• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

dıs cıkarıyor ondan yeemıyordur,normal bencede cok hızlı cıkıyor.ne kadar gec cıkarsa o kadar ıyıymıs oyle dedı doktor her doktor bızımkıne cıktı cıkıcak dıyor ama bızım kızda tık yokk masallah bebısınıee:nazar::nazar:

Bizimkinede iki doktrada sordm huzursuzlugu dismi diye dis gorunmuyo dediler hatta son gittik dktra bi haftasina cikti bnde istemiyodum ama geldiler erknden :) Darisi basiniza :)

Zifirirose maşallah bebeğine, ikinci dişi de hayırlı olsun canım. Ön dişlerde zorlanıyormuş bebekler üst ön dişleri de çıksın rahatlar inşallah, arkadakikerin nasıl çıktığını da anlamazsınız. Bu dişlerden biz de çok muzdaribiz, sabırsızlıkla bekliyoruz:(
Ömer'e maşallah annesi bizimkinin elleri hep ayaklarda ama henüz ağzına götüremiyor. Ayrıca geçmiş olsun canım.
Sevinç bu ne tatlılıktır maşallah. Topicteki kız bebek egemenliği beni iyice heveslendiriyor, oğlumun prensesim,çiçeğim diye seveceği bir kız kardeş yapasım var. Hmm jet hızıyla erteledim bu düşünceyi:)
Ben dünki güzel havada malesef evdeydim, eşim gece 3'te geldi, geç kalktı benim de hevesim kaçtı, kaç haftadır hava güzel olsun Bakırköy sahil turu yapalım hayali suya düştü:( Iyice bunaldım birazdan annemlere gideceğim iki gün baksınlar oğluma ben de dinleneyim:)

Kızlar dün yüzüstü koyduğumda popoyu kaldırıp dizlerden destek alarak biraz ilerledi Hüseyin paşa sinirlene sinirlene:) Annem bi teşhis koysun bakalım çabuk mu sürünecek, yürüyecek:)

merhabalar
2 gundur yokdum baya degisiklik olmus okudum hepsini tam 22 sayfa :37:
Omerle ilgili biraz sikintim vardi:ssz::ssz::ssz:anlatayim simdi
2 gun once aksam yemegi yerken Omeri yanimizda arabasina yari oturur pozisyonda koymusdum bizi rahat gorsun diye

o da herzamanki gibi basini kaldirip oturuyordu ve bundan zevk aliyordu gulucukler cigliklar atiyordu her kalkisinda
veee ben basimi one cevirip yemege devam ederken birden guuup diye bi ses duydum
geri cevrildikde Omeri yerde yuzustu dusmus sekilde gordum
:14:inan korkumdan ne yapacagimi sasirdim :14:o kadar yuksekden aglamaya basladi ki kolu-bacagi kirilmis ve ya kafasina bisey olmus zann etdim :43:biranda yerimde donup kaldim basladim aglamaya dunyam durdu sanki
:43:esim kucagina alip capucak soydu uzerini koluna bacagina heryerine bakdi kafasinda cizik vardi hafifce baska heryeri normal gozukuyordu
inanin tum geceni sok icinde gecirdim ona bisey olursa naparim diye yalvardim Rabbime bi problem cikmasin diye
dun de butun gun izledim hareketlerini her saniyesine kadar cok sukur hersey normaldi
insan basina gelmeyince anlamiyor hicbiseyiiii:ssz: Rabbim bebelerimizi korusun:5:

ayyy canım yaa kıyamam :nazar::emir_bebek::nazar: bişeyi yoktur annesi inşallah , çok dikkatli olmak gerekiyor artık baya hareketlendiler , yerim onun minnak ayaklarını beee , çok lezzetli görünüyorlar

Kızlar dün yüzüstü koyduğumda popoyu kaldırıp dizlerden destek alarak biraz ilerledi Hüseyin paşa sinirlene sinirlene:) Annem bi teşhis koysun bakalım çabuk mu sürünecek, yürüyecek:)

maşallah yaa , zaman ne çabuk geçiyor dimi , daha düğn doğdular sanki :26: ben geçmişten okuyarak geliyorum , ondan geç kalıyorum :)

yok sevilcim duzelmedi maalesef. memeyi birakicak herhalde diyo insanlar. bakalim alti aylik olalim en azindan diyorum bende. insallah emer bir ay daha. omerdemi istahsiz :( ya insallh bi donemdir bu. ben hep belki yarin duzelir umidiyle doluyum. tam yirmi gun oldu. insallah omercikte duzelir yakin zamanda. ben uyutup oyle emziriyorum.

aman canım bırakmaz inşallah yaaa , sen savaş sonuna kadar , başka bişey verdinmi hiç ?

Zifirirose maşallah bebeğine, ikinci dişi de hayırlı olsun canım. Ön dişlerde zorlanıyormuş bebekler üst ön dişleri de çıksın rahatlar inşallah, arkadakikerin nasıl çıktığını da anlamazsınız. Bu dişlerden biz de çok muzdaribiz, sabırsızlıkla bekliyoruz:(
Ömer'e maşallah annesi bizimkinin elleri hep ayaklarda ama henüz ağzına götüremiyor. Ayrıca geçmiş olsun canım.
Sevinç bu ne tatlılıktır maşallah. Topicteki kız bebek egemenliği beni iyice heveslendiriyor, oğlumun prensesim,çiçeğim diye seveceği bir kız kardeş yapasım var. Hmm jet hızıyla erteledim bu düşünceyi:)
Ben dünki güzel havada malesef evdeydim, eşim gece 3'te geldi, geç kalktı benim de hevesim kaçtı, kaç haftadır hava güzel olsun Bakırköy sahil turu yapalım hayali suya düştü:( Iyice bunaldım birazdan annemlere gideceğim iki gün baksınlar oğluma ben de dinleneyim:)

