ev, doruk derken bir de ramazan girince ben kendimi kaybettim iyice. zaten doruk paşa sağolsun yerinde saniye duramıyor koştur koştur peşindeyiz
maasallah yakısıklıya buyumus :))

canım robottan geçirmek pratik oluyor ama tahta havanda dövsen daha iyi bebek için böyle yağlı tohumları , yaparsan görürsün aradaki farkı , metal değmemiş oluyor hemde

Allahım bu ne tatlılıktır bu ne şirinliktir maşallah :nazar::nazar::nazar:

beyaz paket premium care canım , onunda 1-2-3 çok iyiymiş , ıslaklık göstergesi filan var ama 4 ve üzeri kötüymüş , aktif bebekten genelde kullananlar memnun görünüyor , bakalım gelince görücez ama önce evdeki bezleri bitirmem lazım karırtırırsam hangisi kötü geldi anlayamam , molfixleri bitiremedik daha :37: huggieste var , molfixi gündüz huggies gece kullanıyorum şimdilik , dener denemez yazarım sana

maasallah cook tatlı prenses annesi :))
yenidoganını kullanmıstık biz bilmiyorum sonra gobek bagı oyuntusu varmıs molfix deneyelim dedik guzeldi memnunduk..

ısırabilir miyim hümayı:16::16:maşallah çok tatlı:16:
benim kız kafada hiç bir şey tutmuyor cadı:52:çok rahatına düşkün bir bebeğim var :27:

maşallah
benim kız kızdımı homurdana homurdana anne diyor:1:

ınsallah canım yaa

maşallah sıpayyaa

ece 1,5 aydır felan dıyor ama zorda kalınca benı ısteyınce.mama yerken anneeeee dıyor....ben artık bırgunde baba de dıyorum

ne guzel maasallah prenseslere anneciler demek ki :))
benim oglus baba diyor ama tabi ki bilincli demiyor belli :)) dededede mamamama bilincsiz sesleniyor ama anneye benzer bsey hic duymadım :))

2 gun sıonra 9 aylıgız insallah...9. ayın onemli ozelliklerinden biri bebegin anneye daha duskun olmasıymıs ama sanırım bana biseyler oldu cok asırı duskun oldum kendimi kontrol edemiyorum asırı seviyorum oyle ki sevgimden sıkıstırmak kucagımda sıkmak muck muck sureklı opmek tatlı kollarını ısırmak vs siddetli sekilde sevmek geciyor :)) napıcam biraz bırılerine emanet edip onsuz mu takılsam ?siz ne durumdasınız?

Evet seslenme olarak demio idilde fotomu görünce anni diooo banabakio sonra :-) :-) baba da desinler bi an önce ins

slm kızlar ne güzel anne demeleri benim sıpa baba dan başka bir şey demiyor baba da baba. bu arada ben prima aktif bebeği kullanıuorum 7 aydır çok memnunum daha sızdırma gib kazaları yaşamadık.

2 gun sıonra 9 aylıgız insallah...9. ayın onemli ozelliklerinden biri bebegin anneye daha duskun olmasıymıs ama sanırım bana biseyler oldu cok asırı duskun oldum kendimi kontrol edemiyorum asırı seviyorum oyle ki sevgimden sıkıstırmak kucagımda sıkmak muck muck sureklı opmek tatlı kollarını ısırmak vs siddetli sekilde sevmek geciyor :)) napıcam biraz bırılerine emanet edip onsuz mu takılsam ?siz ne durumdasınız?

canım al bende de o kadar. işten akşam 6 gibi geliyorum nasıl seveceğimi şaşırıyorum sıpayı birde dişler gelidği için ısırıyor beni o ısırdıkça mıncıklaya mıncıklaya sevesim geliyor.Allahım hepimizin yavrusunu bizlere bağışlasın

selam kızlar nasılsınızzz kızım hasta ateşli inş düştendir dün gece sabahladık hiçbişey yediremiyorum emiyo sürekliii:(((

gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

çok çirkinsin sen hümoş çook :16:

doruk tam bir geveze :1: dada ,dede ,annenne, anne , baba ,gel ,hade durmadan konuşuyoruz :1:

doğdular büyüdüler bile maşallah yürümeye konuşmaya başlıcaklar artık :nazar:

Ayy bide biz bıraksak şu yalandan geceleri emme istediğiimiziiiii:25::25: nasıl alıştırmam gerekkkkk:ssz::ssz:

uyanınca önce su ver biberonla canım yatağından kaldırmadan öyle öyle alıştı doruk

gerçi dediğim gibi ben emmediği için mecbur kaldım ama zaten artık gece beslenmesine gerek yokmuş alıştırmak gerek

aynı canım bende öyleyim durmadan sıkıştırıp öpüyorum

gündüz bakıcıda olduğu için bütün gece öpüş koklaş durumundayız , doruk da durmadan beni öpüyor buarada :54: yavrukuşum özlüyo heralde çok yanaklarımı öpüyor , çenemi ısırıyor , sarılıp bir hasret giderişimiz var uykudan uyanınca görmen lazım sanki yarım saatlik uykudan değil bikaç günlük yoldan gelmiş :1:

selam kızlar nasılsınızzz kızım hasta ateşli inş düştendir dün gece sabahladık hiçbişey yediremiyorum emiyo sürekliii:(((

çok geçmiş olsun canım calpol falan verdin mi?

bizde aynıyızzz :( kızım pazar günü sabahtan ateşlenmeye başladı. akşama doğru en son 39,5 dereceyi gördük alev alev yandı kuzum. calpol veriyorum2-3 saat düşürüyo sonra tekrar çıkıyo acile gittik idrar istediler ama bekledik kızım yapmadı eve geldik. eve geldikten sonra biras daha iyi olunca tekrar götürmedik ama kaç gecedir huysuzluğu var sabaha kadar dikiyo bizi ayakta. :37::37: sıyırmayaaaa az kaldııııı :36::36:

bizde aynıyızzz :( kızım pazar günü sabahtan ateşlenmeye başladı. akşama doğru en son 39,5 dereceyi gördük alev alev yandı kuzum. calpol veriyorum2-3 saat düşürüyo sonra tekrar çıkıyo acile gittik idrar istediler ama bekledik kızım yapmadı eve geldik. eve geldikten sonra biras daha iyi olunca tekrar götürmedik ama kaç gecedir huysuzluğu var sabaha kadar dikiyo bizi ayakta. :37::37: sıyırmayaaaa az kaldııııı :36::36:

geçmiş olsun canım Allah yardımcımız olsun :31:

neredesiniz kızlar hu hu:1:bi toplanamadık yahu:1:

Back
X