• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

teşekkürler kızlar Allah isteyen herkese nasip etsin

doruk da çalıştığım için mi daha rahattım ,bunda evde olduğm için mi miskinlik geldi üzerime anlamıyorum. hiiiç halim yok ancak dorukla ilgileniyorum başka bir iş yapasım gelmiyor

semacım bir dönem bende de olmuştu, tahammülüm kalmamıştı doruk'a. sonra bayramda annemlere gittim, onlar geldi derken bana biraz dinlenme dönemi oldu iyi geldi. eğer imkanın varsa biraz ailenin yanına falan gitsen. sürekli evde olduğumuz için haliyle çocuklar da bizim üzerimize düşüyor fazlasıyla etrafında ilgilenecek başka kimse olmadığı için. çok sıkıntılı bir dönem biliyorum :48:

Hamile misin maşallah ne kdar güzel Rabbim bana da nasip etsin ama hiç ümidim yok :( 3 sene araba borcumuz oldugu için tedavide olamıyorum.. inş kendiliğinden bende kalırım :(

anlayısın ıcın saol canım fırsat buldukca gırıp yazıcam artk ıns canım:6:
ayy cok guzel bı dua olmus bu yazdıgın ınsaallah ece gbı benı hıc yormayan bı kuzu olur ıkıncısı:31:
evet ya sız nasılsanız o da oyle deyıp durdu bzım doktorumuzda hıc bse dıyemedım bı an ama ıste atraftan fln ole bılmedgım ıcın
bı doktordan 1 yasında cocuk gece acıkmaz bılgısı cok sasırttı benı dogrusu:53:
sen o zaman o uyandıkca verıyosun sut ole mı canım??
esra temızlık telasında desene:6: ona sole madem bıde bna ugrasın bı ara:6: bu hfta hıc ılgılenemedım evle fln bulantılar yzunden:ssz:
hos bunlar benım ıyı gunlerım dha neler gorcez bkalımm:9::1:

kızlar hılal vardı o da terk etms sanırım burayı hıc goremıyorum onu da bayadır:26:

cnm darısı bana hamileleri gördükçe duydukca çok mutlu oluyorum bebeğinin cinsiyeti belli oldu mu

günaydın kızlar

hamileyim :49: :9:
hayırlı olsun canım..saglıkla kucagına al.cok sevindim...
Elifcim hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin:emir_bebek:

kızlar sanırım ben bunalıma girdim acayip gergin oldum ya kızıma karşı tahammülsüz olmaya başladım çok üzülüyorum:14:her şeyden çook seviyorum yavrumu herkes gibi ama bazen çok bunaltıyor:ssz:ya da sorun bende:ssz:

canım oyle dusunme hepimiz yasıyoru zaman zaman gecici bir durumdur..

Merhaba kızlar, bikaç haftadır kızımı memeden kesme fikrine kendimi alıştırmaya çalışıyordum.eşiminde büyük desteğiyle dün ilk denememizi yapmaya karar verdik.eve gidip internetten ve çevremdekilerden yaptığım araştırma sonucunda kesin çözüm olarak söylenen acı ojeyi göğsümün uç kısımlarının etrafına sürdüm,meme isteyince açtım göğsümü ilk önce emmeye başladı eşimle şaşırdık tabi biraz sonra memeyi bıraktı ağzından ve acı tadı almaya başlayınca ağlamaya başladı yavrum.sonra salça sürdüm kırmızı görüntüyü görünce emmek istemedi. evet memeyi istemiyordu başardık gibi görünüyordu ama uyku saatimiz geldi çattı ve asıl sorun ozaman başlıyordu.sürekli ilgisini başka şeylere çekmeye çalıştık ve kafası dağılıyordu ama uykumuz iyiden iyiye kızımı sarsmaya başlamıştı.o kadar çok ağladı ki anlatamam. tabi duygusal olarak beni tahmin bile edemezsiniz.vicdanen çok kötüyüm.hem çalışıyor olmak hem yetersizlik hissi bitiriyor zaten.aslında kendimi hazırladım zannediyodum ama ana yüreği dayanmıyor ne olursa olsun..uyuması için eşim ile beraber herşeyi denedik.ayakta salla,beşikte salla,yatağa yatır yanına yat ninni söyle,battaniye ile elde salla(hiç istemediğim ama son çare) ama hiçbirini kabul etmedi kızım.yaklaşık 1,5 saat ağladı diyebilirim.kararlı olacağıma kendime söz vermeme rağmen emzirmeye götürdüm yatak odasına bu sefer de emmek istemiyodu ama meme diye ağlıyordu.:43::43: 15-20dk daha bekledikten sonra tekrar denedm ve artık uykunun fena bastırmasıyla beraber memeyi aldı ve 2 dk içinde uykuya geçti. ohhh bee dedikk.. tabii bi ümitsizlik kapladı..nasıl başarıcaz biz bu işi???!!?:ssz::ssz::ssz::50:

