2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

tesekkur ederim cnm Rabbim koruyor meleklerimizi cok sukur biseycik olmadan atlatdik siz de atlatmissiniz cok sukur

bikac gundu tutuyordu ama bugun aksamdan yapmaya basladi kuzuuu goturur annesi 1kac gune

tulin ahmetcik nasil emmesi fln duzeldimi
bizimki cok istahsiz
bugun toplasan 15 dak emmedi memeyi her aldiginda hirsla isirmaya calisiyor

melegimi aksam 9 da uyumaya alistirayim dedim fena oldu 6 bucuktan beri uyanik 2 de uyuyup emzirmek icin 3 defa uyanan ben icin cok kotu oldu

amin canım, korkulmazmı ben dişetlerine masaj yaparken bazn yanağına biraz sertçe giriş yapıyorum basıyor çığlığı korkudan ölüyorum damağımı yırttım diye.

tulin ahmetcik nasil emmesi fln duzeldimi
bizimki cok istahsiz
bugun toplasan 15 dak emmedi memeyi her aldiginda hirsla isirmaya calisiyor

yok sevilcim duzelmedi maalesef. memeyi birakicak herhalde diyo insanlar. bakalim alti aylik olalim en azindan diyorum bende. insallah emer bir ay daha. omerdemi istahsiz ya insallh bi donemdir bu. ben hep belki yarin duzelir umidiyle doluyum. tam yirmi gun oldu. insallah omercikte duzelir yakin zamanda. ben uyutup oyle emziriyorum.

hayirli olsun kuzunun ilk disiiiiiiii :) yazik ya, umarim kolayca atlatir bizim de eli kulaginda, soyledigin tum belirtiler mevcuttt!

insallah bir an once olur da bir an once iyilesir bebegin cnm, bebeginize acil sifalar, dualarimiz sizinle, size de kolaylik ve sabir diliyorum..

cnm sut inmesini kolaylastiran en onemli faktor rahat olmakmis o an- sut gelmedi mi geldi mi diye bekleyince stres oluyor insan ve de sut inmesi de etkileniyormus. soguk da etkiliyormus, sicak su torbasi deneyebilirsin. daha once okuduklarima gore sut inmesini kolaylastiran faktorler: sessiz rahat bir ortam, rahatlamis omuzlar ve kaslar, sicak, derin derin nefes almak, omuzlarina ya da sirtina sicak su torbasi koymayi deneyebilirsin, sarki soylemek ve mirildanmak da kolaylastiriyormus :) bir de gorsel olarak sutun indigini hayal etmek, o kanallardan sutun aktigini canlandir, ya da bir selale vs.
bir de sut inmesi sartlanmis refleksmis, hani su pavlovun kopegi vardir ya sartlanma, o sekilde. o yuzden belli bir rutinle sartlandirma yapmak mumkunmus,mesela her emzirmeden once ayni fincanla ayni bitki cayini icmek, ayni odaya ayni koltuga gitmek, derin nefes almaya baslamak vs. ise yarar mi bilmiyorum ama bir sure deenyip bakabilirsin.

canim bununla gecmis olsun bir daha olmaz ins uc gun once bende dusurdum melegimi hemde yanimdayken yastigin yuzunu degistirmek icin ustun koru yer attim sonra telefona bildirim geldi ona bakarken nasil oldu anlamadim bir anda yere dustu ama cok sukur yere attigim yastigin uzerine elimle koymusum gibi yatiyordu aglamadi ama bir anda oda ne oldugunu anlamadi bensoka girdim nasil dustude yastiga denk geldi diye Rabbim korudu cabuk atlattik soku

çok teşekkür ederim canım sizin babanıza da geçmiş olsun.ben dalin toz deterjanını kullanıyorum canım lavanta esanslı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…