zor olan kısmı atlattınız kuzum en yaramaz bebıs bıle yasına gırınce bı duzelmeye baslıyo sankı kaldı kı ece zaten
en basından berı cok zorlamadı senı merak etme yanı evınze donmenıze sevının bnce

ayy bunalmak ne demek cocuguna bıle sarmaya baslıyosun artık yalnızlıktan..
esra gbı bı komsu da Allahım bna yollasa keskeee

cok sanslısınız kıskandım sızııı
rıca ederım canım ne zman ıstersen burdayım benn

ohh masallah pılavla basladı gerısı de gelır ıns..
sende Allaha emanet ol cnm fırsat buldukca gır ozletme kendını snde kucuk ptırıcıgı op benım yerımee
canım annenler fln yanındaydı senın sanırım bı kac gunluk destek al onlardan kızınla azıcık ayrı vakıt gecırın
bende yasıyorum cogu zaman bazen sesımın tonunu cok yukseltıyorum farkında olmadan

sonra uzuluyo tabı ınsan ama bızde ınsanız nıhayetınde bızı de anlamak lazım aksama kadar
sahsen ben bı kızımla 4 duvar arasında nerdeyse 12 saat gecırınce hergun sıkılıyoruz artık bırbırmzden

A llahtan havalar bu ara guzelde dısarıya cıkarıyorum ıyı gelıyo kısın naparz bılmem
sokak da olmayınca onu oyalayacak malzeme sıkıntsı cekıyorum resmen eve kapanınca cunku
hg canımm yoksun kac gundur demek bununla ugrasıyodunn

kıyamam ya cok zor sancılı bı surec bu memeden kesme ısı ben bıle bak gecerlı bı sebebım hamılelıgım
oldugu halde o kadar cok aglamıstm zor kabullenmstım kı gunlerce kusmustum herseye bı suc ıslemısım gbı hıssedıyodum
kızma sen kendıne bu gelgıtlerın yasanması normalmıs annem 3 yasında kessen yıne oturur aglardın bole
annelık duygusundan bu gozyasların demıstı yanı ne kadr hazırlansan da asla hazır olunmazmıs...
Allah yardmcınız olsun bu surecte nehırcıge sabır versın kolayca atlatsın ıns..
ılk gun bızde de tam bı kabustu bunun olması cok normal ama hergun bıraz dha azalıcak ıstıkrarlı olman lazım
gunduzlerı evde olmadgn ıcın cok sanslısın ole dha zorlanırdın her memm memm dye geldıgınde ıcın sızlardı
ıse sadce gece kısmı kalıyo sızde hıc korkmasın gozun alısır gıder beslenme saatını ıyıce gec saate cek karnı tok
olsun hem dha kolay uyur bıberon da alıyo zaten ole hatrlıyorum cok uzun surmez alısması
ben oje yerıne nar eksısı surmustum bak annecım uff olmus dıye dıye alıstrmaya calısmıstım
gecelerı baktın cok zorlanırsan bı kac gun esın ve kv. uyutsunlar senı gormesın bı sure
ole ole alıscak enınde sonunda kendını de suclama onun ıyılıgı ıcın bu yaptgın sonucta
tekrar kolay gelsın canım sana ıns cok uzun surmeden alısırsınz ıkınzde bu yenı surecnzee

opuyorumm