hayatım neden kesiyorsun ozel olmassa eger?1.5 yawsına kadar emzirseydin en azından benim gorusum bu tabiii...ben yaza dogru ksmeyi planladım bakalım nasıl olacak.

Selam kızlar kızım gündüz uykusunu 1 e düşürdü max 1 buçuk saat uyuyo uyutana kadar çok uğraşıyorum ne yaparsam yapayım uyumuyor 2. uykusunu bir daha 9 a kadar ayakta diş çıkarıyor oondan mı acaba ya :ssz:yine bronşilit oldu yavrum hava veriyoruz her gün inşallah kronikleşmez

Kış çok sıkıcı bu arada:ssz:

Gece çok sık uyanıyor hep memede memeden kesilince uyanmazlar inşallah

cnm darısı bana hamileleri gördükçe duydukca çok mutlu oluyorum bebeğinin cinsiyeti belli oldu mu
amin canım Allah gonlune gore versın senınde:54:
cınsıyetı gorememıstı son kontrolumde kız muhtemelen dedı
sımdıye coktan bellı olmustur gdemedım dha kontrole
bana da kız gıbı gelıyo gonlumde onu ıstıyo ya bakalım hayırlısı:49:
Selam kızlar kızım gündüz uykusunu 1 e düşürdü max 1 buçuk saat uyuyo uyutana kadar çok uğraşıyorum ne yaparsam yapayım uyumuyor 2. uykusunu bir daha 9 a kadar ayakta diş çıkarıyor oondan mı acaba ya :ssz:yine bronşilit oldu yavrum hava veriyoruz her gün inşallah kronikleşmez
hg canım.. bızım uykularımz da duzensız dogdugundan berı bole zaten artık bole de gıder:ssz:
gunduz keyfıne gore bazen bır bazen ıkı uyku yapıyo ona coktan alıstım artık sorgulayıp kafama takmıyorum ama
bu ara gece uykusunu ıyıce gec saate cektı sıpacık 11 i buldu bız bıttık o hala cın gıbıydı:27:
btun gun gezıp yoruldu oysaa:50:uyumayan bebek uyumuyo ya naparsan yapp:ssz:

gecmıs olsun canım kızına umarım ıyılesr hemencıkk
kıs bencede cok sıkıcı...... hftasonunu ıple cekıyorum esım evde olucak dye btun hafta gecmezken o ıkı gun
ısık hızıyla bıtıyoo sankii:37:

buraya da gelen gıden olmamıs pek :51:
kıs uykusunda mısınız kızlar :23:

Çalıştığın için anlıyorum geceleri zor oluyo ama neden kesmeye uğraştığınızı anlayamıyorum. keşke benim sütüm olaydıda 2 yaşına kadar emseydi.

İlk çocuğumda da dolu dolu gelmedi sütüm. SÜTÜM İYİCE AZALINCA OĞLUM İSTEMEDİ.

cnm neden kesiyorsun çok isterdim ben kızımı 2 yaşına kadar emzirmeyi ama ne yazıkki zar zor 7. aya kadar emdi. buna ragmen anne sütünden mahrum kalmasın diye 5 ay sağdım biberonla içirdim. keşke benim kızım emseydi. yani eğer haklı bir nedenin yoksa bırakma doysun kızın annesine :(

hayırlı olsun canım..saglıkla kucagına al.cok sevindim...

canım oyle dusunme hepimiz yasıyoru zaman zaman gecici bir durumdur..

hayatım neden kesiyorsun ozel olmassa eger?1.5 yawsına kadar emzirseydin en azından benim gorusum bu tabiii...ben yaza dogru ksmeyi planladım bakalım nasıl olacak.