Saol canim darisi basiniza :) ins rahatlar ve bnde gece gundz evde kucanda miz miz aglayan bi bebek gece ve gundz insan cok bunaliyo rahatlarsin annenlerde biraz cok ii gelir bence

hosgeldın canımm.keske kalsaymıs annen daha.bızde dun gıttık sahıle ordan cıktık avm ye eceye balon oyuncak falan aldık.kız resmen konusmaya basladı eve gelene kadar degısık sesler cıkardı.o oyle mutlu olunca esımde bende cocukler ıbı sen geldık eve.sahıle sız nereye gıttınız...?

ne iyi etmişsiniz valla , arada çok iyi geliyor , insan bebek olunca aile olduğunun farkına daha bi varıyor sanki :38: sende pek girmiyorsun , esra yok diyemi yoksa ? o ne zaman gelicek sahi ?

Gunaydin annisleri ve kuzucuklarii biz dunku guzel havada misafir agirladik malesef guzel bi gundu ama o guzel havayida degerlendirmk isterdim tabi gece yine uykusuz ve huzursuz gecirdik az once ikinci disimizinde patlak verdigini gordum biraz hizli olmuyor mu ya yoruldum bu dis sendromundan ya iki aydir :( gazida devam ediyo bir kac gun oh gaz bitti diyorum yine basliyo sutum gitmistiya dediklerinizi yaptm geldi simdi ama yetmiyo bide gazi agrisi oldulca emmek istiyo emm diye agliyo trsaduf mu bilerek mi emm diyo onuda anlayamadim ama :)

aman canım sen gerekirse sürekli memede tut , ne kadar emerse o kadar süt getirir bebişin , diş 6 aydan sonra biliyordum ben ama bizimkilermi hızlı bebekler anlamadım , gerçi bizde görünen bişey yok henüz sadece kaşınıyoruz :nazar::emir_bebek::nazar:

inşallah öyledir canım ya her dişte aynı terane olucaksa işimiz zor valla :50: bizimde pazarları gezme günümüzdü ama dün hava kötüydü , halılarımda geldi cumartesi günü , dün kocişi çalıştırdım bütün gün , biz kızımla aynı odada yatıyorduk , eşimi yatak odasına atmıştık , dün itibariyle taşındık bizde yatak odasına , eşyaları halıları yerleştir , sil süpür derken pert olduk , ama yatağıma kavuşmanın mutluluğu içerisinde uyudum tabi , 4.5 ay sonra kocişle yatmak tuhaf geldi bi yandan :1: oda yayılmaya alışmış , bütün gece itekledim durdum adamı :9:

bu arada huggies paketlerinde şifreler çıkıyo , facebook tan girip şifreyi yazıp çekilişe katılınıyo , çilekten bebek odası , 1 senelik bez ve sebamed seti gibi hediyeler var kızlar , huggies kullanıyorsanız değerledirin bu fırsatı :34:

Biz eyupte oturuyoruz da bn yakin diye halic te dolaniyom guzel hava bulabilirsem :)
gez canım benım bebek arabası cok cok ısımıze yaradı ıykı onu almısım...ıyı gezdık sahılde
Bizimkinede iki doktrada sordm huzursuzlugu dismi diye dis gorunmuyo dediler hatta son gittik dktra bi haftasina cikti bnde istemiyodum ama geldiler erknden :) Darisi basiniza :)
ınsallah canım ıyı olsunlarda erken ge c hıc fark etmez
ne iyi etmişsiniz valla , arada çok iyi geliyor , insan bebek olunca aile olduğunun farkına daha bi varıyor sanki :38: sende pek girmiyorsun , esra yok diyemi yoksa ? o ne zaman gelicek sahi ?
yok canım ya vaktım olmuyor.esrada gelır herhalde yakında cepten gırerdı ama ne oldu bılmıyorum hıc gorusmedık daha...sızler varsınız gelmemezlık yaparmıyım hıc..
bu arada huggies paketlerinde şifreler çıkıyo , facebook tan girip şifreyi yazıp çekilişe katılınıyo , çilekten bebek odası , 1 senelik bez ve sebamed seti gibi hediyeler var kızlar , huggies kullanıyorsanız değerledirin bu fırsatı :34:
ben yollıycam ama face yok kaynıma soylerım o yollasın 3 paket saklıyorum sırf o cekılıs ııcın

kızlar suskunsunuz bugun.bende eceye sabah kahvaltısını yedırdım meyve suyu ıctı uyudu.sebzesını koydum dudukluye.halıları sırkelıyordum 3 gundur kaynanam yok ısler bana kaldı.gelıncede evımı batırdınız demesın.aksamada mısafır var arada bakıp cıkıyorum

ben varım canım :)
kutsen ve sevnih kuzucuklarınıza maşallah :)

bizde bugün avm ye gittik.girdim ebebek mağazasına paracıkları harcadım geldim :)
kızıma yeni ciciler de aldık.kaç günün ardınca iyi bir değişiklik oldu

ne güzel senin adına çok sevindim:16: ne güzel gelmiştir alışveriş sana.Fıstık güle güle giysin cicilerini inşallah bende açarım bu sezonu:31: neler aldın bakalım değişik şeyler olursa paylaş bilgilenelim

Back
X