• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

bencede benım ızımın odasına dahı ımse gıremıyordu orkudan 1750 gr bır bebek ben azıcık kendını toparlayınca alımdan prematüre olduğunu çıkardım.vee sonuç mükemmel rahat rahat herseyı yıyebılen uslu bır kızımm var cok sukur:nazar::nazar::16::16:

ne güzel ıste hayırlı olsun....
:nazar::nazar::nazar::nazar:
ohhh gozun aydın doruk paşaya arkadaş gelıyorrr:nazar::nazar::nazar::nazar:

unutmadım kı hatırlıyım mercımegım benım...sana hep mercımek derdım:52:.nasılsınız bebısın nasıl?

Canım çok sağol...Bebeğim büyüdü tuğce teyzesi ayın 2.sine 16 aylık olucak maşallah.Ne güzel hala burdasınız biz diğer kızlarla faceden görüşüyoruz...Hepinizi öpüyorum...

Canım çok sağol...Bebeğim büyüdü tuğce teyzesi ayın 2.sine 16 aylık olucak maşallah.Ne güzel hala burdasınız biz diğer kızlarla faceden görüşüyoruz...Hepinizi öpüyorum...

maşallah bızde 1 hafta ya 17 ayımızı bıtırıyoruz.bız face kullanmadığımız ıcın burdayız ben demıstım herkes gıder ben kalırım dıye yıkılmadım hala burdayım:52:.keske hep ugrasan.cok güzel dostluklar kurduk esrayla ıyı arkadası:nazar::nazar:.gıdıp gelıyoruz:16:

maşallah bızde 1 hafta ya 17 ayımızı bıtırıyoruz.bız face kullanmadığımız ıcın burdayız ben demıstım herkes gıder ben kalırım dıye yıkılmadım hala burdayım:52:.keske hep ugrasan.cok güzel dostluklar kurduk esrayla ıyı arkadası:nazar::nazar:.gıdıp gelıyoruz:16:

inşallah canım fırsat buldukça uğrarım bende.İnan buranın tadı bambaşkaydı o zamanla:16:r.maşallah kuzucuğuna..

günaydın kızlarr.. :16: nehir ilginç bi şekilde göbeğimi açıp bebeekk beeebeekk diyip öpmeye çalışıyor.. 2 haftadır bunu yapıyoduu zaten bizde göbeğee bebekk diyoo falan diyee gülüşüyodukk.. çocuklar hiisseder diyorlar,sanırım doğru.büyük keyiflee bebekk diyerek öpüp duruyoo göbeğimii , bu olay netleştikten sonra eşimle çok garip olduk..Allahım çok büyük!!:17: :9: kuzum beniimm ablaa olcakk yaa , annesi bile henüz kabullenememişken..:53:

:nazar::nazar: $1545722_10151937221929332_1093865964_n.webp:nazar:$1560493_10151937222824332_1706561005_n.webp:nazar:$1013861_10151971626034332_1182575660_n.webp:nazar::nazar:

inşallah canım fırsat buldukça uğrarım bende.İnan buranın tadı bambaşkaydı o zamanla:16:r.maşallah kuzucuğuna..
Aynen oyle arada eski topigi okuyorum nostalji yapiyorum
günaydın kızlarr.. :16: nehir ilginç bi şekilde göbeğimi açıp bebeekk beeebeekk diyip öpmeye çalışıyor.. 2 haftadır bunu yapıyoduu zaten bizde göbeğee bebekk diyoo falan diyee gülüşüyodukk.. çocuklar hiisseder diyorlar,sanırım doğru.büyük keyiflee bebekk diyerek öpüp duruyoo göbeğimii , bu olay netleştikten sonra eşimle çok garip olduk..Allahım çok büyük!!:17: :9: kuzum beniimm ablaa olcakk yaa , annesi bile henüz kabullenememişken..:53:

:nazar::nazar:Eki Görüntüle 958229 :nazar:Eki Görüntüle 958230 :nazar:Eki Görüntüle 958231 :nazar::nazar:
Masallah kizina cok seker olmus
Canm ben 27 yaşındayım istanbul Kartal'da oturuyorum siz neredesiniz :)

Bende 23 yasindayim beylikduzunde oturuyorum

:nazar::nazar:Eki Görüntüle 958229 :nazar:Eki Görüntüle 958230 :nazar:Eki Görüntüle 958231 :nazar::nazar:

Canimm allah tamamina erdirsin ne guzel topigimizde 3hamis var kiyamam yaa demek gobisini seviyor icine dogmus minnosun :1: ne tuhaf... Kizin cok tatli canim allah nazarlardan esirgesin masallah size...