Günaydın kızlar,çalıştığım için kızım zaten öğlenleri emmiyor, sağdığım sütleri uykuya geçerken veriyor babannesi.onun dışında ben geldikten sonra uyumak için kullanıyor sadece. bütün gece emzik gibi kullanıyor.sürekli bunun için uyanıyor. artık hepimiz perişan olduk.kızımında kesintisiz uyuması için memeden kesmeyi düşündüm.çünkü sadece alışkanlık.geceleri sadece memede uyuyor. karnını doyurmuş olsam bile kaç kere kalkıyor. ağzından çıkardığım anda kıyamet kopuyor.geceleri bu emmelerinden de çok fazla süt aldığını düşünmüyorum. göğüs uçlarım felaket durumda resmen acı çeke çeke emziriyorum. EŞimde geceleri halimizi gördükçe , en son bana bırakmam için destek vermeye ikna etmeye başladı. ana yüreği işte vicdan yapıyosun ,,en son denemeye karar verdik ve başarısız sonuçlandı. dayanamadım o kadar ağlamasına. bide yeni dişler patlamaya başladı, bikaç gündür de onun ekstra huysuzluğu var.biras daha ertelemiş olduk anlayacağınız...:ssz::ssz:

Tatlim belli bir donemleri oluyor boyle duzensiz sonra duzeliyorlar benm oglumunda gunduz uykulari duzensizdi uyutma uyumaz cok huysuzlanirdi heleki evde biri olsun asla uyumaz bi donem hep boyleydik cok sukur biraz duzeldi gunduz 1 saatlik 2 posta uykuzmuz var gecede 10.30da yatar bebisler duzen icin belli bir rutin ostiyorlar o rutini tekrarlarsan uykularda duzene giriyo biyerde okumustum gece uykularinin duzenli olmasi icin hep ayni saatte ayni yerde emzirin ve uyutun yaziyordu dogdugundan beri ben hep oyle yaptim hic isik acmadim ayni yerde ayni saatte uyandirip emZirdim cok sukur gece uykusu sorunumuz yok sabah 5 de uyanip emip yatyo 9 a kadar uzun sure uyanikta kalmiyo oglum

Eliiifff tebrik ederim canim allah tamamina erdirsin saglikli bi minnos dogurmani nasip etsin... Ekim anneleri hizli ciktiniz helal olsun gulcugume ve sana cesaretinizin darisi bana olsun 2.bebek gerekli iyi yaptiniz bendemi yapsam naapsam sizden duyunca heveslenmiyor degilim ancak cesaret vermiyor pamuk kuzum :31:

M

Canim ya cok gecmis olsun senosuma simdi hasta ya onunda skintisi vardir huysuzlugu duzensizligi bundandir dislerde ciktim cikicam diyor ooo bizde durumlar ayni tum gece memede yapisip kaliyor yari baygin geciyor gecemiz bi suredir derin uyku nedemek bilmiyoruz b zor gunler gecirdigini yazmissin uzuldum canim ya bende boguluyorum 4duvar arasinda ne gelen var ne giden kizimda hircin bende hircin. Hicbisey umdugum dogrultuda gitmiyor belki seneye rahat ederiz :5:

amin canım Allah gonlune gore versın senınde:54:
cınsıyetı gorememıstı son kontrolumde kız muhtemelen dedı
sımdıye coktan bellı olmustur gdemedım dha kontrole
bana da kız gıbı gelıyo gonlumde onu ıstıyo ya bakalım hayırlısı:49:

hg canım.. bızım uykularımz da duzensız dogdugundan berı bole zaten artık bole de gıder:ssz:
gunduz keyfıne gore bazen bır bazen ıkı uyku yapıyo ona coktan alıstım artık sorgulayıp kafama takmıyorum ama
bu ara gece uykusunu ıyıce gec saate cektı sıpacık 11 i buldu bız bıttık o hala cın gıbıydı:27:
btun gun gezıp yoruldu oysaa:50:uyumayan bebek uyumuyo ya naparsan yapp:ssz:

gecmıs olsun canım kızına umarım ıyılesr hemencıkk
kıs bencede cok sıkıcı...... hftasonunu ıple cekıyorum esım evde olucak dye btun hafta gecmezken o ıkı gun
ısık hızıyla bıtıyoo sankii:37:

buraya da gelen gıden olmamıs pek :51:
kıs uykusunda mısınız kızlar :23:

Sağol canım kabullenmekten başka çaremiz yok zaten sağlıklı olsunlarda ne yapalım

evet pek kimse uğramıyor artık :1:

Günaydın kızlar,çalıştığım için kızım zaten öğlenleri emmiyor, sağdığım sütleri uykuya geçerken veriyor babannesi.onun dışında ben geldikten sonra uyumak için kullanıyor sadece. bütün gece emzik gibi kullanıyor.sürekli bunun için uyanıyor. artık hepimiz perişan olduk.kızımında kesintisiz uyuması için memeden kesmeyi düşündüm.çünkü sadece alışkanlık.geceleri sadece memede uyuyor. karnını doyurmuş olsam bile kaç kere kalkıyor. ağzından çıkardığım anda kıyamet kopuyor.geceleri bu emmelerinden de çok fazla süt aldığını düşünmüyorum. göğüs uçlarım felaket durumda resmen acı çeke çeke emziriyorum. EŞimde geceleri halimizi gördükçe , en son bana bırakmam için destek vermeye ikna etmeye başladı. ana yüreği işte vicdan yapıyosun ,,en son denemeye karar verdik ve başarısız sonuçlandı. dayanamadım o kadar ağlamasına. bide yeni dişler patlamaya başladı, bikaç gündür de onun ekstra huysuzluğu var.biras daha ertelemiş olduk anlayacağınız...:ssz::ssz:

Seni iyi anlıyorum canım benim kızımda sık sık kalkıyor oda bende kaliteli uyumuyoruz ama içim el vermiyor bıraktırmaya birde sen çalıştığın için kızın özlüyordur annesi ondan da yapar öyle :38:

Tatlim belli bir donemleri oluyor boyle duzensiz sonra duzeliyorlar benm oglumunda gunduz uykulari duzensizdi uyutma uyumaz cok huysuzlanirdi heleki evde biri olsun asla uyumaz bi donem hep boyleydik cok sukur biraz duzeldi gunduz 1 saatlik 2 posta uykuzmuz var gecede 10.30da yatar bebisler duzen icin belli bir rutin ostiyorlar o rutini tekrarlarsan uykularda duzene giriyo biyerde okumustum gece uykularinin duzenli olmasi icin hep ayni saatte ayni yerde emzirin ve uyutun yaziyordu dogdugundan beri ben hep oyle yaptim hic isik acmadim ayni yerde ayni saatte uyandirip emZirdim cok sukur gece uykusu sorunumuz yok sabah 5 de uyanip emip yatyo 9 a kadar uzun sure uyanikta kalmiyo oglum

ne yaparsam yapayım uyumayınca uyumuyor düzelir ama kısa bir süre sonra eskiye döner:1:

M

Canim ya cok gecmis olsun senosuma simdi hasta ya onunda skintisi vardir huysuzlugu duzensizligi bundandir dislerde ciktim cikicam diyor ooo bizde durumlar ayni tum gece memede yapisip kaliyor yari baygin geciyor gecemiz bi suredir derin uyku nedemek bilmiyoruz b zor gunler gecirdigini yazmissin uzuldum canim ya bende boguluyorum 4duvar arasinda ne gelen var ne giden kizimda hircin bende hircin. Hicbisey umdugum dogrultuda gitmiyor belki seneye rahat ederiz :5:

sağol canım
hepimiz hemen hemen aynı düşüncelerdeyiz hiç böyle hayal etmemiştik dimi:1:aslında benim kayınvalidem yardımcı oluyor bana ne bileyim işte her şeyden bunalır oldum çevrem yok burda

Eliiifff tebrik ederim canim allah tamamina erdirsin saglikli bi minnos dogurmani nasip etsin... Ekim anneleri hizli ciktiniz helal olsun gulcugume ve sana cesaretinizin darisi bana olsun 2.bebek gerekli iyi yaptiniz bendemi yapsam naapsam sizden duyunca heveslenmiyor degilim ancak cesaret vermiyor pamuk kuzum :31:

senı de pesımıze takalım gel esracımm hıc fena olmaz bncee:49:
walla elıf gayet planlayarak yaptı esas cesaret onunkı bndekı olsa olsa delı cesareti olur:27:
basımda hazır bıtane sıkıntılı bebıs varken:1: hunı takar gezerım artık seneye buralardaa:52::52:
özlettın kendını kız yenılenmedı hala ınt paketın??
sen bole dertlı dertlı yazdıkca ben kendımı okuyorum sankı
yalnızlıktan yakınman, elıfcıgın eylus e esdeger bagımlılıgı...
ben afyon sen ıst.sube sın bırebır ortak hıslerdeyız:ssz::ssz:zaten hatrlıyorumda topıkte kımseler
olmazken gece yarıları bı ıkımz fınk atardık mınnosları uyutamamaktan dmi:9:
ta o zamandan bellı etmıstı bzım cadılar kendını de bız gorememısız:emir_bebek::emir_bebek:
opuyorum canm kuzuyu , seni:54::54:

selam kızlar nasılsınız bizimde uykularımız bozuldu gündüz uyumuyo gecede uyumuyo offf hep memede olmak istityo:(((

Elifcim hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin:emir_bebek:

kızlar sanırım ben bunalıma girdim acayip gergin oldum ya kızıma karşı tahammülsüz olmaya başladım çok üzülüyorum:14:her şeyden çook seviyorum yavrumu herkes gibi ama bazen çok bunaltıyor:ssz:ya da sorun bende:ssz:
sende bır sorun yok canım bende oyleyım bazen bagrıyorum sonra pısman oluyorum.kendımı tutamıyorum bazen aklımı yıtırdıgımı dusunuyorum.cok sıkkıntılı bır hayatım var bırde uzerıne kızın yaptıkları eklenınce kendımı balkondn atasım gelıyor

zor olan kısmı atlattınız kuzum en yaramaz bebıs bıle yasına gırınce bı duzelmeye baslıyo sankı kaldı kı ece zaten
en basından berı cok zorlamadı senı merak etme yanı evınze donmenıze sevının bnce:6:
ayy bunalmak ne demek cocuguna bıle sarmaya baslıyosun artık yalnızlıktan..
esra gbı bı komsu da Allahım bna yollasa keskeee:ssz::ssz:
cok sanslısınız kıskandım sızııı:52:

rıca ederım canım ne zman ıstersen burdayım benn:34:ohh masallah pılavla basladı gerısı de gelır ıns..
sende Allaha emanet ol cnm fırsat buldukca gır ozletme kendını snde kucuk ptırıcıgı op benım yerımee:54:

canım annenler fln yanındaydı senın sanırım bı kac gunluk destek al onlardan kızınla azıcık ayrı vakıt gecırın
bende yasıyorum cogu zaman bazen sesımın tonunu cok yukseltıyorum farkında olmadan:50:
sonra uzuluyo tabı ınsan ama bızde ınsanız nıhayetınde bızı de anlamak lazım aksama kadar
sahsen ben bı kızımla 4 duvar arasında nerdeyse 12 saat gecırınce hergun sıkılıyoruz artık bırbırmzden:9:
A llahtan havalar bu ara guzelde dısarıya cıkarıyorum ıyı gelıyo kısın naparz bılmem
sokak da olmayınca onu oyalayacak malzeme sıkıntsı cekıyorum resmen eve kapanınca cunku:ssz:

