- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #5.761
bencede benım ızımın odasına dahı ımse gıremıyordu orkudan 1750 gr bır bebek ben azıcık kendını toparlayınca alımdan prematüre olduğunu çıkardım.vee sonuç mükemmel rahat rahat herseyı yıyebılen uslu bır kızımm var cok sukur
ne güzel ıste hayırlı olsun....
ohhh gozun aydın doruk paşaya arkadaş gelıyorrr
unutmadım kı hatırlıyım mercımegım benım...sana hep mercımek derdım.nasılsınız bebısın nasıl?
Canım çok sağol...Bebeğim büyüdü tuğce teyzesi ayın 2.sine 16 aylık olucak maşallah.Ne güzel hala burdasınız biz diğer kızlarla faceden görüşüyoruz...Hepinizi öpüyorum...
maşallah bızde 1 hafta ya 17 ayımızı bıtırıyoruz.bız face kullanmadığımız ıcın burdayız ben demıstım herkes gıder ben kalırım dıye yıkılmadım hala burdayım.keske hep ugrasan.cok güzel dostluklar kurduk esrayla ıyı arkadası .gıdıp gelıyoruz
Canm ben 27 yaşındayım istanbul Kartal'da oturuyorum siz neredesiniz :)
Aynen oyle arada eski topigi okuyorum nostalji yapiyoruminşallah canım fırsat buldukça uğrarım bende.İnan buranın tadı bambaşkaydı o zamanlar.maşallah kuzucuğuna..
Masallah kizina cok seker olmusgünaydın kızlarr..nehir ilginç bi şekilde göbeğimi açıp bebeekk beeebeekk diyip öpmeye çalışıyor.. 2 haftadır bunu yapıyoduu zaten bizde göbeğee bebekk diyoo falan diyee gülüşüyodukk.. çocuklar hiisseder diyorlar,sanırım doğru.büyük keyiflee bebekk diyerek öpüp duruyoo göbeğimii , bu olay netleştikten sonra eşimle çok garip olduk..Allahım çok büyük!! kuzum beniimm ablaa olcakk yaa , annesi bile henüz kabullenememişken..
Eki Görüntüle 958229 Eki Görüntüle 958230 Eki Görüntüle 958231
Canm ben 27 yaşındayım istanbul Kartal'da oturuyorum siz neredesiniz :)
Kübra maşallah nehir çok tatlı allah bağışlasın tuğçe seninlede bayağı uzakmışız üzüldüm tanımak isterdim sizi
Aynen oyle arada eski topigi okuyorum nostalji yapiyorum
Masallah kizina cok seker olmus
Bende 23 yasindayim beylikduzunde oturuyorum
çokk teşekkür ederimm :)teşekkür ederim Sezencim ,sizde çok güzel görünüyorsunuzz
günaydın kızlarr..nehir ilginç bi şekilde göbeğimi açıp bebeekk beeebeekk diyip öpmeye çalışıyor.. 2 haftadır bunu yapıyoduu zaten bizde göbeğee bebekk diyoo falan diyee gülüşüyodukk.. çocuklar hiisseder diyorlar,sanırım doğru.büyük keyiflee bebekk diyerek öpüp duruyoo göbeğimii , bu olay netleştikten sonra eşimle çok garip olduk..Allahım çok büyük!! kuzum beniimm ablaa olcakk yaa , annesi bile henüz kabullenememişken..
günaydın kızlarr..nehir ilginç bi şekilde göbeğimi açıp bebeekk beeebeekk diyip öpmeye çalışıyor.. 2 haftadır bunu yapıyoduu zaten bizde göbeğee bebekk diyoo falan diyee gülüşüyodukk.. çocuklar hiisseder diyorlar,sanırım doğru.büyük keyiflee bebekk diyerek öpüp duruyoo göbeğimii , bu olay netleştikten sonra eşimle çok garip olduk..Allahım çok büyük!! kuzum beniimm ablaa olcakk yaa , annesi bile henüz kabullenememişken..
kızlar sabah doktora gittim veeee 2. oğlum da geliyor inşallah
yüzüstü yatıyordu kesin demiyorum ama erkek gibi duruyor dedi. pipişi gördük ama kordond bazen yanıltabiliyor dedi
yarın kan ve idrar tahlili sonuçlarını almaya gittiğimde tekrar bakıcak bakalım
Beni hatırladınız mı? Ekim anneleri...:)
bebişlerr çokkk yaramazz çokk tam keşif zamanı ben daha yeni bulutu yatırdım biraz zaman buldum sizin kuzular neler yapıyor yemek düzenleri nasıl pütürlü yiyecekleri yiyebiliyorlar mı ? Bulut beni çok zorluyor hala emdiği için mi bilmiyorum ama çiğnemiyor
Merhaba esra ben de memnun oldum tanıştığımıza Ben de düşündüm memeden kesmeyi belki yemeğe alışırr diye ama çok düşkün bulut bir de yemezse süttende olmayalım dedm sende iyi düşün canm elif su 15 aylık dimi annesi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?