Masallah cok tatli cimcimen...bak kucuk hanim da istiyormus kardes demek ki gercekten sasirtici oncesinde yaptiklarimasallah:nazar:

kızlar sabah doktora gittim veeee 2. oğlum da geliyor inşallah

yüzüstü yatıyordu kesin demiyorum ama erkek gibi duruyor dedi. pipişi gördük ama kordond bazen yanıltabiliyor dedi

yarın kan ve idrar tahlili sonuçlarını almaya gittiğimde tekrar bakıcak bakalım

Canim cok sevindim erkek istiyordun gonlune gore olmus ne iyi...

Beni hatırladınız mı? Ekim anneleri...:)

Selam hemsocum nasilsin face de aktif mi mazide kalan ekim anneleri vayy be onceden herkes tepkiliydi malum siteye simdi onlar mudavimi oldu bari arada ugrayin gecmisin hatrina kizlarin nasil (umarim dogru hatirlamisimdir) :1:

Canim valla seni okumak banada iyi geliyor karsilikli sohbet etsek nolurdu bilmem :1: :1: :1: annecignin gitmesine uzuldum canim ya nasil bosluga dusmussundur saolsun allah eksikligini gostermesin ne guzel yardimlari olmus sana.. Ee isim dusundun mu kiscene hadi hadi vardir aklinda bi kac secilmeyi bekleyen isim eylusume masallah seni uzmedigine sevindim ee abla olcak artikk ay kiyamam ya ne guzel benimde gorumcem hamile kizima kuzen geliyor diye seviniyorum kimbilir kardes gelse naparim en cokta abla olma fikri cezbediyor beni heycanlandiriyor ama yine hasta minnosum dis cikartiyor diye bogaz enf.geciriyor zor bi ay geciriyoruz bu zor zamanlarda kardes fikrinden tamamiyle soguyorum cunku inanilmaz yiprandim kat kat fazla abarti yasiyorum anneligi gucum yok bence 2.minnosa dun 3dr.goturdum sistemden gorup sakayla karisik kiziyorlar bana bebegin iyi ateslencekte hastada olcak biraz rahat birak diyorlar esimde destekcileri tabi :1: ah bi rahat birakmayi becerebilsem belki gercektende hersey daha iyi olcak.. Canim eylusunu ve seni cok opuyorum gobisteki guzeller guzeli kizinada sevgiler o sipaciga de ki uslu bi minnos olarak dunyaya gelsin ablasinin bebekligine cekmesin ah o uykusuz geceler :1: benim minnos halen gece 2yi gormeden uyumaz ve sabah 8de kalkar tabii o ara zamanlardada memede uyuklar eylus duzene girdimi? Saglikli olsunlarda ustesinden geliriz evelallah :27:

bebişlerr çokkk yaramazz çokk tam keşif zamanı ben daha yeni bulutu yatırdım biraz zaman buldum sizin kuzular neler yapıyor yemek düzenleri nasıl pütürlü yiyecekleri yiyebiliyorlar mı ? Bulut beni çok zorluyor hala emdiği için mi bilmiyorum ama çiğnemiyor :(

Canim hosgeldin aramiza buluta masallah cok yakisikli kuzun... Puturlu yiyor kizim ancak tatli kasiginin ucuyla azar azar verebiliyorum yoksa midesi bulaniyor ama eline elma armut veremiyorum cunku agzindakini yutmadan dolduruyor agzina sonra bogazina kaciyor elimde tutup isirtiyorum bende emziriyorum ama dr. 2ay daha verdi 2 yasini beklemeden kesicem memeden kilosu dusuk cunku anne sutu yetersiz artik beslenmesi icin, anne sutu akiyor yemek yemiyor sipam.. Ben esra kizimin ismide elif su memnunuz tanistigmiza...

Merhaba esra ben de memnun oldum tanıştığımıza Ben de düşündüm memeden kesmeyi belki yemeğe alışırr diye ama çok düşkün bulut bir de yemezse süttende olmayalım dedm sende iyi düşün canm elif su 15 aylık dimi annesi:)

Merhaba esra ben de memnun oldum tanıştığımıza Ben de düşündüm memeden kesmeyi belki yemeğe alışırr diye ama çok düşkün bulut bir de yemezse süttende olmayalım dedm sende iyi düşün canm elif su 15 aylık dimi annesi:)

Benim minnosum tum gece memede uyuyor ne yazik ki asla ayakta sallanmaktan besikte sallanmaktan veya kendi basina uyumaktan hoslanmaz ille memede gecicek uykuya gun icinde 15dk.max.30dk.da 1 meme diye pesimde dolaniyor bi ara bant yapistirdim gogusume :1: ama araya hastalik girince kiyamadim verdim lakin kilosu oldukca dusuk dr.1,5yasinda kesmemi artik yaramadigini ve emdigi icin yemeklere ilgisiz kaldigini soyledi zaten farkindayim tum bunlarin ama destekcim oldu en azindan.. Elosum 23eylul dogumlu canim 2hafta erkenci ekimi bekliyemedi 16.ayimiz doldu.. Kilomuz ise ne yazik ki 9 :ssz: boyumuz iyi cok sukur :nazar:

Back
X