hg canımm yoksun kac gundur demek bununla ugrasıyodunn:6:
kıyamam ya cok zor sancılı bı surec bu memeden kesme ısı ben bıle bak gecerlı bı sebebım hamılelıgım
oldugu halde o kadar cok aglamıstm zor kabullenmstım kı gunlerce kusmustum herseye bı suc ıslemısım gbı hıssedıyodum
kızma sen kendıne bu gelgıtlerın yasanması normalmıs annem 3 yasında kessen yıne oturur aglardın bole
annelık duygusundan bu gozyasların demıstı yanı ne kadr hazırlansan da asla hazır olunmazmıs...
Allah yardmcınız olsun bu surecte nehırcıge sabır versın kolayca atlatsın ıns..
ılk gun bızde de tam bı kabustu bunun olması cok normal ama hergun bıraz dha azalıcak ıstıkrarlı olman lazım
gunduzlerı evde olmadgn ıcın cok sanslısın ole dha zorlanırdın her memm memm dye geldıgınde ıcın sızlardı
ıse sadce gece kısmı kalıyo sızde hıc korkmasın gozun alısır gıder beslenme saatını ıyıce gec saate cek karnı tok
olsun hem dha kolay uyur bıberon da alıyo zaten ole hatrlıyorum cok uzun surmez alısması
ben oje yerıne nar eksısı surmustum bak annecım uff olmus dıye dıye alıstrmaya calısmıstım
gecelerı baktın cok zorlanırsan bı kac gun esın ve kv. uyutsunlar senı gormesın bı sure
ole ole alıscak enınde sonunda kendını de suclama onun ıyılıgı ıcın bu yaptgın sonucta
tekrar kolay gelsın canım sana ıns cok uzun surmeden alısırsınz ıkınzde bu yenı surecnzee:34:
opuyorumm:54::54:
evet eceyı herkes parmakla gosterıyor boyle uslu kızım olsa 10 tane dogrurumdıyen ler cogunlukta:52::nazar:
esra evet canım komsum ayrıca dert ortagım canım sıkıldımı hemen ona anlatırım.bısey aldım mı ona soylerım.suan yanında olmasamda bırbırımızden haberımız muhakak var.vermem sana komsumu ben tasınmasın dıye ne dıller dokuyorum ona sen bılıyormusun?tutturmus calısıcam dıye.hergun dıller doktum vazgectı:52::52::16:
canım ya valla esra olmasaydı sımdıye ruh ve sınır hastalıkları hastanesının onundekı delı amca gıb:16: bende oturuyordum:53:
Hamile misin maşallah ne kdar güzel Rabbim bana da nasip etsin ama hiç ümidim yok :( 3 sene araba borcumuz oldugu için tedavide olamıyorum.. inş kendiliğinden bende kalırım :(
kaerımız aynı arabanın borcu evlerın borcu.buara aılede olan saglık sorunları kendılıgınden de olmadı henuz.tedavı ıcınde azıcık beklemek gerekıcek ama yenı yılda muhakak tedavıye baslıycaz.ınsallah sanada rabbım nasıp eder.ece dogdugundan berı hep ıstıyorum ama olmadı kısmet
kız hanı bız yıne aynı topıkte olucaktık .??.:45:dur sen..bız elosla ecosu buyutek barı ondan sonra:16::21::21:

Son düzenleme:
walla elıf gayet planlayarak yaptı esas cesaret onunkı bndekı olsa olsa delı cesareti olur:27:
basımda hazır bıtane sıkıntılı bebıs varken:1: hunı takar gezerım artık seneye buralardaa:52::52:
ben afyon sen ıst.sube sın bırebır ortak hıslerdeyız:ssz::ssz:zaten hatrlıyorumda topıkte kımseler
ta o zamandan bellı etmıstı bzım cadılar kendını de bız gorememısız:emir_bebek::emir_bebek:

Ne gunlerdi topik bize calisiyordu o gec vakitlere :29: gecen tuceyle mesajlasirken kulaginii cinlattik seni konustuk keske yakinlarda olsaydida gorusseydik diye bende senin gonderilerinde kendimi okuyorum wc.kacarak gitmen bana cok tanidik geliyor:9: 2.bebek icin hic bi parca cesaretim yok kismet olursa istiyorum deli cesaretiylede olsa yapcam bi tane daha ayyy o tablo gozumde canlandi kizim yapma cocugum dur evladimmm!!:52:

Gunaydinn kislar bayadir giremedim grdim okudum ciktim yazmadim.idil o kadar yaramazki neler yapip çileden cikario beni anlatmam :-) sağ olsun ii olsun da yaramaz olsun.hamile arkadaşlarabrowo çok ii cesaret ben 7 yasindan önce dusujnmuorum :-) tebrikler Rabbim kucaginiza saglikla almayi nasip etsin

sende bır sorun yok canım bende oyleyım bazen bagrıyorum sonra pısman oluyorum.kendımı tutamıyorum bazen aklımı yıtırdıgımı dusunuyorum.cok sıkkıntılı bır hayatım var bırde uzerıne kızın yaptıkları eklenınce kendımı balkondn atasım gelıyor

evet eceyı herkes parmakla gosterıyor boyle uslu kızım olsa 10 tane dogrurumdıyen ler cogunlukta:52::nazar:
esra evet canım komsum ayrıca dert ortagım canım sıkıldımı hemen ona anlatırım.bısey aldım mı ona soylerım.suan yanında olmasamda bırbırımızden haberımız muhakak var.vermem sana komsumu ben tasınmasın dıye ne dıller dokuyorum ona sen bılıyormusun?tutturmus calısıcam dıye.hergun dıller doktum vazgectı:52::52::16:
canım ya valla esra olmasaydı sımdıye ruh ve sınır hastalıkları hastanesının onundekı delı amca gıb:16: bende oturuyordum:53:

