hep umutsuzum daha öncede demiştim kızımı kıskanıyorum saçma sapan düşüncelerim var çok güleç bir kızım var herkese gülücük atar yabancı bilmez karnı tok olsun akşama kadar durur mızlanmaz bu sfer diyorum beni hiç aramıcak bana düşkün olmayacak herhalde

kafayı yedim ben daha öncede demiştim babaanneden de kıskanıyorum diye ya bana düşkün olmazsa diye dşünüyorum kendi kendme moral bozukluğu yani en çk beni sevsin istiyorum
anladim cnm, hamilelikten sonra bu sekilde hissedebiliyor kadinlar, cok normal, sonucta aylarca icinde tasidin onu, kimseyle paylasmadin, sadece ikinizdiniz. sonra bir anda baskalari dahil oldu, paylasmak zorunda kaliyorsun. bunlari hissettigin icin kendini kotu hissetme, pek cok kadin yasiyor, ben de ara sira boyle dusuncelere kapiliyorum- ama sonucta onlarin bizden bagimsiz birer birey olduklarini kabul etmemiz gerekiyor. zamanla kendi tercihleri olacak, hele de buyuyunce - babasi, arkadaslari, dedeleri, nineleri, istedigi herkese karsi duygular gelistirecek, bizden bagimsiz bir birey olacaklar.ama unutma ki en cok seni sevecek, hele de su anda aksinin imkani yok.