kaerımız aynı arabanın borcu evlerın borcu.buara aılede olan saglık sorunları kendılıgınden de olmadı henuz.tedavı ıcınde azıcık beklemek gerekıcek ama yenı yılda muhakak tedavıye baslıycaz.ınsallah sanada rabbım nasıp eder.ece dogdugundan berı hep ıstıyorum ama olmadı kısmet

kız hanı bız yıne aynı topıkte olucaktık .??.:45:dur sen..bız elosla ecosu buyutek barı ondan sonra:16::21::21:

Kizlari gordum cok heveslendim napiyim her an bendende gebelik haberi duyabilirsin esimde istiyor elos buyuyunce rahata alisip asla cesaret gelmez iyisimi hazir acilarin kadiniyken yapiyim diyorum bacim calisma hayallerimde iptal biliyorsun zaten olmiycak bi duaydi :27:senin tedavi surecin ne kadar suruyor anca denk geliriz zaten henuz duzenli regli olmuyorum.:13:

çok istiyorum bakalım 2. ce olsun başka istemem. aslında olacağını bilsem bi kaç sene beklerim olmayacağını bildiğimden korunmuyorum bile

Kizlari gordum cok heveslendim napiyim her an bendende gebelik haberi duyabilirsin esimde istiyor elos buyuyunce rahata alisip asla cesaret gelmez iyisimi hazir acilarin kadiniyken yapiyim diyorum bacim calisma hayallerimde iptal biliyorsun zaten olmiycak bi duaydi :27:senin tedavi surecin ne kadar suruyor anca denk geliriz zaten henuz duzenli regli olmuyorum.:13:

hepimize tekrardan nasip etswin inş

Ne gunlerdi topik bize calisiyordu o gec vakitlere :29: gecen tuceyle mesajlasirken kulaginii cinlattik seni konustuk keske yakinlarda olsaydida gorusseydik diye bende senin gonderilerinde kendimi okuyorum wc.kacarak gitmen bana cok tanidik geliyor:9: 2.bebek icin hic bi parca cesaretim yok kismet olursa istiyorum deli cesaretiylede olsa yapcam bi tane daha ayyy o tablo gozumde canlandi kizim yapma cocugum dur evladimmm!!:52:
benımde gozumde canlandıda elıf le markete gıttıgın bırde ıkıncı olursa nasıl gıdıcen bacımm:52::52:...aynen arada kulak cınlatıyoruz ıste.semada fırar ettı baktı bızden hayır yok:53::15:

1 ay suruyorda bacım bılıyorsun durumu yenı tedavı anca yenı yılda oda ortaları olur herhalde..
çok istiyorum bakalım 2. ce olsun başka istemem. aslında olacağını bilsem bi kaç sene beklerim olmayacağını bildiğimden korunmuyorum bile

hepimize tekrardan nasip etswin inş
bende 2cı olsun baska ıstemem de oda ımkansız gıbı benı anca memorıal paklar canım.ıkımızınde durumları cok benzer ıkımızde araba borcu yuzunden tedavıye baslıyamıyoruz.yakıcam su arabayı en sonunda:95::95:

benımde gozumde canlandıda elıf le markete gıttıgın bırde ıkıncı olursa nasıl gıdıcen bacımm:52::52:...aynen arada kulak cınlatıyoruz ıste.semada fırar ettı baktı bızden hayır yok:53::15:

1 ay suruyorda bacım bılıyorsun durumu yenı tedavı anca yenı yılda oda ortaları olur herhalde..

bende 2cı olsun baska ıstemem de oda ımkansız gıbı benı anca memorıal paklar canım.ıkımızınde durumları cok benzer ıkımızde araba borcu yuzunden tedavıye baslıyamıyoruz.yakıcam su arabayı en sonunda:95::95:

Hep yeni yilda diye konusuyoruz ya ben onu hep ocak ayi diye algiladim yada oyle olmasini istedim icten ice cok para ya valla allah gonlunuzevgore versin sevnihinde seninde

Back
X